Да обобщим. Коронавируса е много заразен, опасен и смъртоносен. Пренася се аерозолно и всеки винаги може да го разпространи и всеки може да го лепне. Затова навсякъде трябва да сме с маски, но най добре е пълно заключване на всичко и всички за неопределено време. Всеки, който е без маска е масов убиец. Вируса засяга всички възрасти и уврежда всички възможни органи и системи в организма. Всички начини за насаждане на страх, паника и стрес в населението са задължителни. Това съвсем накратко е разбирането на предводителя на либерастията в темата Равновеско, изтрещелия Матеев и др. Лев, който също си е либерастки драскач.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Първо, никъде не съм се обявявал за морален пример! Това е твое внушение, а не моя заявка!
На второ място, аз просто съм изтъкнал очевидното лицемерие, от гледна точка на тези, които спекулират с думата "морал"!
Така погледнато ако аз спекулирам със същата дума, ти имаш пълното право да опровергаеш написаното от мен през пост!
Когато аз пиша нещо, винаги е конкретно и с ясни примери! Не се опитвам да правя внушения, както ти в случая!
Ако имаш нещо конкретно да казваш, просто го напиши, а аз ще ти отговоря!Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
По принцип, колкото по-тъп е един човек, толкова по-арогантен е същия!
Внушенията от друга страна са препратка на горния извод, защото през внушенията, реално някой може да защитава теза, без реално да защитава същата през валидни аргументи, а просто да "декламира", в рамките на общата си интелектуална нищета!
твоят е Типичен примерLast edited by mecka_stryvnica; 28.11.2020, 21:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКогато някой има проблем с функционалното разбиране на текст започва да бълва обиди и шари с боички
въпреки че са оцветени, за да бъдат разбрани по-лесно
И какво не сме разбрали?Last edited by barbaron; 28.11.2020, 21:40.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
бе какви идеи бе жена, дошло е време да се оцелява, ти за идеи намилаш...
И не ми говори на мен за оцеляване. Точно на мен не е необходимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Другите ги разнищи основно....Нещо за себе си да разкажеш,г-н Морален пример?!
На второ място, аз просто съм изтъкнал очевидното лицемерие, от гледна точка на тези, които спекулират с думата "морал"!
Така погледнато ако аз спекулирам със същата дума, ти имаш пълното право да опровергаеш написаното от мен през пост!
Когато аз пиша нещо, винаги е конкретно и с ясни примери! Не се опитвам да правя внушения, както ти в случая!
Ако имаш нещо конкретно да казваш, просто го напиши, а аз ще ти отговоря!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗащо пак [/B][/COLOR]лъжете и се опитвате да манипулирате
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение"... Fauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year:"
Интересно, това прелюдия към външната политика на Байдън ли е
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеFauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year:
https://www.breitbart.com/politics/2...stmas-in-2021/
в отговора ми съм ползвала източника от цитата, лесна логическа обвързаност
Вашият линк е към статия от скандалния русофилски сайт Breitbar.
Там те коментират интервю на Fauci в USA Today и изопачават думите му за коронавируса, пишейки:
"Fauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year"
В интервюто на Fauci за USA Today "Chinese" се среща само в това изречение:
"’ When I saw what the Chinese were doing, starting to build a lot of hospitals like overnight ... "
Защо пак лъжете и се опитвате да манипулирате
- 4 Харесвания
Коментар
-
Хората, стиковащи правилата за карантиране на човечеството, които и да са те, са се активизирали неимоверно.
И по форумите.
Цяла армада лешояди се втурва само някой да се възпротиви на общоналаганото мнение.
Права си, Мечко, въпросът е на оцеляване!
И страхът, който се насажда говори за търсената цел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Може и да е по-обща целта на троленето. Да се отказват въобще мислещите хора да водят нормална интернет дискусия по-която и да е тема. Така разказаха играта на не един или два форума през годините.
Защото при нормална дискусия се раждат идеи, а оттам до реализацията на идеите има една крачка. Могат да се създават и групи мотивирани да реализират идеи, т.е., раждането на каквато и да е ициатива би подразнила и изместила някого от зоната му на необезпокоявана власт и комфорт.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеДругите ги разнищи основно....Нещо за себе си да разкажеш,г-н Морален пример?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Може и да е по-обща целта на троленето. Да се отказват въобще мислещите хора да водят нормална интернет дискусия по-която и да е тема. Така разказаха играта на не един или два форума през годините.
Защото при нормална дискусия се раждат идеи, а оттам до реализацията на идеите има една крачка. Могат да се създават и групи мотивирани да реализират идеи, т.е., раждането на каквато и да е ициатива би подразнила и изместила някого от зоната му на необезпокоявана власт и комфорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
99% от хората, които ти пишат за някакъв морал, разбират морала само като някакво "клише", което могат да използват в текст! Повечето от същите, не са помогнали на нито един човек през последната година, най-много да са пуснали някакъв изветрял СМС!
Същото, като тези, които формално ходят всяка неделя на църква, но в мисленето и душата си са тотални антихристияни! Същото е и с формалния морал!
Принципите са базирани на факта, че личните доходи на пишещите, не зависят от карантините или мерките, съответно формалния морал, че ни е грижа за здравето на хората, се пресича с НЕнакърнения финансов интерес(при тях), както и с факта, че същите редуцират общия риск за себе си от към вируса!
Има разбира се и няколко партийни трола, които изначално са лишени от какъвто и да е морал! Може да забележиш, че загрижеността им за здравето на хората, не корелира по никакъв начин с критика по отношение на абсурдното и скандално управление на здравеопазването, от страна на властимащите! "Морала" на тези хора стига до там, толкова "много" да ги е грижа за хората, че да оревават темата за вируса, НО да не могат да напишат и едно изречение в критика на това, хора да умират по стълбите като кучета!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Fauci warned that the current surge of the Chinese coronavirus could continue through the new year:
https://www.breitbart.com/politics/2...stmas-in-2021/
в отговора ми съм ползвала източника от цитата, лесна логическа обвързаност
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronНе ме изненадва "логиката" на една изкуфяла червена бабичка,
домъкнала се криво-ляво до тази медицинска тема,
за да прави агитация и пропаганда
П.П. Има и "червени бабички" на 30 години
Съни не ми изглежда да е от партията ГЕРБ - на Боко - червеният комунист.
Барбарела, ти си падаш по Боко, т.е. - самият ти си с червена окраска. Да, но Христо не си пада по такива, като теб и Боко. Как Христо ще печели гласове при подобен разнобой - не е ясно...
Купи ли пианото на внуците? Абе, не се охарчвай - с пиано или - без пиано - Слави ще те гушне!
- 1 like
Коментар
Коментар