Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Че бесепара Паунов си призна и днес вече е вън от парламентарната група на левицата. ...........
Нямам идея кой е този Паунов, интересно ми е от кое БСП е, ще е интересно, ако е от кръга Гергов- Станишев
А самите приказки са празни, без някакви доказателства за извършени действия по тях.
Но, това не е ново за гешевата прокуратура
Каква е разликата в съдържанието на този запис и сведения от Гешев с Божков?
Б.Б. ли е на записа?
https://www.youtube.com/watch?v=50Dv...re=emb_rel_endLast edited by съни(тя); 15.07.2020, 00:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАма ей сега ще се изкефя да образуват дело срещу всички които са контактували и организирали с мафията подривна дейност срещщу държавата. Държавна измяна. Тез от президентската институция са изгорели вече. Доживот без право на замяна, това е за държавна измяна и престъпления касаещи нац. сигурност.
Коментар
-
Ами сам го казва. Почти нищо не е платил. Ама да не праща 10 хил пред Парламента...чуди се, значи може. Ако се наложи. Управлява тълпата чрез соц. мрежи...едно зло което кой го измисли мамка му стара. Никога не ползвам нито една от соц мрежи. Никога.
Коментар
-
Ама ей сега ще се изкефя да образуват дело срещу всички които са контактували и организирали с мафията подривна дейност срещщу държавата. Държавна измяна. Тез от президентската институция са изгорели вече. Доживот без право на замяна, това е за държавна измяна и престъпления касаещи нац. сигурност.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма ти вярваш ли на Черепа?За ония милиони дето дал на Бай оня и Дъбнишкия за тях вярваш лиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
заеви, Мишо, ти по-дърт от мен ли ще излезеш? Пък аз си мисля, че си 30-годишен. Ми добре, живи и здрави, изразяването на гражданска позиция е нещото, което ни отиличава от животните.
Левчо, браво, бате, щом е така, връщам си думите назад, всеки, който дава нещо за Родината, нещо повече от това, което е взел от нея, е достоен за уважение. Бъди здрав и си ела - отстрани нещата изглеждат малко по-различно от тук и тогава чувствата тиу на симпатия към БХ ще се изпарят на секундата, но да не превръщам темата в Политика, че последните 2 страници е точно такава - модито може да поразчистиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Черепа казва, 10-15 хил левчета само е дал. То нема нужда да плаща даже. Само на няколко от хилядите дето са толкиз тъпи че само някой да им свирне в мрежите и са тук и там. И без пари може, той да не е глъм да плаща. Тълпата както сам я нарича сама не осъзнава как в случая (иначе протестите са хубаво нещо) сама се закопава. А не ми се вярва да им харесва мафията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Мхм, аз за първи път бях на протест на 18 ноември 1989г. Мисля, че ти тогава не си имал идея за политика
- 1 like
Коментар
-
Баси... ти на хранилка при Черепа ли си?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Мхм, аз за първи път бях на протест на 18 ноември 1989г. Мисля, че ти тогава не си имал идея за политика
Левчо, браво, бате, щом е така, връщам си думите назад, всеки, който дава нещо за Родината, нещо повече от това, което е взел от нея, е достоен за уважение. Бъди здрав и си ела - отстрани нещата изглеждат малко по-различно от тук и тогава чувствата тиу на симпатия към БХ ще се изпарят на секундата, но да не превръщам темата в Политика, че последните 2 страници е точно такава - модито може да поразчистиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И това ли?
Продуцентурата на Гешев се е изпуснала в бързината. Единият от записите е с два независими канала за гласа на Божков и гласа на неизвестен мъж. Останалите три записа са с миксирани канали - и в двата се чува едно и също.
Дали това издава оперативно-технически подробности на СРС-то или е етап от евентуални монтажно-продуцентски манипулации на записите?
Във всички случаи този конкретен запис с двата канала трябва да се подложи на внимателна експертиза, защото прилича на радиопиеса - един си говори нещо в единия микрофон и иска пари, а Божков (на снимката неговия глас е горе) казва едни реплики в другия микрофон, които като се извадят от контекста стават за всякакъв разговор.
Записът може да бъде изтеглен тук и анализиран с програмата Audacity. https://prb.bg/upload/41261/09.07.20+Bozhkov+-+30.mp3
Некадърника и компромат не може да спретне.
Я бегай оттук с тази помия че ми се додрайфа. Отврат. Мамицата им мръсна и сган гнусна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И това ли?
Продуцентурата на Гешев се е изпуснала в бързината. Единият от записите е с два независими канала за гласа на Божков и гласа на неизвестен мъж. Останалите три записа са с миксирани канали - и в двата се чува едно и също.
Дали това издава оперативно-технически подробности на СРС-то или е етап от евентуални монтажно-продуцентски манипулации на записите?
Във всички случаи този конкретен запис с двата канала трябва да се подложи на внимателна експертиза, защото прилича на радиопиеса - един си говори нещо в единия микрофон и иска пари, а Божков (на снимката неговия глас е горе) казва едни реплики в другия микрофон, които като се извадят от контекста стават за всякакъв разговор.
Записът може да бъде изтеглен тук и анализиран с програмата Audacity. https://prb.bg/upload/41261/09.07.20+Bozhkov+-+30.mp3
Некадърника и компромат не може да спретне.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЛев я КАЖИ КАК МЪЖА КОЙТО ПОДСЛУШВАТ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е?
я КАЖИ КАК ОТ ЛУНАТА ЩЕ ВЛИЯЕШ НА ХОРАТА, А ОТ ЗЕМЯТА НЕ МОЖЕШ?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар