Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеРеално, аз бях най-мълко страхливец, защото го изкарах още в средата на март и имам антитела. И преди месец още ги имах
По-скоро виж говедата и идиотите като тебе какво са писали и след това виж статистиката до къде стигнахме заради безмозъчни отрепки като тебе
Ако те хвана педераст скапан такъв бой ще ядеш, да ти зайде педалския ум дето го нямаш
Ти ли беше тука либералсоциалиста поддръжник на Демократичната партия в САЩ, на толера(ст)нтността, либерализма?
И много лайкове, поддръжници.
Май съм нацелил болката ви...
Мисля си дали да се гордея с омразата на страхливците или да им се чудя на акъла?
Няма какво да мисля, и двете!
Сега препрочитам романа на Стивън Кинг То. Мярнах и отделих един цитат за вас, заешки сърца.
"Защото когато копнееш за някого тъй отчаяно, както аз копнеех за Ричи - или за който и да било от тях - вече просто не можеш да вярваш на никакви разумни доводи. Най-умело лъжем самите себе си"
Става въпрос за страх, Ст. Кинг се специализира в тази област.
Страхливци, не давайте на заешките ви сърчица да влияят на мисленето ви!
Интересно ми е, че мое много по-леко изказване, просто закачливо, беше изтрито като неприемливо. Не съм за цензура, но изглежда някои от вас, либералчета, сте по-равни сред равните? Знаете ли, че така от вас започва фашизма?
Мъни, ще ме биеш ли мен педераса скапан такъв бой, че да ми зайде педераския ум, дето го и нямам?Last edited by Иван Петкандраганов; 28.11.2020, 17:41.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Лев мислиш ли че сега НЯМА да има 4-5 вълни?
С какво по различно се лекуваме сега спрямо преди век. Изолацията ли е различна, маските ли, миенето на ръцете?
Не сме мръднали от хиляди години в организацията на медицината. Единствено има печалбарство - това цици, джуки и цял живот снасяш за хапчета да те държат болен но жив.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Лев мислиш ли че сега НЯМА да има 4-5 вълни?
С какво по различно се лекуваме сега спрямо преди век. Изолацията ли е различна, маските ли, миенето на ръцете?
Не сме мръднали от хиляди години в организацията на медицината. Единствено има печалбарство - това цици, джуки и цял живот снасяш за хапчета да те държат болен но жив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАналогия със събитията от началото на миналия век.
https://m.24zdrave.bg/Article/9267602
Не сме мръднали от хиляди години в организацията на медицината. Единствено има печалбарство - това цици, джуки и цял живот снасяш за хапчета да те държат болен но жив.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Определено доста от нещата, които пише, не изглеждат като писани от разсъждаващ, адекватен човек. Има някаква задна мисъл в цялата работа.
Колко по ясно да го напиша. тиквата УМИШЛЕНО УБИВА хората и здравеопазването. УМИШЛЕНО, предполагам подкован (со милиони) от чужди интереси. По голям българоубиец е от османските и римските императори
FacebookНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Аналогия със събитията от началото на миналия век.
https://m.24zdrave.bg/Article/9267602Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕ как да има желаещи?!
Оня пуяк се скъса да се хвали, че давал 1000 лв, а днес гледам фишове на сестри със заплата 650лв.тва си е жива подигравка и всички ние страдам. Пуяка го пазят с дежурна линейка пред тях, а другите си мрат, като мухи в линейките, докато ги разказват между подготвените със всичко необходимо болници.
Ние овчото стадо си заслужаваме изцяло съдбата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение...
За 6 месеца можеха да обучат 10 000 помощник сестри и санитари.
Можеха да дооборудват 10 000 легла - къде кислород, къде стойки, нови матраци, асансьори. Организация за дезинфекция, преобличане. Сигурен съм че е допотопна
И пак нямаше да струва 1млрд.
Колко от това свършиха за 9 месеца?............?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Определено доста от нещата, които пише, не изглеждат като писани от разсъждаващ, адекватен човек. Има някаква задна мисъл в цялата работа.
Има задна мисъл, я! И аз усетих това!
Щом показва фиш на мед.сестра със 650 лв. - има задна мисъл!
(Ако нямаше задна мисъл, във фиша щеше да има поне 3000, както "пеят" продажните журналисти, без "задна мисъл").
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениебота изглежда като да е от ДПС платените тролове. Не знам защо му се връзвате, почти сигурно огромна част от това което говори са лъжи и опорни точки.
- 1 like
Коментар
-
Е как да има желаещи?!
Оня пуяк се скъса да се хвали, че давал 1000 лв, а днес гледам фишове на сестри със заплата 650лв.тва си е жива подигравка и всички ние страдам. Пуяка го пазят с дежурна линейка пред тях, а другите си мрат, като мухи в линейките, докато ги разказват между подготвените със всичко необходимо болници.
Ние овчото стадо си заслужаваме изцяло съдбата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кой е виновен шепа медици(1000) да правят чудеса от храброст?
За 6 месеца можеха да обучат 10 000 помощник сестри и санитари.
Можеха да дооборудват 10 000 легла - къде кислород, къде стойки, нови матраци, асансьори. Организация за дезинфекция, преобличане. Сигурен съм че е допотопна
И пак нямаше да струва 1млрд.
Колко от това свършиха за 9 месеца?
Да не говорим че похарчиха 5млрд а не 1!?!?!?
Коментар
Коментар