IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Д-р Волфганг Водарг: СЗО е институция на корупцията


    "Волфганг Водарг обсъжда широкия въпрос за корупцията в СЗО, как трябва да разбираме "пандемията" или липсата на такава и как трябва да спрем тази дяволска тенденция към фалшива медицинска антиутопия, която ще завладее всички аспекти на живота ни. Той е един от най-честните и замислени хора, които сме срещали, има невероятна автобиография и е изживял богат живот, изпълнен с опит, което го квалифицира по уникален начин да разбере дълбочината и обхвата на тази сложна ситуация, в която се намираме."

    Фундаментална корупция в Световната здравна организация (СЗО) допринесе за създаването на "тестова пандемия".
    Д-р Волфганг Водарг, бивш ръководител на отдела по здравеопазване в Съвета на Европа, обяснява, че пандемията се е свързвала с широко разпространени тежки заболявания и смърт, но чрез промяна на определението, премахване на критериите за тежест и висока смъртност, СЗО вече може да направи пандемия, когато си поиска.
    Covid-19 беше "тестова" пандемия, а не вирусна пандемия, защото PCR тестовете могат да дадат положителен резултат, когато откриват фрагменти от коронавируси, които съществуват от 20 години, фрагмент от вирус, който е твърде малък, за да ви разболее, или фрагмент от Covid-19, който е бил там преди седмици.
    Кампанията за масово поставяне на инжекции Covid-19 е изпълнена с конфликти на интереси на фундаментално ниво и тези конфликти излагат на риск живота на хората, като поставят производството на ваксини пред превенцията на заболяванията.
    Както отбеляза Wodarg, ако искате да печелите пари от производството на ваксини, се нуждаете от нови пазари, на които да ги използвате, и от нови болести, за да можете да продадете ваксината си.
    Анализ на д-р Джоузеф Меркола, 24 ноември 2021 г.

    https://dailyexpose.uk/wp-content/up...on-mercola.pdf

    Д-р Волфганг Водарг, лекар по вътрешни болести и бивш ръководител на здравния отдел в Съвета на Европа, разговаря с Planet Lockdown за фундаменталната корупция в Световната здравна организация и как тя е допринесла за създаването на "тестова пандемия".1

    Семената бяха посяти преди повече от десетилетие по време на пандемията от H1N1 (свински грип) през 2009 г. През 2010 г. Уодарг обвини фармацевтичните компании, че са повлияли на обявяването на пандемията от СЗО, наричайки свинския грип "фалшива пандемия", която е била предизвикана от Биг Фарма, която е спечелила от здравната тревога.2

    Според Водарг пандемията от свински грип е "един от най-големите медицински скандали на века".3 Както отбелязва Planet Lockdown, Водарг, тогава член на германския парламент, "знаеше, че нещо не е наред, когато 800 случая в Мексико бяха обявени за пандемия":4

    "Той се задълбочи в проблема и откри гнездо на стършели от лъжи и корупция вътре в СЗО. Той потули законопроект, наречен "Фалшива пандемия", и направи много, за да разсее тази фалшива уплаха по онова време, за ужас на корумпираните функционери на тези институции".

    С промяна на определението СЗО може да създаде пандемия по всяко време

    Преди началото на пандемията H1N1 бяха сключени тайни споразумения между Германия, Великобритания, Италия и Франция с фармацевтичната индустрия, според които те ще закупят ваксини срещу грип H1N1 - но само ако СЗО обяви пандемия от 6-то ниво.

    Шест седмици преди обявяването на пандемията никой в СЗО не се притесняваше от вируса, но въпреки това медиите преувеличаваха опасностите.5 След това, в месеца, предшестващ пандемията от H1N1 през 2009 г., СЗО промени официалното определение за пандемия, като премахна критериите за тежест и висока смъртност и остави определението за пандемия като "световна епидемия от дадено заболяване "6 .

    Тази промяна в определението позволи на СЗО да обяви свинския грип за пандемия, след като само 144 души бяха починали от инфекцията в световен мащаб.7 Докато страхът от свинския грип в крайна сметка беше разсеян, това не беше така с Covid-19, въпреки че реалните признаци на пандемия липсват. Както обяснява Водарг, преди пандемията се е свързвала с широко разпространени тежки заболявания и смърт, но това вече не е така8.

    "Имаше обяснение за това какво е пандемия и тя винаги е протичала с много, много хора, които умират от инфекции. Много тежки заболявания, препълнени болници. Беше такава катастрофа... и всеки на улицата щеше да забележи, че има пандемия, защото съседите щяха да се разболеят, хората на работа щяха да се разболеят. В автобуса щяхте да видите кашлящи хора.

    "При една пандемия ... това е нещо, което всеки от нас би преживял. Това беше пандемия. И СЗО я промени."

    Премахвайки критериите за тежест и висока смъртност, СЗО можеше да направи пандемия, когато си поиска. "Пандемията е просто картина, разпространявана от медиите, която ни кара да се страхуваме. Но това, което хората преживяват, не е това, което разбирахме, когато използвахме думата епидемия или пандемия", каза той.9 Сега думата пандемия е свързана със страх, а не с болести. "Това е марка за страх."


    Covid-19 е "тестова" пандемия

    Ако не е имало истинска пандемия, според старото определение на думата, тогава как медиите и правителството получават всички тези високи стойности на случаите на Covid-19? Това се дължи на PCR теста.

    "Той беше приет от СЗО и те казаха, че когато тестът е положителен, имаме случай на Covid-19. И така те започнаха да броят случаите", казва Водарг. "Това, което те преброиха, беше дейността по тестването. И колкото повече тестваха, толкова повече случаи откриваха. "10

    Положителните тестове с обратна транскрипционна полимеразно-верижна реакция (RT-PCR) не са предназначени да се използват като диагностичен инструмент, тъй като не могат да правят разлика между неактивни (неинфекциозни) вируси и "живи" или репродуктивни такива.11

    Неактивните и репродуктивните вируси не са взаимозаменяеми по отношение на инфекциозността. Ако имате нерепродуктивен вирус в тялото си, няма да се разболеете от него и не можете да го разпространявате на други хора. Освен това в много, ако не и в повечето лаборатории, събраната РНК се усилва твърде много пъти, което води до "положителни" тестове при здрави хора.

    Колкото по-висок е прагът на цикъла (ПЦ) - т.е. броят на циклите на усилване, използвани за откриване на РНК частици - толкова по-голям е шансът за фалшиво положителен резултат. Макар че всеки КТ над 35 се счита за научно неоправдан12,13 , Американската администрация по храните и лекарствата и Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ препоръчват PCR тестовете да се провеждат при КТ от 40.14

    Тестът, известен като "хартията на Корман-Дростен", и тестовете, препоръчвани от Световната здравна организация, са настроени на 45 цикъла.15,16,17 Когато лабораториите използват тези прекомерни прагове на циклите, в крайна сметка се получава силно завишен брой положителни тестове, така че това, с което всъщност се сблъскваме, е "казедемия "18,19 - епидемия от фалшиво положителни резултати.

    Wodarg казва, че Covid-19 "е била "тестова" пандемия. Тя не беше пандемия на вируси "20 , защото PCR тестовете могат да дадат положителен резултат, когато откриват коронавируси, които съществуват от 20 години. обясни той.

    "Вирусите на ТОРС са много дълги РНК вируси. В тази генетична информация има 30 000 букви. PCR тестът взема само много малка част от тях или две части от тях. Така че, две думи от цяла книга... преди да започнете теста, вече можете да прецените колко често този тест ще бъде положителен. Ако вземете последователност, която се съдържа в много разновидности на вируси, ще имате много положителни тестове".

    PCR тестът тества само определени последователности на РНК. Той дава положителен резултат, когато открие само малък фрагмент; не му е необходим целият вирус. Ако вирусът е бил там преди седмици или имате наличен допир до вируса, но нямате инфекция, той все пак може да даде положителен резултат и да добави още един "случай" на Covid-19, въпреки че всъщност не сте болни.
    ...............................
    https://dailyexpose.uk/2021/11/25/dr...of-corruption/
    Last edited by neon7; 25.11.2021, 17:21.

    Коментар


    • Click image for larger version

Name:	viber_image_2021-11-25_11-13-03-936.jpg
Views:	1
Size:	35.8 КБ
ID:	3834920

      Коментар


      • В Киргизия изследват за всякакви видове респираторни вируси: "еженедельно регистрируется более 12 тысяч заболевших ОРВИ - лабораторные исследования анализов, отобранных от больных с ОРВИ. В 29 процентах выявлен метопневмовирус, в 20 процентах — парагрипп третьего типа, в 18 процентах — боковирус, в 14 процентах — респираторно-синцитиальный вирус, 12 процентах — риновирус и в 7 процентах случаев — сезонный коронавирус»" https://24.kg/obschestvo/214132_chem...kyirgyizstana/

        Коментар


        • Допустими ли са ограничения на правата:
          https://rastashki.com/blog
          Last edited by Кисимов; 21.11.2021, 12:12.

          Коментар


          • [QUOTE=Хараламп;n3828263]Прерастна той, прерастна, прорастна в пандемия по акълите.

            Но не, тази малфункция на акълите е нормалното – доказано вече и с времето. То ест не е болест, защото така е било винаги.
            Преди две години, за да съм честен пред себе си, допусках, че процентът хора сред двукраките е по-голям от 2-3. Сега имам доказано от живота, от практиката, че не е така и че съм мислел двукраките за по-хора. Сигурно за свое успокоение съм го мислел/допускал, че живея, все пак, сред достатъчно много хора и да не се мисля за изключителен, което ми е неудобно и тъжно.

            ---Слушах сега две жени в детеродна възраст: детската градина на детето на едната била затворена поради едно дете с положителен тест. "Нормално, нормално" кзва едната. "Нормално", съгласява се другата.---



            Много яко, велик си! Очевидно човечеството е недостойно за твоята изключителност, време е да го напуснеш. Лек ти път.
            Last edited by aleks262; 13.11.2021, 20:36.

            Коментар


            • Прерастна той, прерастна, прорастна в пандемия по акълите.

              Но не, тази малфункция на акълите е нормалното – доказано вече и с времето. То ест не е болест, защото така е било винаги.
              Преди две години, за да съм честен пред себе си, допусках, че процентът хора сред двукраките е по-голям от 2-3. Сега имам доказано от живота, от практиката, че не е така и че съм мислел двукраките за по-хора. Сигурно за свое успокоение съм го мислел/допускал, че живея, все пак, сред достатъчно много хора и да не се мисля за изключителен, което ми е неудобно и тъжно.

              ---Слушах сега две жени в детеродна възраст: детската градина на детето на едната била затворена поради едно дете с положителен тест. "Нормално, нормално" кзва едната. "Нормално", съгласява се другата.---

              Last edited by aleks262; 13.11.2021, 20:35.

              Коментар


              • Я вижте кой разпространява вируса ....
                При положение, че приятелят ми е дал днес 3 положителни проби, как е бил допуснат вчера да си хване самолета за Гърция, че и там е сменил 2 вътрешни? Какъв е смисълът от зелените сертификати тогава??? Защото аз не откривам медицинска, а и всякаква друга логика…“, гласи поста на Мариела Нордел
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                Коментар


                • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                  С печал и ирония научавам за първия случай на ковид в Тонга. Внос от Нова Звландия

                  Пропуснал съм да добавя линк


                  https://www.theguardian.com/world/20...-case-recorded

                  Коментар


                  • ИЛИЯН ВАСИЛЕВ

                    ГЕРБ залага на страха от пандемията и издига в култ репликата "ще се мре яко" като антитеза на сегашния екип в Министерството на здравето. Нарекоха Радев българоубиец. Истината е, че реалните факти на ръста в заболеваемост голяма част от които се предопределят от сезона /сега изместен напред/ се надграждат с паника и страх, които да произведат вота на подкрепа избирайки фалш сигурността на ГЕРБ и ДПС, пред по-човешкия подход на сегашното служебно правителство.
                    Знаете ли, че голяма част от хоспитализираните /по данни от една софийска топ болница до една трета/ са приети не толкова заради вируси и тест, а заради паник атаки?
                    Възприемането на "ще се мре яко" е научна, още по-малко медицинска прогноза на лекар ?!? граничи с безумие, защото издава презрение към пациента и пряко води именно до паник атаки и негативен фон за реакцията му спрямо пандемията.
                    Ако питате мен това е и престъпление по НПК.
                    Колективният страх и паника по никакъв начин не решават, а задълбочават проблема.
                    Щабът на Борисов беше една огромна бутафория, пиар, който да му позволи да се скрие зад професорски титли и медицински кариери.
                    Медиите подгряват тази стратегическа линия на ГЕРБ като усилват паниката.

                    Коментар


                    • Освен недостигът на шофьори на камиони, в страната вече се усеща остър дефицит и на медицински кадри






                      economic.bg
                      Германската здравна система е пред „издъхване“
                      Освен с недостига на специалисти и шофьори на камиони, кризата с кадрите в Германия се усеща много остро и в здравеопазването. Системата е под заплаха от колапс, пре...

                      Коментар


                      • С печал и ирония научавам за първия случай на ковид в Тонга. Внос от Нова Звландия

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                          Кой секс - с жената, с любовницата, случайния или груповия
                          Ако питаш за вербалния риск - всеки от изброените.
                          Ако, обаче, питаш за оправдания риск - неочакваният.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                            Има две сериозни причини за заразяване с Ковида, на които сякаш никой не обръща внимание:
                            лошите хигиенни навици и сексът.
                            Кой секс - с жената, с любовницата, случайния или груповия

                            Коментар


                            • Има две сериозни причини за заразяване с Ковида, на които сякаш никой не обръща внимание:
                              лошите хигиенни навици и сексът.

                              Коментар


                              • Съвсем прясно от извора за Русия (извън Москва): Прошлый был COVID-год, много потратили на дезинфекцию, маски, еженедельные ПЦР-тесты персонала. Плюс персоналу, кто были весной и летом 2020го не на удалёнке, платилась двойная премия. Только с осени 2020го перестали с ума по поводу пандемии сходить и тратиться на всё это

                                Коментар

                                Working...
                                X