Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Last edited by alex1001111; 30.06.2020, 01:29.
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение
Съвети не давам. Моето е нещо като свидетел на историята.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ок, прати снимки от мача за купата. Да видим как си изпълняваш съветите
Коментар
-
Кой ще ви превземе та вие сами се самоунищожихтеТрупате хартия под матрака, пишете умнотии в мрежата, после ви е страх да излезете от колата извън центъра на града... Огледайте се та вие сте САМИ!!! На много от вас им остават само форумите за някакво човешко общуване.
Коментар
-
Да, да, ромите ще ни превземат. Тръгнали са да ни превземат та пушек се вдига, само се чудят кога ще свърши тази драма с короната, че пак да се връщат в Германия да живеят като нормални хора.! Трупате хартия под матрака, пишете умнотии в мрежата, после ви е страх да излезете от колата извън центъра на града... Огледайте се, та вие сте САМИ!!! На много от вас им остават само форумите за някакво човешко общуване. Тоя "шефче" ония "инвеститорче" и никой няма дори квартална пиянска компания за моабет. Общество от ТВ зависими хора без приятелства, получаващи значимост(заблуждаващи се че получават значимост) от драсканици в мрежата. Вие давате ли си сметка, че 99% от вашите контакти са ви служители, подчинени и евентуално колеги. Как да вярвам в 165+ след като очевидната демография е ОКОНЧАТЕЛЕН СЪДНИК!
Last edited by alex1001111; 30.06.2020, 00:54.
- 1 like
Коментар
-
Е не е така, не е онака. Ама като мина през български квартал(даже град) е мъртвило(само пенс и то ако някой се е показал, младо нищо няма) като погледна в уличките на "маалата" кошера е целия вънка. Аз на кое на вярвам да очите си ли или на това което ми приказват по ТВ? Теб не те знам къде живееш влез в някоя ЦМ и ми кажи кое ти се вижда по живо, Б. град или Ц. маала. Град и маала не са случайно подбрани описания за човешко присъствие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://qz.com/694340/the-richest-fa...s-in-florence/
Не е така. Хората там поколения наред се учат как да запазват богатство. За разлика от източна европа. Където за 30 години май се смениха вече трето поколение богати. Ама това е цената да се печели от хаос, най-вероятно хаоса ще затрие и тези които го правят.
Коментар
-
Е това е големия куриоз. В днешно време човек колкото по-малоумен е толкова повече потомство оставя! Тези които са многознайковци след себе си нищо не оставят. Това е документиран факт от поне 16-ти век в италианските градове. След 2-3 поколения в града рода е умрял.
Не е така. Хората там поколения наред се учат как да запазват богатство. За разлика от източна европа. Където за 30 години май се смениха вече трето поколение богати. Ама това е цената да се печели от хаос, най-вероятно хаоса ще затрие и тези които го правят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Спокойно - естествения подбор работи. Милиони години когато първобитните хора са срещали тигър например, някои са бягали, а други са се хвърляли да се бият. Така поколение са давали само тези, които бягат, и в края на краищата това е довело до Homo Sapiens (Човек Разумен). Другите (малоумниците, които са се правили на смели), не са имали никакъв шанс да предадат гените си на следващите поколения. Така че спокойно - природата се грижи да ги почиства по много различни начини.Last edited by alex1001111; 30.06.2020, 00:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Спокойно - естествения подбор работи. Милиони години когато първобитните хора са срещали тигър например, някои са бягали, а други са се хвърляли да се бият. Така поколение са давали само тези, които бягат, и в края на краищата това е довело до Homo Sapiens (Човек Разумен).
Коментар
-
Ти пишеш глупости. Като искаш си рискувай живота колкото си искаш, но не виждам защо трябва да рекламираш откровено тъпия ти избор.Last edited by Mateev; 30.06.2020, 00:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОГНИЩЕ НА COVID-19 В СМОЛЯН: Най-малко 60 заразени в завод за авточасти
https://nova.bg/news/view/2020/06/29...1%D1%82%D0%B8/
Интересното в случая е, че директорката на местното РЗИ официално се изказа, че цитирам "ТРЯБВА ДА ГИ ОСТАВИМ ДА РАБОТЯТ, защото ако чакаме всички работници да бъдат здрави, скоро не се знае ще дойде ли този момент".
Как да го разбираме това? Доказано заразени с коронавирус да бъдат оставени да продължават да ходят на работа и да заразяват други хора ???????
Ето го преломният момент в действията на властимащите - доказано заразени не се карантинират, а се оставят да се разхождат свободно по улиците. Ако това се окаже вярно, вече никой не е в безопасност, а скороста на разрастване на епидемията ще се увеличи многократно.
СССР законите от онова време(1960-1970) г. постановяваха пълно унищожение на пчелина. Кой се оказа прав?
Другата измама в пчеларството е МКБ е в България още не сме го видяли но какво от това. Някога някой в Италия го вил виждал!Last edited by alex1001111; 30.06.2020, 00:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
Твоя работа. Аз не нося маска и си ходя навсякъде.
Мисълта ми беше друга - Не пишете глупости , апокалиптиците.
И си вярвай в каквото щеш - Не го натрапвай.
И аз , и ти - няма да посрещнем 2060 .
Или ти , може би . Защото си с маска
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е дробовете са си твои. Вярвай си в каквото искаш. Аз си нося маска и не ходя на места с много хора.
Мисълта ми беше друга - Не пишете глупости , апокалиптиците.
И си вярвай в каквото щеш - Не го натрапвай.
И аз , и ти - няма да посрещнем 2060 .
Или ти , може би . Защото си с маска
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
Стига глупости , ЧОВЕЧЕ.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар