IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
    Нещата отиват много на зле, а още не сме "влезнали" в черните цифри.


    Отиват щото ГЕРБ са тотални некадърници.Не само не се справиха с Ковида ами сринаха цялото здравеопазване барабар с Бърза помощ.Направиха ад живота на хората и лекарите и сестрите в угода на мазните чиновници и търгаши.Мръсна крадлива некадърна сган.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      .......Ако някой се хване да сметне колко са починали от Коронавирус за последните 4 седмици(без последната седмица защото тя не е отразена в графиката), включени в този чарт и ги наложи на тези 3500 починали повече, лесно може да установи, че починалите от Коронавирус са 3 пъти по-малко за същия период спрямо посоченото увеличение на общата смъртност! Въпроса е от какво друго е тази увеличена смъртност, която е Х3 на тези от Коронавирус? Да не се окаже, че е от нелекувани хронични и тн...
      Измамата Коронавирус!!!
      Lockdown...отново... Кой изтри грипа от таблото?
      https://www.youtube.com/watch?v=_nSiC2jskQ4
      Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

        Аз също не разбирам защо ще затварят магазините ресторантите и хотелите.
        А дребния бизнес, който кара от месец за месец! А малките магазинчета на брой 100 000 в страната за дрехи, обувки, козметика, дрогерии, домашни потреби и за всякакви дреболии защо? Това са 100 К семейства отделно снабдители и дистрибутори към тях още хиляди хора! Ден година храни и всички чакат обороти по Коледа, а сега им отрязват главата през кръста!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

          Малко се измества фокуса на дискусията ни. Както и да е. Аз не приемам, че е справедливо на хората(па било то и от града), които се трудят и изкарват прехраната си в сектора на дребния семеен бизнес, да се отнема насилствено възможността да могат да се препитават. И да - тези хора имат право да недоволстват, защото от техните данъци(преки и косвени) се изхранват доста тунеядци на заплатка. Тук не говорим за хората с капризи и прищевки. Аз такива, както казваш, не мога да ги мисля. Да те питам, като по запознат, как седи въпроса с училищата по селата?

          П.С. Моля за извинение ако не отговарям своевременно, но съм "back at work" след вируса.
          По селата училища има само там където има по многобройно циганско население другите дадоха фира и отдавна се рушат.Аз също не приемам да се спират здрави хора от работа без да им се плати жизненият минимум от дъжавата.Ако на едно четиричленно семейство му затвориш ресторанта в който работят двамата съпрузи му даваш 1600 кинта зада изкара месеца...Против съм мрънкачите и негодниците с високи изисквания.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

            Тая графика не показва нищо повече от една тотално блокирала система на здравеопазване. Хората си мрат от всичко по много.
            Голям грях ще носят Герб в гроба. Не става само с крадене, трябваше да се спрат малко в един момент и да заложат на експертизата.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Новите данни от НСИ за смъртността излезнаха - пресни пресни.

              Като гледам така другата седмица може да сме дабъл - 100% ръст спрямо същия период минали години.
              Тая графика не показва нищо повече от една тотално блокирала система на здравеопазване. Хората си мрат от всичко по много.
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

              Коментар


              • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Новите данни от НСИ за смъртността излезнаха - пресни пресни.

                Като гледам така другата седмица може да сме дабъл - 100% ръст спрямо същия период минали години.


                https://www.nsi.bg/bg/content/18121/...B8%D1%86%D0%B8

                [IMG][/IMG]
                Ако гледаме тази графика, то при средна смъртност за седмица от 2100, за последните 4 седмици смъртността е повече с

                200 + 500 + 1150 + 1650 на седмична база, или за периода увеличената смъртност е общо 3500 повече! (само последните 4 седмици 3500 повече!!!)

                До тук починалите от март на сетне за целия период са 3146 от Корона! Ако сравним с последната отразена в тази таблица седмица, то те към момента на графиката са били към 2650!

                Значи веднъж имаш 3500 починали в повече(само за 4 седмици), срещу 2650 за целия период от март на сетне!

                Ако някой се хване да сметне колко са починали от Коронавирус за последните 4 седмици(без последната седмица защото тя не е отразена в графиката), включени в този чарт и ги наложи на тези 3500 починали повече, лесно може да установи, че починалите от Коронавирус са 3 пъти по-малко за същия период спрямо посоченото увеличение на общата смъртност! Въпроса е от какво друго е тази увеличена смъртност, която е Х3 на тези от Коронавирус? Да не се окаже, че е от нелекувани хронични и тн...

                Измамата Коронавирус!!!




                Коментар


                • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                  Голям купон с тоя локдаун, ей!

                  Държавните хрантутници не са на себе си - пране, простиране, чистене, готвене на мусака, предаването на Гала - и всичко това в работно време и с течаща заплатица! Ей, животът е песен!

                  Частниците - глад, унишожени доходи, съсипани дългогодишни бизнеси ... всичко, разбира се, в името на оцеляването на нацията!

                  Понеже ресторантите, които са полупразни от месеци, понеже хората нямат кинти, са основен инкубатор на всякакви респираторни заплахи!

                  И чантаджиите от първата група не осъзнават, че когато втората група НЕ работи и НЕ плаща данъци, и за тях няма да има. Заемите и дефицита в бюджета все някога няма да вършат работа и администрацията може и да се поокастри.

                  Ама кой ти мисли за тогава?!?
                  Важното е да убием мегачумата със смърт на бизнеса и тогава като се разкарат сополовите от болниците за сметка на наистина болните, като придойдат едни лекари, едни сестри, като се ремонтират ония ми ти отделения, ейййй животеее!

                  От друга страна, като чета за Ковид паспортите при ангелезите и КюАр кодовете в Китай, осъзнавам, че лудостта е повсеместна - в едни държави се ползва за нов обществен ред, у нас - за ново диво крадене. Подхвърляше Бокича по 300 лв пенсии цяло десетилетие, сега готов да унищожи държавата в името на "здравето на нашите баби и дядовци", пък и си вярва, пък му и вярват ...

                  Предстоят тежки месеци, особено за скептичните и негледащите телевизия. Споко, колкото и да го мислите, няма да го решите, нещата са на глобално ниво. Пийте повече. Не решава проблемите, но не ги и задълбочава.
                  Аз също не разбирам защо ще затварят магазините ресторантите и хотелите.

                  Коментар


                  • Нещата отиват много на зле, а още не сме "влезнали" в черните цифри.


                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Вариянтите са два.Първи вариянт е този който прокламираше Мангъра,пълно и повсеместно заразяване на всички и естествен подбор който оцелее
                      или докторите успеят да спасят.Вариянт 2 минава през локдаун като се извърши национално тестване на всички и разделяне на болните от здравите
                      като здравите се ваксинарат масово преди Коледа а болните се лекуват и се приключва с тоя вирус.
                      Аз не разбирам как така ще ме ваксинират насила

                      Коментар


                      • При 4000 активни Ковид пациенти в болниците, се блокира леглова база от над 45000 легла, спира се всичко дето не е по пътеката на Ковид и се затваря 2/3 от държава, която е 6 милиона.
                        Е, това ако не е лудост !
                        Last edited by hazard; 24.11.2020, 16:29.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                          По добре 10 починали отколкото 1млн ГЛАДНИ.
                          Ти сам вярваш ли си на простототиите, които непрекъснато плещиш?

                          Стани доброволец от групата на починалите, и тогава ще ти повярвам.

                          Иначе ако Господ даваше по 5 минути време малко преди да умре на всеки един от 3-те хиляди починали, за да си напише мнението в този форум, всички форумни олигофрени щяха да разберат истината за коронавируса и за безкрайното човешко нещастие и трагедии, причинено от същите тези олигофрени. Как не ви е срам да продължавате да се подигравате с човешкото нещастие и с човешките животи. Вървете се гръмнете, за да ви ръкопляскаме на последната ви "умна" простотия.

                          Коментар


                          • Новите данни от НСИ за смъртността излезнаха - пресни пресни.

                            Като гледам така другата седмица може да сме дабъл - 100% ръст спрямо същия период минали години.


                            https://www.nsi.bg/bg/content/18121/...B8%D1%86%D0%B8


                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                              В момента текат изпитанията на 10 на ваксини и за 20-25 дена ще стане ясно кои стават и кои не и да ще се ваксинирам ако съм здрав.От 1 декември започва масова ваксинация на Британия,Германия и Франция и ще се
                              види кое как е.
                              Добре е преди да се ваксинираш ако плануваш да имаш дете или още деца, жена ти да забременее и тогава да се ваксинирате, защото ако си прочел статията по долу за Бил Гейтс неговата фондация Бил и Мелинда Гейтс са главния спонсор за производството на ваксините за COVID 19 а цитирам:

                              "Начело на всичко това е Бил Гейтс, който публично заяви интереса си в „намаляване на нарастването на населението“ с 10-15%, чрез ваксинация. Гейтс, УНИЦЕФ и СЗО вече бяха обвинени в умишлено стерилизиране на кенийски деца, чрез използване на скрит ЧХГ антиген във ваксини срещу тетанус."


                              Тоест готви се повсеместна химическа кастрация на населението чрез ваксините за COVID 19
                              Last edited by ТАТО; 24.11.2020, 16:01.
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                                В момента текат изпитанията на 10 на ваксини и за 20-25 дена ще стане ясно кои стават и кои не и да ще се ваксинирам ако съм здрав.
                                Технически направена ваксина не означава, че е изпитана. Върху кого са я изпитали и след три години са го прегледали за странични ефекти? Днес ще те спаси от вируса, а утре заради нея ще бориш някой Бехтер, от който ще се прегънеш като дърводелски метър.

                                Коментар

                                Working...
                                X