Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
ОК, Даваш прогноза над 3000 мъртви за седмицата, така ли? Това не отговаря точно на 1000 човека от короната за седмица, но няма проблем - ако загубя, ще ми кажеш какво и как да ти пратя, за да купиш въпросния уред, на който не му запомних името
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Tиквата ще въведе по строги мерки и ще си припише че той е спасил "народа".
Може да е тъп но е и НАГЪЛ и ще се възползва по всякакъв начин да опази кокала и живота си. Щото падне ли има опасност за ЖИВОТА му ..
Не съм имал предвид че от цялата популация 40% са заразени. От тестваните. Като станат 50 ще въведат мерки, ще напплашат допълнително хората и ще се ограничи разпространението. Поради тази причина фев-март ще имаме нова вълна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
46-ta седмица в 2019-та е била с 2000мъртви
46-та седмица в 2020 ще е +50% >= 3000
това е сегашната седмица в момента. данните са в НСИNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не внимаваш, числото де съм написал е мъртви над обичайното,
ако продължи селския непукизъм,
червенкото ще задмине всичко на графиката точно като вратО на жираф
Преди само 4 седмици масово имаше ехидни анкети "Ама вие познавате ли ковиден, наште ки сте тъпи ка не сте виждАлЕ и ва лъжат, и т.н."
Всяка държава регистрирала 800х.ковидни има поне +30х.трупа. Тва е, засега друго няма.
(поради тоя факт и бота156 грешиш за броя ни заразени, все още имаме шанс, макар да е под 40%)
Може да е тъп но е и НАГЪЛ и ще се възползва по всякакъв начин да опази кокала и живота си. Щото падне ли има опасност за ЖИВОТА му ..
Не съм имал предвид че от цялата популация 40% са заразени. От тестваните. Като станат 50 ще въведат мерки, ще напплашат допълнително хората и ще се ограничи разпространението. Поради тази причина фев-март ще имаме нова вълна
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗа бас съм навит, но не разбрах точноте параметри и къде ги гледаме, и за дарението също съм ОК, та дай параметрите и си готов
46-та седмица в 2020 ще е +50% >= 3000
това е сегашната седмица в момента. данните са в НСИLast edited by satz; 10.11.2020, 18:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеМатематика, стига глупости с тия умрели ве.
Някъде назад бях прочел, че можело да станат 100, 200, 300 та дори 700 (уау) човека умрели от ковид на ден.
При една по тежка настинка (ковид), да умрат ,човека, два пъти и отгоре от средно статистическите умрели на ден в България не корелира с здравия разум, ама хич. Ако беше няква наистина пандемична ситуация, е друга работа.
100 и отгоре може да ги напишат някой Понеделник, като съберат съботонеделните случаи.
Ако пък се случи да има серия от няколко седмици със значително повишена смъртност, това ще се отрази на следващите 8 - 10 месеца с намалена т
Повишена смъртност им и ще има. Как каза Мангъра, ще изгорят "сухите клечки" - грозно е, ама вярно.
След което в по следващите месеци, ще има намаляла средна смъртност в БГ.
Но 200, 300 и нагоре заради Ковида специално не изглежда реално.
- 1 like
Коментар
-
Я дай прогноза, без бас, ако не искаш, че да видим после кой и какво е познал, Щото на лафовете за трупове на купове се нагледахме и наслушахме
В момента се вкарват нови ограничения, та трудно е за бас,
но e прогноза с над 60% вероятност - тази 46-та седмица ще е +1000 мъртви над 2019 (демек тотал поне +50% -> 3000), стотарка?
пп
вместо пари - блутут пулсоскиметър ще подарим на някоя болница. ОК?Last edited by satz; 10.11.2020, 18:18.
- 1 like
Коментар
-
Я дай прогноза, без бас, ако не искаш, че да видим после кой и какво е познал, Щото на лафовете за трупове на купове се нагледахме и наслушахме
ти сега форумния Мангъров ли го раздаваш.
аз познавам няколко човека, които в момента го карат и засега да не са им урoки са добре.
за мен най-показателното е, че работохолици и манияци като Китайците си затвориха икономиката брутално... някак си не ми прилича да е обикновен грип... на западните не вярвам, те печатат пари и са ок, но жълтите да не работят не помня вече колко време... си беше голямата работа.
Last edited by bertram; 10.11.2020, 19:35.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не внимаваш, числото де съм написал е мъртви над обичайното,
Преди само 4 седмици масово имаше ехидни анкети "Ама вие познавате ли ковиден, наште ки сте тъпи ка не сте виждАлЕ и ва лъжат, и т.н."
Всяка държава регистрирала 800х.ковидни има поне +30х.трупа. Тва е, засега друго няма.
(поради тоя факт и бота156 грешиш за броя ни заразени, все още имаме шанс, макар да е под 40%)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
от тестваните. Други данни за жалост нямаме.
Затова и ще има и 3,4 вълна които е много вероятно да са затихващи (по слаби)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...
та и ти така - ще познаваш починал - ми добре, аз познавам задочно поне 10 000 човека, може и повече да са, които по някакъв повод съм срещал в живота си. От тях поне 10 ще умрат тази години - някои млади, други стари и т.н. И кво? Голяма статистика и лаф, точно като онзи, дето с короната в сащ умрели повече хора, отколкото са жертвите от първата световна. Ма какви са едните жертви, какви са другите - дреме ти, важното е заглавието да е силно
(поради тоя факт и бота156 грешиш за броя ни заразени, все още имаме шанс, макар да е под 40%)Last edited by satz; 10.11.2020, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова как го реши?
Затова и ще има и 3,4 вълна които е много вероятно да са затихващи (по слаби)Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Не се филмираме, просто до края на годината всеки българин, ще е познавал починал/тежкоболен тая година...
Животът ще си върви с минус 10000 потребителя
та и ти така - ще познаваш починал - ми добре, аз познавам задочно поне 10 000 човека, може и повече да са, които по някакъв повод съм срещал в живота си. От тях поне 10 ще умрат тази години - някои млади, други стари и т.н. И кво? Голяма статистика и лаф, точно като онзи, дето с короната в сащ умрели повече хора, отколкото са жертвите от първата световна. Ма какви са едните жертви, какви са другите - дреме ти, важното е заглавието да е силноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар