Money тя работата е такава че най вероятно са се чудили какво да правят още от самото начало, виж има жертви а нормалното е да не искат да допуснат нито една и как да тръгнат пък да видигат шум и да си потопят икономиката по собственно желание както се казва. Все едно ги питат - искате ли икономиката ви да пропадне и те да отговорят с - да ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПроблемът е, че китайските лекари в Ухан не могат да насмогнат. Да, през декември са прикривали истината, но сега е по-скоро липса на капацитет
http://bgnews.space/2020/02/05/проф-...CF2wo1y7NbJbi0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеSupertrader, виж това линкче:
Гняв в Китай след смъртта на лекаря съобщил първи за вируса
https://btvnovinite.bg/svetut/gnjav-...onavirusa.html
Коментар
-
Supertrader, виж това линкче:
Гняв в Китай след смъртта на лекаря съобщил първи за вируса
https://btvnovinite.bg/svetut/gnjav-...onavirusa.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney , може да не става въпрос за прикриване а в самото начало едва ли е било ясно че става въпрос за нов смъртоносен вид вирус и докато стигнат до това заключение е минало време. Както и сега не ясно какви размери ще придобие епидемията, за мястото на огнището е ясно щом здравната им система не насмогва с грижите за болните. Сигурен съм че щама на вируса ще се промени към по безобиден за човека и ако няма заразяване с първоначалния епидемията ще се ограничи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Какво означава,че сме си заровили главите в пясъка?!Китай правят всичко ,което им е по силите...Всички ,които пристигат от Китай се изолират,изследват наблюдават....Твоето предложение какво е?Да залагаме бомби в излитащите от Китай самолети с наши граждани и да ги взривяваме във въздуха над необитаеми територии?А пък самият Китай да го запукаме с ядрени бомби,докато камък върху камък не остане?
На принципа на оная прословута фраза ,дето се преписва на Сталин и дето той никога не е произнасял - «Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы»
Коментар
-
Money , може да не става въпрос за прикриване а в самото начало едва ли е било ясно че става въпрос за нов смъртоносен вид вирус и докато стигнат до това заключение е минало време. Както и сега не ясно какви размери ще придобие епидемията, за мястото на огнището е ясно щом здравната им система не насмогва с грижите за болните. Сигурен съм че щама на вируса ще се промени към по безобиден за човека и ако няма заразяване с първоначалния епидемията ще се ограничи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Това с експоненциална и стационарна фаза кога си квасиш киселото мляко у дома.
Наздраве.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ако данните се верни, това означава, че заболяемостта излиза от експоненциална и навлиза в стационарна фаза /ако можем да приложим фазите в развитието на бактериите към ситуацията с коронавируса/.
Наздраве.Last edited by Todor Sabev; 07.02.2020, 12:39.
Коментар
-
Изброй адекватните мерки,които могат да се вземат ,а още не са взети?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Изброй адекватните мерки,които могат да се вземат ,а още не са взети?
Ще напиша само,че задължително трябва да се знае как и с каква скорост се развива болеста. Къде в света и колко болни има и какви мерки взимат тези държави за да ограничат заразата. Защото ако пламне Индия,Пакистан и Русия ще стане много грозно ,много се надявам точно там да не се крият болните въпреки,че се съмнявам.Няма нужда да ми подскачаш ,а си помисли какво може да стане при положение,че мойте съмнения се окажат истина !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не разбирам откъде направи такива предположения от моето мнение. Никъде не съм написала или дори помислила подобни неща ! Не знам китайците какво правят ,но много трудно ще ме убедят ,че това е бройката на заболелите хора там и това го пиша със съжаление и цялата ми съпричастност към нещастието което ги сполетя !!!
Мисълта ми е ,че когато се прикрива истината не могат да се вземат адекватни мерки за да се защитят повечето хора,нищо лично или пък конспиративно да не говорим за друго.
Виждаме какво се случва на круизния кораб до Япония,независимо,че там се взеха всички възможни мерки,а ако не се знае нищо и тази болест се остави да се развива без да се предпазим ще пламне света. Какво трябва да се направи не съм в състояние да кажа за това има учили хора по тази тема ,но не мога да се съглася с мнението ти ,че трябва да ги унищожаваме
- 1 like
Коментар
-
Какво означава,че сме си заровили главите в пясъка?!Китай правят всичко ,което им е по силите...Всички ,които пристигат от Китай се изолират,изследват наблюдават....Твоето предложение какво е?Да залагаме бомби в излитащите от Китай самолети с наши граждани и да ги взривяваме във въздуха над необитаеми територии?А пък самият Китай да го запукаме с ядрени бомби,докато камък върху камък не остане?
На принципа на оная прословута фраза ,дето се преписва на Сталин и дето той никога не е произнасял - «Есть человек - есть проблема. Нет человека - нет проблемы»
Мисълта ми е ,че когато се прикрива истината не могат да се вземат адекватни мерки за да се защитят повечето хора,нищо лично или пък конспиративно да не говорим за друго.
Виждаме какво се случва на круизния кораб до Япония,независимо,че там се взеха всички възможни мерки,а ако не се знае нищо и тази болест се остави да се развива без да се предпазим ще пламне света. Какво трябва да се направи не съм в състояние да кажа за това има учили хора по тази тема ,но не мога да се съглася с мнението ти ,че трябва да ги унищожаваме
Коментар
Коментар