IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Имам "добри" новини за вас от КОВИТ-19-фронта във Франция.
    Информират ни, че врагът е безпощаден.
    Удря не само дихателната система, но са наблюдават и следните
    патологии: сърдечни, бъбречни, мозъчни, тромбози,
    Ако беше изгледал едно свестно видео, щеше да разбереш, че смукалата са точно за това, някъде да се захване, бели дробове, сърце, кръвоносни пътеки, мозък и пробва там да се размножава, ако успее - лошо.
    Къса се веригата там където звеното е най-слабо.
    До сега умираха от корона хора със тежка пневмония, защото е сезона на гриповете и такива предимно са били рисковите групи през зимата.
    Last edited by hazard; 03.04.2020, 22:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

За мен друго е потресаващо - как в икономически форум, успяхме да обърнем наопаки пирамидата на Маслоу и да поставим физическата сигурност, след социалните потребности. Как ли се върти завалията в гроба...
      Е на приказки само

Като на всеки от пишещите тук вземе да му пари веднага ще почнат да се преориентират.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Дочувах нещо за Маслоу, някаква пирамида, но не го знам, не е от моя клас. Имам специализация по числени методи при проф. Манолов- бог да го прости. А тук във форума има един човек, който единствен тогава от всички убитаци беше на ниво и ми помагаше с въпроси по разни проблеми и успях не само да мина ситото, а сега съм на по-висша длъжност, докато той е на село и искам много да му благодаря за човещината, че ми даде пример за човек. Българинът няма да се затрие, защото все пак остава човек. А от моя някогашен закрилник на когото съм безкрайно благодарна, още тогава научих, че всяка обърната пирамида е лош знак. Лоша поличба
        Ендер пак приказва глупости. Научи си за пирамидата пак.
        може и от ВИКИ-то
        Иначе реда е - папу, сигурност, соц. принадлежност, признаване (авторитет), самоусъвършенстване (духовно израстване)
        Груйче мноо си бръз
        Last edited by bota156; 03.04.2020, 21:51.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

За мен друго е потресаващо - как в икономически форум, успяхме да обърнем наопаки пирамидата на Маслоу и да поставим физическата сигурност, след социалните потребности. Как ли се върти завалията в гроба...
          Ебаси глупостите, честно, кажи и ти на колко си години, още ли играеш "Играта на Ender", че ми изглеждаш там някъде, около тийнейджърската възраст с разсъжденията си. Ей ти я пирамидата:

Заради 4 убихме 1,2,3, а скоро и 5 - ма нищо, то точно на 5 се гради всичко - като огладнеете, всички ще почнете да мислите, че може и сопите да хванете - де тоя късмет, ма знае ли се. Опс, гешев е радост, генералгоджи е слънце
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Дочувах нещо за Маслоу, някаква пирамида, но не го знам, не е от моя клас. Имам специализация по числени методи при проф. Манолов- бог да го прости. А тук във форума има един човек, който единствен тогава от всички убитаци беше на ниво и ми помагаше с въпроси по разни проблеми и успях не само да мина ситото, а сега съм на по-висша длъжност, докато той е на село и искам много да му благодаря за човещината, че ми даде пример за човек. Българинът няма да се затрие, защото все пак остава човек. А от моя някогашен закрилник на когото съм безкрайно благодарна, още тогава научих, че всяка обърната пирамида е лош знак. Лоша поличба

Коментар

• Имам "добри" новини за вас от КОВИТ-19-фронта във Франция.
              Информират ни, че врагът е безпощаден.
              Удря не само дихателната система, но са наблюдават и следните
              патологии: сърдечни, бъбречни, мозъчни, тромбози,

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Не, не ама садЕ, незнам да ли си го чувала.
                Искам да те питам, как ще изкарате хората от вируса, икономиката е след хората.
                Верно че жените сме опърничави като кози, ама и ако си на хранилка при Ниновица, - положението е трудно

Коментар

Бях пуснал една статия преди няколко дни, но тогава все още беше смешно...
                  https://fakti.bg/mnenia/459763-balga...-koi-shte-umre
                  Ми след като е така тоя какво търси там?И защо му позволяват да се разхожда със заразата.Да си стоят там на хубавото гиди тарикатите

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Не искам да ми кажеш как ще изкарате икономиката от комата?
                    Не, не ама садЕ, незнам да ли си го чувала.
                    Искам да те питам, как ще изкарате хората от вируса, икономиката е след хората.
                    Верно че жените сме опърничави като кози, ама и ако си на хранилка при Ниновица, - положението е трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                      “Експерти по международно право твърдят, че Китай може да бъде съден за нарушаване на стандартите на Световната здравна организация при кризата с Covid-19. Държавата не е спазила задълженията си за навременно уведомяване и обмен на информация за коронавируса ( чл. 6 и 7 от Международните здравни регулация).

Това коментира адв. Питър Дзенг, който е специалист по международно право и е представлявал редица държави пред международните арбитражи (Украйна срещу Русия, Филипините срещу Китай и други).

Ако Китай се беше съобразил с тези задължения, днес вероятно би имало в пъти по-малко случаи на COVID-19, отбелзват редица специализирани правни издания. Юристите посочват предпоствки, че Китай „може и трябва да бъде съден за огромните щети, нанесени на света“.

“Юристите идват“, предупреждават Джеймс Краска и Чарлс Стоктън, които са преподаватели в американския Военноморски колеж.

Аргументите на учените

Съществуват редица доказателства, че китайското правителство е укривало ключова информация за избухването на епидемията в Ухан в продължение на седмици, докато не стане твърде късно. Има доказателства за подаването на сигнали от страна на местните лекари до официални експертни проучвания.

Още на 2 януари китайското правителство вече знаеше, че вирусът е отговорен за предизвикване на болест, която води до фатален изход при нарастващ брой пациенти, както и че може да се предава човек на хора. Въпреки това Китай реши да информира Световната здравна организация едва на 21 януари.

Това забавяне струваше на много държави време, което им беше необходимо, за да предотвратят разпространението на смъртоносната зараза на своя територия.

Епидемиологичен модел, създаден от Университета на Саутхемптън, установява, че ако Китай е действал отговорно (с една, две или три седмици по-бързо), броят на засегнатите от вируса щеше да бъде намален съответно с 66 процента, 86 процента и 95 процента.”

https://euractiv.bg/section/правосъд...GfNELDIUtxpl6g
                      Тия са експерти колко аз съм балерина.Интересно ми е САЩ могат ли да бъдат съдени и съдени за нещо?Щото явно Бог ги започна

Коментар

• Оформило се е масово меле на колона с тирове около Харманли. Двама шофьори са загинали. Косвените жертви на Ковида също растат. А пък Тръмп бил пред фалит. И той жертва.
                        Last edited by Trakatrak; 03.04.2020, 21:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                          Иначе виж Швеция

Швеция продължава да е с не задължителни мерки - само препоръчителни въпреки всичко днес затварят много големи заводи ще правят доброволна карантина (в БГ щеше да стане същото, понеже българина най-го е страх да не настине и да не се мине) само че те ще гледат мач с повече жертви
                          Бях пуснал една статия преди няколко дни, но тогава все още беше смешно...
                          https://fakti.bg/mnenia/459763-balga...-koi-shte-umre

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                            ....

Иначе виж Швеция

Швеция продължава да е с не задължителни мерки - само препоръчителни въпреки всичко днес затварят много големи заводи ще правят доброволна карантина (в БГ щеше да стане същото, понеже българина най-го е страх да не настине и да не се мине) само че те ще гледат мач с повече жертви

...
                            Няма да ни бият, поне по общата бройка на странични жертви, от приятелския огън на мерките ще сме напред

Коментар

• Ръководителят на Институт "Роберт Кох" заяви, че броят на починалите от коронавирус вероятно е занижен, информира АП.

Лотар Вилер вярва, че "ние имаме повече починали в сравнение с това, което се съобщава официално"

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                И каква стана тя

Заради 1 милион вирусоносители, във физическа изолация са затворени 1 милиард и почти толкова не работят,
                                а икономиката я вкарахме в изкуствена кома.
                                Това беше целта и замисъла на невидимите кукловоди. Като първа начална фаза на плана. Но зад този план има друг а зад него трети. Дотам ми стигат размишленията любителски

Коментар

Working...
                                X