Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
От гостите, екипажа е колкото гостите и съм го дал в 3000 те
така че реално възраството разпределение не е много по-различно от това на развита дъжрава
Of the 3,711 people aboard Diamond Princess on the 20 January cruise, 1,045 were crew and 2,666 were passengers.[87] The median age of the crew was 36 while the median age of the passengers was 69.[87] The passengers were 55% female and the crew was 81% male.[87] Of the 712 infections, 145 occurred in crew and 567 occurred in passengers.[88]
Two passengers died on 20 February[92] and a third on 23 February, all three of whom were Japanese citizens in their 80s.[93] A fourth passenger, an elderly Japanese man, was reported on 25 February to have died.[94] The fifth fatality, a Japanese woman in her 70s,[5] and the sixth fatality, a British national in his 70s, both died on 28 February.[91][6] A 78-year-old Australian national, who was evacuated from the ship, died on 1 March in Australia, making him the seventh.[7] A Hong Kong national from the ship died on 6 March, making him the eighth.[95] A Canadian man in his 70s died on 19 March, making him the ninth death.[96][9] Two Japanese male passengers in their 70s died on 22 March making them the 10th and 11th deathes.[10] A Hong Kong woman in her 60s died on 28 March, making her the twelfth death.[11] The thirteenth fatality is a Japanese passenger who died on 9 April.[12] The details concerning the passenger's age and gender were not disclosed according to their family's wishes.[97] Another Japanese man in his 70s died on 14 April, making him the fourteenth fatality.[13]Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А ти виж средната възраст на кораба - всичко бяха пенсионери, масата над 70 години (имаше и такива над 80) - ако това е представителна извадка за населението на която и да е държава, значи пък хептен за бунаци ни вземате.
така че реално възраството разпределение не е много по-различно от това на развита дъжрава
- 1 like
Коментар
-
Е виж данните от него де, дали пък няма да се припокрият на 100% с това което съм писал. От 3000 човека на кораба загиват 13Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти си луд бе ! Още миналата кодина имаше един изолиран круизен кораб ако помниш , и а ко помниш имаше болни вътре . Заразените хич не отговориха на очакваното ! Ама хич !
- 5 Харесвания
Коментар
-
Не аз, ваксините помагат - доказано.
Елементарен експеримент - 1000 човека не си слагат ваксина и 1000 човека си слагат ваксина. Всички ги затварят в едно помещение и го пълнят с вируси на ковид.
От групата която не е ваксинирана 600 човека ще развият симптоми, 30 човека ще попаднат в болница и 5 човека ще починат
От групата която е ваксинирана дори да е астра зенека като най-неефктивна в момента 180 човека ще развият симптоми, 0 ще попаднат в болница и 0 ще починат.
Това показват реалните факти - а не измислената реалност с наночипове, мутаген и контрол над глупостите които пишеш в интернет от страна на Бил Гейтс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Уверявам те че взаимовръзките които правиш не са коректни не са верни .
Да,член съм на СИК на ГЕРБ,това е вярно ,но също така е вярно и това което ми се случи в личен план и пак казвам не става въпрос за баща ми.Баща ми така или иначе е с много малки шансове да оживее,но по същото време в болница бяха още двама роднини плюс още 2 болни ,цялото семейство с Ковид .
Много добре знаеш какво пишех преди и не искам никой да убеждавам,не искам и да убеждавам някой да не се ваксинира или да се ваксинира .Целта ми беше да споделя това което се случи точно защото и аз не вярвах че вируса е смъртоносен.Реално моята теза беше че хората си отиват не от вируса ,а от съпътстващи заболявания .В случая обаче това не е така и когато челно се сблъскаш с казуса смятам че е нормално повече хора да си имат едно на ум .
Пари ще взема ако съм на изборите ,но ако до тогава стане така че да се ангажирам с проблеми около баща ми ,дали жив или умрял ,това лежи на мен и може и да не съм там .
И тъй като съвпаденията са доста , някой хора е се съмняват, аз дори ги изразих преди Грую.
Ако все пак се е случило лошото.
Надвам се Баща ти и родата да се оправят.Last edited by Todor Sabev; 25.03.2021, 16:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Аха, а ти ще им 'помогнеш" пропагандирайки експериментални ваксини и генни терапии -"научно доказани" !
Елементарен експеримент - 1000 човека не си слагат ваксина и 1000 човека си слагат ваксина. Всички ги затварят в едно помещение и го пълнят с вируси на ковид.
От групата която не е ваксинирана 600 човека ще развият симптоми, 30 човека ще попаднат в болница и 5 човека ще починат
От групата която е ваксинирана дори да е астра зенека като най-неефктивна в момента 180 човека ще развият симптоми, 0 ще попаднат в болница и 0 ще починат.
Това показват реалните факти - а не измислената реалност с наночипове, мутаген и контрол над глупостите които пишеш в интернет от страна на Бил Гейтс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Уважаеми съфорумци,
Срещам в постовете негативно отношение към противогрипните ваксини, което не споделям.
Считам, че те, както и КОВИД-ваксините, имат важната роля да подготвят организма за
по-леко преболедуване при зараза, отколкото да я елиминират.
Това го пиша от личен опит.
Смятам, че ежегодното поставяне на противогрипна ваксина и противоепидемичните мерки,
които спазвам, са основните предпоставки да изкарам през декември леко болестта.
А иначе, продължавам да влизам само с маска в магазините, тъй като концентрацията
на антитела от теста е ниска, което, според мен, се дължи на адекватната реакция
на имунната система срещу инвазията /нисък товар - ниска концентрация, висок - висока/.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами горе долу всичко което казваш е много по вероятно да прецака човек, който се води по акъла ти, отколкото да му помогне. Надявам се само да няма хора, които се водят по акъла ти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекавръче, извинявай, ама през пост си с баща ми това, баща ми онова, покайте се, грешници, че и вас ще ви сполети това, което се случи с мен и моя баща. И веднага ми изплува една новина от 08.03 за троловете, дето вземали по 1200 лева на месец, а по-известните и по някой лев отгоре. И хоп, ти обърна плачинката и взе да славославиш герП и стана активен защитник на ваксините точно тям някъде, около тази дата. Убеден съм, че е съвпадение тролове в интернет няма, сясо Коледа съществува и т.н.
Егати,някои хора си "оправиха живота"(любим мой израз,само не мога да разбера още точния му смисъл),пък аз по цял ден "опъвам каиша"....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Кои са тези " неща ,които може да прецакат здравето на хората" пускани от мен ? Би ли пояснил ! Принизяваш аудиторията тук ! Нямам материален интерес от постовете си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеГолям идиот трябва да е някой, та да пише така на Кавръков.
Коментар
-
Явно троловете се подкпрепяте. Не те ли е срам, за 40 стотинки за пост пускаш неща които може да прцакат здравето на хората
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Уверявам те че взаимовръзките които правиш не са коректни не са верни .
Да,член съм на СИК на ГЕРБ,това е вярно ,но също така е вярно и това което ми се случи в личен план и пак казвам не става въпрос за баща ми.Баща ми така или иначе е с много малки шансове да оживее,но по същото време в болница бяха още двама роднини плюс още 2 болни ,цялото семейство с Ковид .
Много добре знаеш какво пишех преди и не искам никой да убеждавам,не искам и да убеждавам някой да не се ваксинира или да се ваксинира .Целта ми беше да споделя това което се случи точно защото и аз не вярвах че вируса е смъртоносен.Реално моята теза беше че хората си отиват не от вируса ,а от съпътстващи заболявания .В случая обаче това не е така и когато челно се сблъскаш с казуса смятам че е нормално повече хора да си имат едно на ум .
Пари ще взема ако съм на изборите ,но ако до тогава стане така че да се ангажирам с проблеми около баща ми ,дали жив или умрял ,това лежи на мен и може и да не съм там .
- 1 like
Коментар
Коментар