IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    ...
    Първата работа като влезаш в болница е да ти искат подписи че не носят отговорност. Ако не се подпишеш не те приемат. Пробвах се
    Е па срещнал си се с границата на познанието човешко, защо тая драма?

Всеки с късмета си - от едно потъркване на очите, като изтеглиш късата клечка и след 3 часа си гушнал букета или си инвалид.
    Няма как да получиш 100% гаранция, човечеството още е далече от тая точка с гаранциите.

Точно затова е огромна глупост да се подценява изначално неизвестен вирус. Виж ко е просто.
    И смЕтай колко са прости и неуки хора, които НАСТОЯВАТ за гаранции на нови ваксини срещу въпросния вирус, който преди малко над година не е съществувал за науката баси... Сравни със десетилетията които са били нужни за неутрализиране на други известни от стотици години болести.

Съвсем губят брега някои..от късогледство и невежество.
    най смешното е, че тръшкащите се за безопасни ваксини са фенове на маймунитета ?!????!???!
    Last edited by satz; 07.12.2020, 14:38.

Коментар

• Ето ви в аванс един бъдещ сериозен казус :

Ваксини няма да се слагат на определени категории хора които са болни от някои болести. Ок. Дават ти съответно някакъв документ или бележка за това. Ок. Налага ти се да пътуваш с самолет и на летището не ти признават този документ или бележката. Абе кви са тия хвърчащи бележки ..... И не можеш да летиш. Или в банката или на стадиона също не ти признават тоя документ и не можеш да влезеш.
      Нещата ще станат малко като царя дава, а пъдаря не дава. .....

Коментар

• Има достатъчно теми за енергиите, ако обичате преместете се там или коментирайте по темата.
        रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
          Какво мислиш за руската ваксина? По твоята логика и нея трябва да я забранят по целият свят. Явно и руснаците са гадове и планират да си чипират населението.
          Кога съм казвал за чипиране?
          Няма никаква нужда от това за овцете. Те и без това си вярват достатъчно в плацебото.
          Ефекта на унищожаване на т.нар. средна класа и консуматорското общество и въвеждане на здравно робство си върви идеално.
          ИСКАМ САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ФАРМАЦИИ и доктори да НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ.
          Първата работа като влезаш в болница е да ти искат подписи че не носят отговорност. Ако не се подпишеш не те приемат. Пробвах се
          Last edited by bota156; 07.12.2020, 14:18.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Грешен извод
            ,изкарват точно в момента 30Мвт за вас ВЕИ само фотоволтаици ли са - всичките ВЕИ пак в тоя момент са към 700Мвт
            М да са от фотоволтаици минахме на веи.А сметни и колко крави са се изпърдели и го доб ави към веитата.
            Last edited by X_Y; 07.12.2020, 14:23.

Коментар

Лекарства, ваксини са СТРОГО РЕГУЛИРАНИ. Не може всеки който му скимне да пуска ново. Аз съм за ако за всеки починал платят по 1 милиард. Да ама търгашите от файзер искат и си приеха да не им търсят отговорност. Ами тогава правителствата да не им плащат. Къде го дават така - милиарди печалби за водичка без никакъв риск !?!?!
              Какво мислиш за руската ваксина? По твоята логика и нея трябва да я забранят по целият свят. Явно и руснаците са гадове и планират да си чипират населението.

Коментар

... - всичките ВЕИ пак в тоя момент са към 700Мвт
                Махни вецовете, че сега бочко ще ни се скара, че всяваме паника с воден режим преди избори.

Коментар

Искаш да седиш на тъмно и студено?
                  Къде ти е тока от фотоволтаиците. Дали 1кв ще изкарат днес?
                  Грешен извод
                  ,изкарват точно в момента 30Мвт за вас ВЕИ само фотоволтаици ли са - всичките ВЕИ пак в тоя момент са към 700Мвт

Коментар

Моля повторете го на националния повер, че Он не го вдява от първо обяснение, като как невируса влияе на АЕЦ
                    Искаш да седиш на тъмно и студено?
                    Къде ти е тока от фотоволтаиците. Дали 1кв ще изкарат днес?

Коментар

...Работници тип АЕЦ(не може да прекъсне работа) ги затварят в АЕЦ-а. Осигуряват им помещения за спане и хранене
                      Моля повторете го на националния повер, че Он не го вдява от първо обяснение, като как невируса влияе на АЕЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

1. Облака от снимките с които ми показваш "торенето" на Амазомската гора стигат до Северна Америка, но кво му е да объркаш континентите. Даже и евентуалното заоблачаване над Амазония един път на 10 г и наторяването на " дъждовната гора" с пясъците на Сахара е тотална простотия от вида писания в ПИК....Толкова е нелепо, че чак сърби....
                        2. Има цял раздел в "Зоология на безгръбначните' , за пренасяне на описаните по-горе с ветровете.... Не се напъвай с коментари за ниво и т.н, че някой по-големичък нематод може да се покаже на бял свят....Да попитам все пак - как се пренася вируса на маларията ? - не ми отговаряй ...
                        3. Учебникарските умозаключения за тестове, мутации, спелуване на аминокиселини и тяхното подреждане ме навеждат на размисъл, че си дофтор, на който не бих разчитал да ме лекува ( някога...). Може би курсовете за ПСР принципи и апаратура на които ходиш в момента, ти дават
                        нови хоризонти и ти отварят дълбините на познанието...Чудесно...

пп Тези от ЩАБА явно на такива специта разчитат....
                        уффф
                        https://www.nasa.gov/content/goddard...mazon-s-plants
                        филмче е та дано е ок

пп
                        човек не може да знае всичко
                        Last edited by satz; 07.12.2020, 12:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Аз сега да попитам за всеки починал от короната някой плаща ли обезщетение?

И кой трябва да плаща?

1. Китай.
                          2. Ковид идиотите не вярващи във вируса
                          Починал от ВАКСИНА - не болест.
                          В САЩ как плащат че си се изгорил с кафето (македоналдс) или че си се пробол на шилото. А как щеше да плаща Тръмп че са умрели от пиене на белина. НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ.
                          НЯМА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ - ВЯРВАЙТЕ МИ. Да не са слуги на господ?

Коментар

Лекарства, ваксини са СТРОГО РЕГУЛИРАНИ. Не може всеки който му скимне да пуска ново. Аз съм за ако за всеки починал платят по 1 милиард. Да ама търгашите от файзер искат и си приеха да не им търсят отговорност. Ами тогава правителствата да не им плащат. Къде го дават така - милиарди печалби за водичка без никакъв риск !?!?!
                            Аз сега да попитам за всеки починал от короната някой плаща ли обезщетение?

И кой трябва да плаща?

1. Китай.
                            2. Ковид идиотите не вярващи във вируса

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Порови се, чети, даже има снимки от Космоса как прашни маси прекосвават океана. Никога не говоря наизуст. Ветровете са ориентирани само на опррделена географска ширина, северно от обратните ветрове, някъде от Мавритания вървят на запад, югозапад и достига Амазония. Чичо, първо питай дядо си, после опонирай.
                              А последнота ти констатация е върхът на сладоледа! Яйца на червеи, мухи, комари....хахахаха, олеее, изби рибата. Невъзможно да продължа, просто не знам има ли ниво някакво. Сори за директния изказ.
                              https://www.discovermagazine.com/pla...from-a-million

Чети, ако не знаеш английски ще ти го преведа.
                              Чичо, вирус не се пренася на дълги разстояния с ветрове, а само с болен или заразоносител. Който и да е той. Е, ако донесеш наплюта салфетка в куфара си и самолета от Китай може и Ковид да донесеш ако се изсекнеш в нея на летището и си готов, нулев пациент за твоята дестинация
                              1. Облака от снимките с които ми показваш "торенето" на Амазомската гора стигат до Северна Америка, но кво му е да объркаш континентите. Даже и евентуалното заоблачаване над Амазония един път на 10 г и наторяването на " дъждовната гора" с пясъците на Сахара е тотална простотия от вида писания в ПИК....Толкова е нелепо, че чак сърби....
                              2. Има цял раздел в "Зоология на безгръбначните' , за пренасяне на описаните по-горе с ветровете.... Не се напъвай с коментари за ниво и т.н, че някой по-големичък нематод може да се покаже на бял свят....Да попитам все пак - как се пренася вируса на маларията ? - не ми отговаряй ...
                              3. Учебникарските умозаключения за тестове, мутации, спелуване на аминокиселини и тяхното подреждане ме навеждат на размисъл, че си дофтор, на който не бих разчитал да ме лекува ( някога...). Може би курсовете за ПСР принципи и апаратура на които ходиш в момента, ти дават
                              нови хоризонти и ти отварят дълбините на познанието...Чудесно...

пп Тези от ЩАБА явно на такива специта разчитат....

Коментар

• Ето ви ефекта от МАЛОУМНИТЕ мерки. И ще го решава с още по МАЛОУМНИ мерки.
                                Кунчев за празничното пазаруване: Ако продължава така, ще затворим и големите магазини | Днес.dir.bg

Ограничаване на потока навсякъде за да може да се спазва дистанция от 2метра.
                                Значи трябва да се разпръсне на колкото е възможно повече места - НЕ СЕ ЗАТВАРЯ НИЩО.
                                Ако искат да пресекат разпространението ЗАТВАРЯТ ВСИЧКО за 1 седмица и НИКОЙ не работи. Само лекари, полиция и армия ако има нужда. Работници тип АЕЦ(не може да прекъсне работа) ги затварят в АЕЦ-а. Осигуряват им помещения за спане и хранене

Коментар

Working...
                                X