IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• This means that the virus can spread between people interacting in close proximity—for example, speaking, coughing, or sneezing—even if those people are not exhibiting symptoms. In light of this new evidence, CDC recommends wearing cloth face coverings in public settings where other social distancing measures are difficult to maintain (e.g., grocery stores and pharmacies)
    especially
    in areas of significant community-based transmission
    .

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019...ace-cover.html
    mWPCloud.com

Коментар

• прав е, но скоро и хората ще имат чипове, впрочем вече имат... бях чел за някакви добровлци в америка сами доброволно си слагаха чиповете в тялото. А ето ти пример...

https://www.dw.com/bg/3500-%D1%88%D0...%BC/a-46227901

Може да включиш и нанотехнологиите, генно модифициране и каквото още не се сетиш в картинката. Вероятно ще останат малко хора, но ще живеят поне двойно по-дълго.
      Last edited by pepe1234; 05.04.2020, 01:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        По повод на размишленията на хер Начев, добре дошли в новия свят на глобална дигитализация, изкуствен интелект, онлайн пазаруване, роботизиране на производството, доставки с дронове, самоуправляеми автомобили, 5,6,7,8 G. Място за много хора в този свят няма. Имаше някъде статии, колко професии ще изчезнат в близките години и т.н. на картинката това са само контурите, но мисля всеки може да си я доразвие. Та да натъртя в новия свят от много хора няма да има нужда, та ако па се посъкратят, ще е добре дошло. Дигитални чипове, импланти и какво ли още не биг брадара ще е с нас. Имаше един филм "Гатака" - бизко е... (бях чел изказване на Путин миналата година, по спомен: който контролира изкуствения интелект ще контролира света)
        Короната и мерките за социална изолация в момента ускорява процеса по дигитализация стократно... Очаква ни не индустриална революция, а дигитална.
        Джак Ма през миналата година каза, цитирам по памет - Компютрите имат чипове, хората - сърце. Мъдростта идва от сърцето,

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Има ли нещо конкретно от нещата, които съм писала да опровергаеш?
          При така поставен въпрос, нямаме никакъв шанс.
          Няма нищо конкретно, в нещата които си написала.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Не мен, тази баба съни(тя) я пратете там, защото нейните реплики ми напомнят политинформациите в училище преди 50 години
            Баба наричай жена си!
            Да не би да сте притеснени от общественото мнение към правителството, че се събрахте сите му привърженици и тук да тролите?
            Има ли нещо конкретно от нещата, които съм писала да опровергаеш? Кое ти пречи? Излей си мъката ))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

някой знае ли какви пари има във фонда за безработица
              Горанов каза 480млн. да приемем че е така.
              500к безработни по 1000лв - тамън за 1 месец ще свършат.
              1млрд щяха да добавят от 10-те милиард дълг.
              т.е смятат 1,5млн обезщетения да плащат
              Last edited by bota156; 05.04.2020, 01:11.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• съни, заема на правителството 10те милярда би следвало да гарантират стабилността на социалната и здравната система Изглежда яко си във филма.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                  Барби,отивай си в тема "Политика",че ми писна да ти слагам лайкове в тая.....
                  Не мен, тази баба съни(тя) я пратете там, защото нейните реплики ми напомнят политинформациите в училище преди 50 години

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                    И сега малко информация за косвените жертви на истерията:

В България в петък е поставен своеобразен рекорд от над 7200 подадени молби в бюрото по труда, в четвъртък 4700 и броят на безработните достига вече 300 хиляди в страната.
                    Прогнозите са, ако Борисов продължава да върши глупости с бандата си от малоумници само до септември без работа да останат над 650 хиляди българи, а до края на годината да достигнат 1 милион...
                    някой знае ли какви пари има във фонда за безработица

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Докато дойде пика се надявам да не стават повече от 3 ,,, но ...гаранция-франция ...

Струва ми се рано да се правят предположения. Изобщо не е ясно какво ще се случи в Индия и Африка. Най-лошото е че след пика се очертава дълго и разорително плато.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Пак няма да стане, но човек може да си помечтае.
                        Аааа да сме живи и здрави след 9 месеца ще те подсетя.Целия цирк с вируса именно натам тласка -икономическа ДЕПРЕСИЯ.Интересното е как ни баламосват със дефицита от три и половина милиарда.Само при туризма спада за годината ще е 10 000 000 000 лв......Свиването на БВП на България не може в момента да се изчисли но със сигурност ще е двуцифрено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Така е ,ще олекне на пенсионните им системи,но има и друго.Предстои нова идустриялна революция при която работниците ще бъдат заменени
                          с роботи,тоест много от работната ръка става излишна.
                          Поне няколко пъти написах коя е най-важната дума-ЕКОЛОГИЯ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                            Всички православни храмове ще бъдат отворени за желаещите да лигавят икони и да пипат яйцата на другите миряни.

И това ще доведе до неизбежни, но съвсем заслужени резултати

Ако от мен зависеше щях да оставя и стадионите отворени. Така де, хората има право на спорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Демек 50% безработица и купони за хляб за Коледа.
                              Пак няма да стане, но човек може да си помечтае.

Коментар

• Измамата "Корона вирус"
                                https://thebulgariantimes.com/%D0%98...7%D0%B5%D0%BD/

Коментар

X