IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Брей, защо тази злоба и кръвожадност вместо логични построения?
    Ти ли беше тука либералсоциалиста поддръжник на Демократичната партия в САЩ, на толера(ст)нтността, либерализма?

И много лайкове, поддръжници.

Май съм нацелил болката ви...

?
    Не, просто арогантната глупост е доста дразнеща. В този форум ти и още няколко като теб сте аналога на кьор кютук пиян тракторист, който ходи да се заяжда по масите с останали клиенти на заведението, до като някой с по-слаби нерви и малко по-трезвен не му ускори ходенето на зъболекар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Реално, аз бях най-мълко страхливец, защото го изкарах още в средата на март и имам антитела. И преди месец още ги имах

По-скоро виж говедата и идиотите като тебе какво са писали и след това виж статистиката до къде стигнахме заради безмозъчни отрепки като тебе

Ако те хвана педераст скапан такъв бой ще ядеш, да ти зайде педалския ум дето го нямаш
      Брей, защо тази злоба и кръвожадност вместо логични построения?
      Ти ли беше тука либералсоциалиста поддръжник на Демократичната партия в САЩ, на толера(ст)нтността, либерализма?

И много лайкове, поддръжници.

Май съм нацелил болката ви...

Мисля си дали да се гордея с омразата на страхливците или да им се чудя на акъла?

Няма какво да мисля, и двете!

Сега препрочитам романа на Стивън Кинг То. Мярнах и отделих един цитат за вас, заешки сърца.
      "Защото когато копнееш за някого тъй отчаяно, както аз копнеех за Ричи - или за който и да било от тях - вече просто не можеш да вярваш на никакви разумни доводи. Най-умело лъжем самите себе си"
      Става въпрос за страх, Ст. Кинг се специализира в тази област.

Страхливци, не давайте на заешките ви сърчица да влияят на мисленето ви!

Интересно ми е, че мое много по-леко изказване, просто закачливо, беше изтрито като неприемливо. Не съм за цензура, но изглежда някои от вас, либералчета, сте по-равни сред равните? Знаете ли, че така от вас започва фашизма?

Мъни, ще ме биеш ли мен педераса скапан такъв бой, че да ми зайде педераския ум, дето го и нямам?
      Last edited by Иван Петкандраганов; 28.11.2020, 17:41.

Коментар

• Абе, тоя от лекарите-убийци много са го активизирали?

Парички, парички.
        Ако ще и върху смъртта.

Колко зимаш за рекламата на Big Pharma, лъвски лекарю?
        ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Лев мислиш ли че сега НЯМА да има 4-5 вълни?
          С какво по различно се лекуваме сега спрямо преди век. Изолацията ли е различна, маските ли, миенето на ръцете?
          Не сме мръднали от хиляди години в организацията на медицината. Единствено има печалбарство - това цици, джуки и цял живот снасяш за хапчета да те държат болен но жив.
          И аз мисля че чак 100 млн не са. Друг е въпросът че са следвоенни години - глад, изтощение, болести. Никакви ваксини, никакви антибиотици. Имало е усложнения.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

С какво по различно се лекуваме сега спрямо преди век. Изолацията ли е различна, маските ли, миенето на ръцете?
            Не сме мръднали от хиляди години в организацията на медицината. Единствено има печалбарство - това цици, джуки и цял живот снасяш за хапчета да те държат болен но жив.
            Прави впечатление как бройката на жертвите от двайсетина милиона, сметнати от съвременниците на испанския грип, нараства до стотина в началото на века, сметнати 100 години по-късно по някаква методика с обърната стрела на времето. Сякаш някой се е готвил да се възползва от подобна гимнастика, която благоприятства определени, непомерни по своя драматизъм, внушения в наши дни. Дали има такова нещо или е плод на измислиците на дългия ми нос?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Аналогия със събитията от началото на миналия век.
              https://m.24zdrave.bg/Article/9267602
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Определено доста от нещата, които пише, не изглеждат като писани от разсъждаващ, адекватен човек. Има някаква задна мисъл в цялата работа.
                ПРЕДНА МИ Е МИСЪЛТА. ПРЕДНА дето руши задните мисли.
                Колко по ясно да го напиша. тиквата УМИШЛЕНО УБИВА хората и здравеопазването. УМИШЛЕНО, предполагам подкован (со милиони) от чужди интереси. По голям българоубиец е от османските и римските императори
                Facebook
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Аналогия със събитията от началото на миналия век.
                  https://m.24zdrave.bg/Article/9267602

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Е как да има желаещи?!
                    Оня пуяк се скъса да се хвали, че давал 1000 лв, а днес гледам фишове на сестри със заплата 650лв.тва си е жива подигравка и всички ние страдам. Пуяка го пазят с дежурна линейка пред тях, а другите си мрат, като мухи в линейките, докато ги разказват между подготвените със всичко необходимо болници.
                    Ние овчото стадо си заслужаваме изцяло съдбата.
                    Той с 1000 се излага, а с 650 се подиграва буквално.

Коментар

...
                      За 6 месеца можеха да обучат 10 000 помощник сестри и санитари.
                      Можеха да дооборудват 10 000 легла - къде кислород, къде стойки, нови матраци, асансьори
                      . Организация за дезинфекция, преобличане. Сигурен съм че е допотопна
                      И пак нямаше да струва 1млрд.
                      Колко от това свършиха за 9 месеца?............?
                      Това сам го измисли, или някой те излъга?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Определено доста от нещата, които пише, не изглеждат като писани от разсъждаващ, адекватен човек. Има някаква задна мисъл в цялата работа.

Има задна мисъл, я! И аз усетих това!

Щом показва фиш на мед.сестра със 650 лв. - има задна мисъл!

(Ако нямаше задна мисъл, във фиша щеше да има поне 3000, както "пеят" продажните журналисти, без "задна мисъл").

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          бота изглежда като да е от ДПС платените тролове. Не знам защо му се връзвате, почти сигурно огромна част от това което говори са лъжи и опорни точки.

Коментар

• бота изглежда като да е от ДПС платените тролове. Не знам защо му се връзвате, почти сигурно огромна част от това което говори са лъжи и опорни точки.

Коментар

• Е как да има желаещи?!
                              Оня пуяк се скъса да се хвали, че давал 1000 лв, а днес гледам фишове на сестри със заплата 650лв.тва си е жива подигравка и всички ние страдам. Пуяка го пазят с дежурна линейка пред тях, а другите си мрат, като мухи в линейките, докато ги разказват между подготвените със всичко необходимо болници.
                              Ние овчото стадо си заслужаваме изцяло съдбата.

Коментар

Кой е виновен шепа медици(1000) да правят чудеса от храброст?
                                За 6 месеца можеха да обучат 10 000 помощник сестри и санитари.
                                Можеха да дооборудват 10 000 легла - къде кислород, къде стойки, нови матраци, асансьори. Организация за дезинфекция, преобличане. Сигурен съм че е допотопна
                                И пак нямаше да струва 1млрд.
                                Колко от това свършиха за 9 месеца?
                                Да не говорим че похарчиха 5млрд а не 1!?!?!?
                                Не могат да обучат щот нема желаещи. Всеки иска бакшиши да зема, доктор алибегов пък с бело иска да лекува. Затова сега сме първенци в Европа. Най-сетне европейски шампиони, сигурно щото само ние допускахме публика на стадионите.

Коментар

Working...
                                X