IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Ваксината може да се окаже невъзможно начинание или да е с ниска ефективност.

До колкото разбирам дори тези които са го преболедували нямат много антитела, което означава, че ваксина няма как да се направи.

На първо време в България трябва да възобновим производството на Хинин, но това не е "политически коректно" за нашите "Европейски партньори" и не знам дали западняците ще ни го позволят.

Освен това Хинина е ефективен ако се взима в самото начало, после ефективноста му намалява.... т.е. трябва отново да се продава свободно Аналгин-Хинин както беше някога и да не се чака "разрешение" от запад. Те нека си умират, като ги е страх след 20 - 30 - 50 да имали били последствия. От COVID 19 се умира днес, а Хинина е лекарство което се използва от 1600 и някоя година, което изродите западняци го спряха за да си продават боклуците, които са много по-вредни.

Американския Хлорихин е с по-слабо действие и всъщност е много по-вреден "заместител".
    Xmen1 смъртноста в световен мащаб е повече от нищожна от това вирусче.Прекалено много внимание му отделят .Това е вече опасно.С какво точно ?Ще узнаем скоро.Няма как до безкрай да държиш милиарди заключени в домовете си дълго.Винаги трябва да се зададе стария въпрос-Кому е изгоден този цирк?Ресурса употребен за него е огромен и явно се гонят и огромни цели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
      Мнението ми е че в идващия месец постепенно всичко ще затихне..........Страните ще разхлабят мерките....После идва втората вълна...........След нея идва масовата ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и криминализирана при отказ ваксинация.........След това ще видим.......Чичко Бил се е погрижил........

Ваксината може да се окаже невъзможно начинание или да е с ниска ефективност.

До колкото разбирам дори тези които са го преболедували нямат много антитела, което означава, че ваксина няма как да се направи.

На първо време в България трябва да възобновим производството на Хинин, но това не е "политически коректно" за нашите "Европейски партньори" и не знам дали западняците ще ни го позволят.

Освен това Хинина е ефективен ако се взима в самото начало, после ефективноста му намалява.... т.е. трябва отново да се продава свободно Аналгин-Хинин както беше някога и да не се чака "разрешение" от запад. Те нека си умират, като ги е страх след 20 - 30 - 50 да имали били последствия. От COVID 19 се умира днес, а Хинина е лекарство което се използва от 1600 и някоя година, което изродите западняци го спряха за да си продават боклуците, които са много по-вредни.

Американския Хлорихин е с по-слабо действие и всъщност е много по-вреден "заместител".

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Вече се разболях дали от прост грип или коронован, по-късно ще направя тест, за да знам, какво ми донесе стерилната среда.

Особено за децата, но и за големите, излизайте много и се движете на чист въздух. Майната им на тъпите разпоредби!

Имаш ли апаратче за измерване на разтворен кислород в кръвта, ако нямаш си купи. (макар че вече трудно се намират)

На Английски наименованието му е: Oximeter

Не са скъпи тези апаратчета и лесно се използват.

С това апаратче можеш да си следиш дали се влошаваш, при пациентите с Коронавирус им намалява кислорода в кръвта още преди да получат задух. Освен това ще можеш да си сигурна, че не е "проста кашлица" или "грип", защото те не увреждат белите дробове по начина по който Короната го прави.

Спортистите го използват при тренировки за да си следят пулса и кислорода, а може да покаже и други болестни състояния и проблеми.
      Last edited by Xman1; 09.04.2020, 01:25.

Коментар

• Коронавирусна компенсация? Оценка на потенциалната способност за Китай и възможностите за правен отговор

5 април 2020 г.
        От Матю Хендерсън, д-р Алън Мендоса, д-р Андрю Фоксал, Джеймс Роджърс и Сам Армстронг

Глобалните съдебни дела срещу Китай за "нарушения на патенти" на Международните здравни разпоредби за обработката на COVID-19 могат да достигнат до най-малко 3,2 трилиона паунда само от страните от Г7, според наскоро публикуван доклад.

В доклада се твърди, че ранното справяне с болестта на китайското правителство и неспособността адекватно да докладва информация на СЗО, нарушила членове 6 и 7 от Международните здравни разпоредби [МЗП], договор, който Китай е подписал и юридически задължен да поддържа. Тези нарушения позволиха на огнището бързо да се разпространи извън Ухан, мястото на произход.

По-специално, нашето изследване откри, че китайското правителство:
        • Не успя да разкрие данни, които биха разкрили доказателства за предаване от човек на човек за период до три седмици, откакто са били запознати, в нарушение на членове шест и седем от МНП.
        • Предоставя на СЗО погрешна информация за броя на инфекциите между 2 януари 2020 г. и 11 януари 2020 г. в нарушение на членове шести и седем от МЗП.....
        повече.....тук..////////////////////////

https://henryjacksonsociety.org/publ...scompensation/
        Last edited by vanevski; 09.04.2020, 01:04.
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Вече се разболях дали от прост грип или коронован, по-късно ще направя тест, за да знам, какво ми донесе стерилната среда.

Особено за децата, но и за големите, излизайте много и се движете на чист въздух. Майната им на тъпите разпоредби!
          Ей, момиче, не се шегувай с тези неща!

А тъпите разпоредби ... те си знаят къде да ходят!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

За мен случая с точно този вирус е ясен.Опасявам се обаче че тези които хвърлиха титанични усилия и цялата си медийна мощ в света надали имат за цел да затворят за 2-3 месеца няколко милиарда.Още повече че именно те основно печелят от труда на тези милиарди.Дано да не съм прав но теперва ще видим зор. Но не от този вирус в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Или най-логичното е че всичко е пре-пре-преекспонирано и вируса си е като обикновен грип.Излизай смело всеки ден........От седене на затворено в това хубаво време верно може да се разболееш.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Боже, боже, колко мъка има по тоя свят!

Па по нас, у прованса само 10% или по-малко одят с маски. И си щъкат. Лично мен не могат да ме задържат в къщи освен с полиция. Ама и това е трудно, щото си направих настоящ адрес на село.
                На ККПто: Къде? На село.
                На връщане пък се прибирам у дома.
                Днес даже се подстригах и вече не мязам на орангутан.
                И те така.
                ...а аз си мязам и ми е кеф
                Щото, само мязам. Пък има едни други, странен хибрид: За мязане, може и да не мязат, ама са.
                Какъв свят, какво чудо!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Основателят на TWITTER Jack Dorsey дарява 1 000 000 000 долара (28% от личното си състояние) за борбата с коронавируса и други цели.

@jack
                  I’m moving $1B of my Square equity (~28% of my wealth) to #startsmall LLC to fund global COVID-19 relief. After we disarm this pandemic, the focus will shift to girl’s health and education, and UBI. It will operate transparently, all flows tracked here:
                  https://docs.google.com/spreadsheets...BAR4/htmlview#
                  Виж какви сме добри от синята птица. Летииииииииии десет процента нагоре, а сме щяли да станеме юноши.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    днес излизах извън кварталните 3 блока, трябваше да свърша малко работа. Ужасен съм, всичко работи, всякакви магазини, хората щъкат без маски поне 25% от тях. Да имаше по-малко народ може би, но прекалено много за извънредно положение. Дано не ядем дървото... Аз излизам само до магазина и до аптеката и разходка около блока и то само 2 пъти в семицата, откак сме в извъредно положение, а народа щъка като хлебарки баси... започвам да си мисля, че ние сме ги карали всичките корони подред и и сега много малко ни лови. На фона на това което видях денес очаквам или да се сговнясаме сериозно много скоро. Или просто господ ще се окаже българин в най-важния момент...
                    Боже, боже, колко мъка има по тоя свят!

Па по нас, у прованса само 10% или по-малко одят с маски. И си щъкат. Лично мен не могат да ме задържат в къщи освен с полиция. Ама и това е трудно, щото си направих настоящ адрес на село.
                    На ККПто: Къде? На село.
                    На връщане пък се прибирам у дома.
                    Днес даже се подстригах и вече не мязам на орангутан.
                    И те така.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Основателят на TWITTER Jack Dorsey дарява 1 000 000 000 долара (28% от личното си състояние) за борбата с коронавируса и други цели.

@jack
                      I’m moving $1B of my Square equity (~28% of my wealth) to #startsmall LLC to fund global COVID-19 relief. After we disarm this pandemic, the focus will shift to girl’s health and education, and UBI. It will operate transparently, all flows tracked here:
                      Аааа прецакал се е........Ще му лапната парите фармацията и НПО-тата за един обикновен грип.Ама имал човека бол пари дал.

Коментар

• Да сериозно, това ми е личното впечатление.
                        тз няма да излизам, аз ще си чакам пика след великден. Привърженик съм на поговорката "да бе мирно седяло, не би чудо видяло..."

Коментар

днес излизах извън кварталните 3 блока, трябваше да свърша малко работа. Ужасен съм, всичко работи, всякакви магазини, хората щъкат без маски поне 25% от тях. Да имаше по-малко народ може би, но прекалено много за извънредно положение. Дано не ядем дървото... Аз излизам само до магазина и до аптеката и разходка около блока и то само 2 пъти в семицата, откак сме в извъредно положение, а народа щъка като хлебарки баси... започвам да си мисля, че ние сме ги карали всичките корони подред и и сега много малко ни лови. На фона на това което видях денес очаквам или да се сговнясаме сериозно много скоро. Или просто господ ще се окаже българин в най-важния момент...
                          Или най-логичното е че всичко е пре-пре-преекспонирано и вируса си е като обикновен грип.Излизай смело всеки ден........От седене на затворено в това хубаво време верно може да се разболееш.

Коментар

Това сериозно ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от koev Разгледай мнение
                              Извинявам се ако се е публикували по рано. Но се опитах да го напиша, а не се вижда в темата.

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30538782.html
                              Исландия е тествала вече над 5% от населението си и планира да продължи с масовото тестване. Много се тестват на случаен принцип.
                              До вторник вечерта в Исландия са направени 28 992 теста за COVID-19. Това прави 84 957 теста на милион души от населението.
                              Потвърдените случаи са 1586. От тях 1021 са на домашно лечение, 556 са излекувани, 39 са хоспитализирани, от които 13 са в интензивни отделения. Починалите с болестта до вторник са шестима.
                              От около 14 хил. теста на случаен принцип , 141 заразени , от които 50% без симптоми.

Предполагам, че са хванали може би 80-90% от заразените.
                              От тестваните 2.5% , 1% критични, 0,5% починали.
                              те са един пловдив хора в тази държава
                              mWPCloud.com

Коментар

• Основателят на TWITTER Jack Dorsey дарява 1 000 000 000 долара (28% от личното си състояние) за борбата с коронавируса и други цели.

@jack

Коментар

Working...
                                X