IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Грую този бас ще го изгубиш още другата седмица. Да се хване човек че смъртността на седмица няма да мине 7000 например разбирам, но 3000 е реално почти на 100% сигурно че ще ги мине
    Все ми е тая, единстената уловка е в това, че не се броят смъртностите с ковид, а общата, която може да се повлияе от всичко, но човекът предлага честен бас, така че съм насреща. А и каузата е хубава и в двата случая
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

ОК, Даваш прогноза над 3000 мъртви за седмицата, така ли? Това не отговаря точно на 1000 човека от короната за седмица, но няма проблем - ако загубя, ще ми кажеш какво и как да ти пратя, за да купиш въпросния уред, на който не му запомних името
      Грую този бас ще го изгубиш още другата седмица. Да се хване човек че смъртността на седмица няма да мине 7000 например разбирам, но 3000 е реално почти на 100% сигурно че ще ги мине

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Tиквата ще въведе по строги мерки и ще си припише че той е спасил "народа".
        Може да е тъп но е и НАГЪЛ и ще се възползва по всякакъв начин да опази кокала и живота си. Щото падне ли има опасност за ЖИВОТА му ..
        Не съм имал предвид че от цялата популация 40% са заразени. От тестваните. Като станат 50 ще въведат мерки, ще напплашат допълнително хората и ще се ограничи разпространението. Поради тази причина фев-март ще имаме нова вълна
        Нищо не може да спаси. Нещата са изтървани от контрол преди месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

46-ta седмица в 2019-та е била с 2000мъртви
          46-та седмица в 2020 ще е +50% >= 3000

това е сегашната седмица в момента. данните са в НСИ
          ОК, Даваш прогноза над 3000 мъртви за седмицата, така ли? Това не отговаря точно на 1000 човека от короната за седмица, но няма проблем - ако загубя, ще ми кажеш какво и как да ти пратя, за да купиш въпросния уред, на който не му запомних името
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не внимаваш, числото де съм написал е мъртви над обичайното,
            ако продължи селския непукизъм,
            червенкото ще задмине всичко на графиката точно като вратО на жираф

Преди само 4 седмици масово имаше ехидни анкети "Ама вие познавате ли ковиден, наште ки сте тъпи ка не сте виждАлЕ и ва лъжат, и т.н."

Всяка държава регистрирала 800х.ковидни има поне +30х.трупа. Тва е, засега друго няма.
            (поради тоя факт и бота156 грешиш за броя ни заразени, все още имаме шанс, макар да е под 40%)
            Tиквата ще въведе по строги мерки и ще си припише че той е спасил "народа".
            Може да е тъп но е и НАГЪЛ и ще се възползва по всякакъв начин да опази кокала и живота си. Щото падне ли има опасност за ЖИВОТА му ..
            Не съм имал предвид че от цялата популация 40% са заразени. От тестваните. Като станат 50 ще въведат мерки, ще напплашат допълнително хората и ще се ограничи разпространението. Поради тази причина фев-март ще имаме нова вълна
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

За бас съм навит, но не разбрах точноте параметри и къде ги гледаме, и за дарението също съм ОК, та дай параметрите и си готов
              46-ta седмица в 2019-та е била с 2000мъртви
              46-та седмица в 2020 ще е +50% >= 3000

това е сегашната седмица в момента. данните са в НСИ
              Last edited by satz; 10.11.2020, 18:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                Математика, стига глупости с тия умрели ве.
                Някъде назад бях прочел, че можело да станат 100, 200, 300 та дори 700 (уау) човека умрели от ковид на ден.
                При една по тежка настинка (ковид), да умрат ,човека, два пъти и отгоре от средно статистическите умрели на ден в България не корелира с здравия разум, ама хич. Ако беше няква наистина пандемична ситуация, е друга работа.
                100 и отгоре може да ги напишат някой Понеделник, като съберат съботонеделните случаи.
                Ако пък се случи да има серия от няколко седмици със значително повишена смъртност, това ще се отрази на следващите 8 - 10 месеца с намалена т
                Самоцитирам се , за да изразя повторно мнението за смъртността в БГ поради Ковида.
                Повишена смъртност им и ще има. Как каза Мангъра, ще изгорят "сухите клечки" - грозно е, ама вярно.
                След което в по следващите месеци, ще има намаляла средна смъртност в БГ.
                Но 200, 300 и нагоре заради Ковида специално не изглежда реално.

Коментар

• За бас съм навит, но не разбрах точноте параметри и къде ги гледаме, и за дарението също съм ОК, та дай параметрите и си готов

Коментар

Я дай прогноза, без бас, ако не искаш, че да видим после кой и какво е познал, Щото на лафовете за трупове на купове се нагледахме и наслушахме
                    прогноза, даже с бас ти бях предложил и тя се изпълни 4 дни по-рано...

В момента се вкарват нови ограничения, та трудно е за бас,
                    но e прогноза с над 60% вероятност - тази 46-та седмица ще е +1000 мъртви над 2019 (демек тотал поне +50% -> 3000), стотарка?

пп
                    вместо пари - блутут пулсоскиметър ще подарим на някоя болница. ОК?
                    Last edited by satz; 10.11.2020, 18:18.

Коментар

Я дай прогноза, без бас, ако не искаш, че да видим после кой и какво е познал, Щото на лафовете за трупове на купове се нагледахме и наслушахме
                      груйчи,

ти сега форумния Мангъров ли го раздаваш.

аз познавам няколко човека, които в момента го карат и засега да не са им урoки са добре.

за мен най-показателното е, че работохолици и манияци като Китайците си затвориха икономиката брутално... някак си не ми прилича да е обикновен грип... на западните не вярвам, те печатат пари и са ок, но жълтите да не работят не помня вече колко време... си беше голямата работа.
                      Last edited by bertram; 10.11.2020, 19:35.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Преди само 4 седмици масово имаше ехидни анкети "Ама вие познавате ли ковиден, наште ки сте тъпи ка не сте виждАлЕ и ва лъжат, и т.н."

Всяка държава регистрирала 800х.ковидни има поне +30х.трупа. Тва е, засега друго няма.
                        (поради тоя факт и бота156 грешиш за броя ни заразени, все още имаме шанс, макар да е под 40%)

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

от тестваните. Други данни за жалост нямаме.
                          Затова и ще има и 3,4 вълна които е много вероятно да са затихващи (по слаби)
                          Я дай тези данни. Според мен нещо тотално не си разбрал. Пусни ги да ги разтълкуваме.

Коментар

...

та и ти така - ще познаваш починал - ми добре, аз познавам задочно поне 10 000 човека, може и повече да са, които по някакъв повод съм срещал в живота си. От тях поне 10 ще умрат тази години - някои млади, други стари и т.н. И кво? Голяма статистика и лаф, точно като онзи, дето с короната в сащ умрели повече хора, отколкото са жертвите от първата световна. Ма какви са едните жертви, какви са другите - дреме ти, важното е заглавието да е силно

Last edited by satz; 10.11.2020, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Това как го реши?
                              от тестваните. Други данни за жалост нямаме.
                              Затова и ще има и 3,4 вълна които е много вероятно да са затихващи (по слаби)
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Не се филмираме, просто до края на годината всеки българин, ще е познавал починал/тежкоболен тая година...
                                Животът ще си върви с минус 10000 потребителя
                                И? Напомняш ми за един известен лаф от наше село, дето един селяк бил в Букурещ (май с войската през 1916, не помня вече, ма нали тогава сме влезли триумфално в мамалигарската столица, за да отмъстим за 1913) и на въпрос какво е видял, от какво е впечатлен, отгворил - абе, мааани се, голям град - ти да фанеш таа улица, а аз - онаа, не мое се срещнем. На което местните селяци отгворили, че и на село ти да хванеш едната улица, а другият другата, пак няма да се срещнат

та и ти така - ще познаваш починал - ми добре, аз познавам задочно поне 10 000 човека, може и повече да са, които по някакъв повод съм срещал в живота си. От тях поне 10 ще умрат тази години - някои млади, други стари и т.н. И кво? Голяма статистика и лаф, точно като онзи, дето с короната в сащ умрели повече хора, отколкото са жертвите от първата световна. Ма какви са едните жертви, какви са другите - дреме ти, важното е заглавието да е силно

Коментар

Working...
                                X