If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема е че скапания вирус не спира да мутира и всеки нов щам мори имунната система,и бавно и сигурно обхвата на жертвите се разширява...точно като на война,биологична обаче....помните ли миналия локдаун от 2020,тогава някак си не беше толкова тежко ,и вируса не беше толкова остър и колкото и хора да се заразиха и починаха ,разликата със сега е че вече болниците и системата е на предела си,в момента това което мори хората не е същия коронавирус от 2020,а съвсем различни негови варианти...този вирус няма да си отиде скоро,и ситуацията и икономически и здравно ще затъва все повече....каква икономика,какво съществуване ще имаме ако целия филм на ужасите продължи до безкрай....
Майка ми се ваксинира онзи ден с Пфайзер и вече 3 дни е като болна,вчера е вдигнала 38 градуса,днес едвам се влачеше...колежките и от Пирогов също са били с много оплаквания,задух,болки в кости...и още други усложнения след ваксиниране.
В листовката на Pfizer се посочва, че са възможни грипоподобни симптоми. При мен не се наблюдаваха странични реакции, но при други е възможно да се случат. След това отшумяват.
на всички от бандата на оптимистите, които коментират как хората видите ли не ги взимал ковида, а съпътстващи заболявания не си дават сметка, че без ковида много хора щяха да се радват на живота още неизвестно колко години.
тази гад е пипната и ще ни разкаже играта, защото очаквам всяка година или на 2-3 години да излиза нов щам , който да иска съответно нова ваксина....
Имунологът проф.д-р Андрей Чорбанов е преместен в интензивното отделение на столична болница, след като състоянието му в последните часове се влошило. Проф.д-р Чорбанов се утвърди като един от най-сериозните критици на ковид мерките.
Самият той твърдеше, че е изкарал вируса и няма да се имунизира, но се оказа, че не само е заразен, но и с двустранна бронхопневмония.
Проф.д-р Андрей Чорбанов, който участва в екипа, разработващ българската ваксина срещу коронавирус, в продължение на седмица е бил с грипоподобни симптоми, но е пренебрегнал здравословното си състояние. Приет е по спешност на 19 март в ковид отделение след остра дихателна недостатъчност.
Припомняме, че проф.Андрей Чорбанов е канидат-депутат от "Има такъв народ".
От преди 9 часа,е новината,вкарали са го и него в интензивното отделение с двустранна бронхопневмония....и той се лекувал сам около седмица...
В Събота ходих на място в Инфекциозните блокове в Пловдив,болница Свети Георги,там е баща ми,в Ковид отделението.В Събота говорих с лекаря,каза ми че имал леко подобрение,но като цяло състоянието му е тежко.Днес след обед докато се връщах обратно към София се обадиха да кажат че е интубиран,не може да диша.Там е вече 7 дни,преди това 3 дни,в Карловската болница.По-късно разговаряхме с лекарка от там,тя ни обясни,че белия му дроб е в много лошо състояние,има ефизем и събира течности,консултирали са се и с гръден хирург....очакваме най -лошото вече....казвам всичко това ,защото за 2 седмици ,вируса го унищожи на практика,а всичко е почнало с лека температура,която обаче се е задържала въпреки лекарствата,дали защото дълги дни,около 9 се е лекувал сам,или е до организъм ,не знам,знам само че този кошмар е като филм на ужасите от който няма излизане....и докато не се стовари на главата на близък или на теб,недай си боже,тогава вече нещата придобиват друг смисъл.И аз и баща ми бяхме силно скептични и към вируса и мерките и цялата пандемия....резултата обаче е че той в момента е на една крачка от оня свят вече....
Майка ми се ваксинира онзи ден с Пфайзер и вече 3 дни е като болна,вчера е вдигнала 38 градуса,днес едвам се влачеше...колежките и от Пирогов също са били с много оплаквания,задух,болки в кости...и още други усложнения след ваксиниране...Имам чувството че някой е решил да изтрепе сума ти народ,ако не с вуруса,то с ваксините,или да докара маси от хора да се побъркат от нерви и стрес...и майка ми и баща ми трябваше да се пенсионират това лято........
Оставам изводите от тези факти на вас....пазате се и вие и близките ви.
дано успее да се оправи баща ти.
на всички от бандата на оптимистите, които коментират как хората видите ли не ги взимал ковида, а съпътстващи заболявания не си дават сметка, че без ковида много хора щяха да се радват на живота още неизвестно колко години.
тази гад е 'пипната' и ще ни разкаже играта, защото очаквам всяка година или на 2-3 години да излиза нов щам , който да иска съответно нова ваксина....
кофти работа
ПП наистина не мога да проумея как Хонг Конг и сие мегаполиси от изтока се справиха при положение, че са ужасно гъсто населени. явно в личната хигиена и отговорност е скрито разковничето.
още като тръгна вируса от китай миналата година ми беше ясно, че корона кризата ще бъде третата световна 'дезинформационна' война
война, която взима икономически и човешки жертви.
много лесно е да се обвиняват антиваксърите, но и 'официалните' власти включително световната здравна организация определено покриват доста информация.
В Събота ходих на място в Инфекциозните блокове в Пловдив,болница Свети Георги,там е баща ми,в Ковид отделението.В Събота говорих с лекаря,каза ми че имал леко подобрение,но като цяло състоянието му е тежко.Днес след обед докато се връщах обратно към София се обадиха да кажат че е интубиран,не може да диша.Там е вече 7 дни,преди това 3 дни,в Карловската болница.По-късно разговаряхме с лекарка от там,тя ни обясни,че белия му дроб е в много лошо състояние,има ефизем и събира течности,консултирали са се и с гръден хирург....очакваме най -лошото вече....казвам всичко това ,защото за 2 седмици ,вируса го унищожи на практика,а всичко е почнало с лека температура,която обаче се е задържала въпреки лекарствата,дали защото дълги дни,около 9 се е лекувал сам,или е до организъм ,не знам,знам само че този кошмар е като филм на ужасите от който няма излизане....и докато не се стовари на главата на близък или на теб,недай си боже,тогава вече нещата придобиват друг смисъл.И аз и баща ми бяхме силно скептични и към вируса и мерките и цялата пандемия....резултата обаче е че той в момента е на една крачка от оня свят вече....
Майка ми се ваксинира онзи ден с Пфайзер и вече 3 дни е като болна,вчера е вдигнала 38 градуса,днес едвам се влачеше...колежките и от Пирогов също са били с много оплаквания,задух,болки в кости...и още други усложнения след ваксиниране...Имам чувството че някой е решил да изтрепе сума ти народ,ако не с вуруса,то с ваксините,или да докара маси от хора да се побъркат от нерви и стрес...и майка ми и баща ми трябваше да се пенсионират това лято........
Оставам изводите от тези факти на вас....пазате се и вие и близките ви.
още като тръгна вируса от китай миналата година ми беше ясно, че корона кризата ще бъде третата световна 'дезинформационна' война
война, която взима икономически и човешки жертви.
много лесно е да се обвиняват антиваксърите, но и 'официалните' власти включително световната здравна организация определено покриват доста информация.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
мдаа,
че за какво ни е въобще някой да учи имунология, след като си имаме равновесско по форумите , който борави перфектно с гоогле и се справя прилично а английския?
Няма нужда човек да разбира от имунология за да схване че Чорбанов приказва глупости. Опасни глупости. Още по зле ако разбира какво прави, значи нарочно заплашва здравето на хората, които го слушат
мдаа,
че за какво ни е въобще някой да учи имунология, след като си имаме равновесско по форумите , който борави перфектно с гоогле и се справя прилично а английския?
Има ли такива хора ? Вярващи имам предвид. По принцип питам , щото не съм ви чела и нямам представа от дискусията ви . Просто първото прочетено, беше последното написано и ме замисли за вярата
Надявам се да няма. Но хората вярват на това което им харесва, с и той и Мангъров им говорят точно това което искат да чуят. Така че реално им подържат опасните заблуди и подронват рационалните мнения на доста други медици.медици.
Там проблема е, че не обявява от каква позиция говори. Той е лекар, политик и производител на продукт загубил конкурентна борба. Като лекар има за цел да спаси максимално много хора. Като тотално закъснял производител на ваксини има интерес да убеди максимален брой хора да изчакат с поставянето на ваксината докато той е готов. Като опозиционен политик има интерес да говори максимално срещу управлението. Кофти конфликти. Понякога слушателите се бъркат от каква позиция говори и го възприемат като лекар.
В общи линии не ми пука от каква позиция говори. Той е долен манипулатор който рискува живота на хората, които му вярват. Дали го прави за пари, от комплекси и наранено его или заради популярност ми е безразлично
Има ли такива хора ? Вярващи имам предвид. По принцип питам , щото не съм ви чела и нямам представа от дискусията ви . Просто първото прочетено, беше последното написано и ме замисли за вярата
Там проблема е, че не обявява от каква позиция говори. Той е лекар, политик и производител на продукт загубил конкурентна борба. Като лекар има за цел да спаси максимално много хора. Като тотално закъснял производител на ваксини има интерес да убеди максимален брой хора да изчакат с поставянето на ваксината докато той е готов. Като опозиционен политик има интерес да говори максимално срещу управлението. Кофти конфликти. Понякога слушателите се бъркат от каква позиция говори и го възприемат като лекар.
В общи линии не ми пука от каква позиция говори. Той е долен манипулатор който рискува живота на хората, които му вярват. Дали го прави за пари, от комплекси и наранено его или заради популярност ми е безразлично
Коментар