Май си е еВало майката с тия ваксини? Трябва да се внимава.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
това не са странични ефекти от ваксина а това което хора в Англия са се обаждали да казват че страдат след ваксиниране, вътре има и такива неща като ухапвания от паяци и преждевременна еякулация
Да, ама ужким здрави хора, въодушевени, че са изхитрили всички ваксинирайки се, за два-три месеца умират стотици, оглушават и ослепяват внезапно, лицеви парализи.
Някои не са получили и втората доза, тоест, още усложнения ще има за в бъдеще.
Досега повечето болести индиректно се свързваха със Ковид, сега последствията от ваксините поголовно ще се отричат, понеже трудно ще се доказват.
Репортите са в официалната им страница с подтекст :
Research and analysis
Coronavirus (COVID-19) vaccine adverse reactions
(а, не е моя интерпретация за инциденти случили се на ваксинирани хора)
https://www.gov.uk/government/public...erse-reactionsLast edited by hazard; 20.03.2021, 17:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеВреме е да погледнем на ваксинирането със факти.
https://assets.publishing.service.go...ysis_Print.pdf
Репортнати усложнения спрямо Астра за Януари и Февруари.
289 смъртни случаи, отделно стотиците тежки усложнения.
Докладвани усложнения през първите три месеца на ваксинацията със Файзер.
237 смъртни случаи, стотици повече от загуба на слух и зрение, виртиго, лицеви парализи и други болести.
Всеки си има глава, чете и анализира, не агитирам за никоя от двете.
Левчо, ЩАБА, БТВ, НИКОГА няма да изкарат такава статистика, защо ли ?
Arthropod bite20
Arthropod sting30
Electric shock20
Fall571
Inflammation of wound30
Nervous system injury10
Road traffic accident10
Tissue injury10
Wound complication10Last edited by ravnovesie; 20.03.2021, 16:52.
- 1 like
Коментар
-
Време е да погледнем на ваксинирането със факти.
Репортнати усложнения спрямо Астра за Януари и Февруари във УК.
289 смъртни случаи, отделно стотиците тежки усложнения.
Докладвани усложнения през първите три месеца на ваксинацията със Файзер.
237 смъртни случаи, стотици повече са загуба на слух и зрение, виртиго, лицеви парализи и други болести.
Всеки си има глава, чете и анализира, не агитирам за никоя от двете.
ЩАБА, БТВ и Левчо, никога няма да изкарат такава статистика, защо ли ?Last edited by hazard; 20.03.2021, 16:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедали България би прескочила ЕК и взела Спутинк както направи Унгария.
каскетът и неговата команда дадоха отговор изминалите дни.
където не се знае, кой от кого е преписвал?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Лед тронулся господа,
Опа ..., Грую поддаде. Галактическо пропукване в силата и мозъчната мощ - наш Грую допуска вече, че не е “обикновено грипче”, това, дами и господа е повратната точка най-после да приключим с когнитивния дисонанс на лирическия герой. Вече говорим за “боен ВИРУС”.
Да вдравствует эволюция!
To be continued ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАз говоря с кардиолози какво наблюдават, а 24 часа само ми помага да не седна да пиша толкова. Просто показвам.
Пфу, миналото лято нямаше такива изцепки със Ковида, айде и това лято да е така.
Един кардиолог ми каза - това е безсмислено, както на случаен ром да му говоря за биткойн.
Ти поддържаш вълната за страхуване на хората, ама това им убива психиката, ама кога ще вденеш че, като уморите Клиента ще има кинти само за овесена каша .... тая пуста алчност, не се стреляйте в крака бре ...
Израел и УК, след Китай излизат от здравната криза, тука и във Европа остатъчната вълна още се лута между страхуване, полумерки, политиканстване, и лобизъм.
И Вие лекарите сте се качили на масата и кой каквото ви пусне за танцуване ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Щом и ти почна да цитираш 24 часа .....
Къде точно е това изследване, с колко души е правено, ама на каква възраст са, имат ли други заболявания, от кой етнос са, официално публикувано ли е във медицинските списания .....
На тая логика при 54к активни във БГ трябва да имаме 5.4к болни със дълъг Ковид ;;
Тая тема върви здраво да стане като другите чаршафи, дерзайте, момчета и момичета.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
https://www.24chasa.bg/zdrave/article/9627362
много избират някои, щото се водят по акъла на масите, а масата не мисли, тя е овчеподобно, но незрящо стълпотворение, вселенски феномен на брауново движение.
Къде точно е това изследване, с колко души е правено, ама на каква възраст са, имат ли други заболявания, от кой етнос са, официално публикувано ли е във медицинските списания .....
На тая логика при 54к активни във БГ трябва да имаме 5.4к болни със дълъг Ковид ;;
Тая тема върви здраво да стане като другите чаршафи, дерзайте, момчета и момичета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Груев,това горе ,ти ли го написа?!Щото помислих,че е колегата - ТАТО....
Някой бил измислил боен вирус, да трепе населението в най- големите икономики?!И кой е тоя някой?!Аз ще предположа - това е една групичка злодеи, скрити някъде...Не знам къде,но знам,защо искат да трепят избирателно в най-големите икономики - защото така им е кеф!За друга логика не мога да се сетя....Въпросът е - дали има ,кой да им се противопостави на тия злодеи....А се сещам за няколко "групи"...
На първо място - всички политици.Защо?!Защото, ако населението в развитите икономики вземе поголовно да мре,то следва срив в тия икономики,от там политиците ще събират, под формата на данъци на баба си хвърчилото(както би се изразил Бате Пешо),от там - ще разпределят на баба си хвъчилото .....и политиците хич,ама хич няма да са хепи от тоя факт....Същото важи и за бюрократите....Същото важи и за куп бизнеси и индустрии ,на които ще им бъде разпределено на баба им хвърчилото....Като примир -да кажем оръжейната промишленост,няма да има кинти за тях.....Щото нали се сещаш ,че никой не си купува Ф35 ,за да си джътка наляво-надясно за кеф...Ами фармацевтичната индустрия на кого ще си продава аповете - умрели хора апове не пият?!Ами армията(Нато),полицията - откъде ще дойдат кинтите за тях?!
Значи срещу групичката злодеи, заврени някъде си ,ще се изправят политици,армии,оръжейни,фармацевтични и много други индустрии(сам си ги изброй),да не кажа всичкият бизнес(голям,среден ,малък -никой бизнес няма полза от масово измиране на хора,за бизнеса -цинично-потребители) ще е против трепането на населението в големите икономики...
Сега ,след гореизложеното,остава да ми обясниш,кои са тия недосегаеми злодеи,че аз лично ,нещо не се сещам....?!
ПП .. Същата,или подобна логика можеш да приложиш и по отношение на другата ти теория - масово страхуване...
Масова смърт,масов страх - води до по-малко харчене на кинти,от което аз лично не се сещам някой да има полза...Може би извънземните,които са решили да ни завладеят....
ПП2 Моля ти се,поне ти не се филмирай,най-малко от теб съм го очаквал....
Опа ..., Грую поддаде. Галактическо пропукване в силата и мозъчната мощ - наш Грую допуска вече, че не е “обикновено грипче”, това, дами и господа, е повратната точка най-после да приключим с когнитивния дисонанс на лирическия герой. Вече говорим за “боен ВИРУС”.
Да вдравствует эволюция!
To be continued ...Last edited by Selena; 20.03.2021, 18:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Дано, до изборите ми е таргета. Вдигам пулс 100.Другото уж наред. Спането ми е проблем, заболя ме всичко от лежане
Избягване на храни през деня, може малко вечер, ако сте много гладни.
Важи за всички болнички, оправяйте се, честито равноденствие!Last edited by mia11; 20.03.2021, 12:36.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Така е почти всички хора, с които се срещам редовно са вече ваксинирани, но има още 4 или 5 човека които не са успели, така че докато и те успеят е добре да има достатъчно антиваксъри
Аре бе, цяла година става, няма ли да ме хваща тоа ваш "звяр"? Не се пазя и съм му много лесна плячка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОказа се че ваксините също носят проблеми,Астра Зенека е в канала,трябва да си луд да си я сложиш...поне за мен ...за другите също се иска време.Пфайзер също не толкова безобидна,след слагане има няколко дни в които си като болен,и кой ще ти гарантира,че няма да се влошиш още?Никой.Всички ваксини взеха да ги правят от днес за утре като шарени бонбонки на битака...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар