IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

движение на серен диоксид, но честно казано до колко на това нещо може да му се вярва?

ето ти една 'по-яка' визуализация на същите данни

https://www.windy.com/bg/-%D0%9C%D0%...00,6,m:evrajlS

прави впечатление, че в РБ също има зона и мисля, че това е заради мариците.... в нета много се спекулира, че било от кремиране на хора, но това е несериозно... според мен се дължи на факта, че Китаюгите използват масово ТЕЦове и вероятно при горене на въглища се отделя върпосния газ.

ако спестяват (както и нашите енергийни лъвове) от 'сероочистки' - ето ти резултат
    Специално този сайт, аз си го следя с интерес вече втора година и по други причини. Смея да твърдя, че такива концентрации на SO2 там никога не е имало. Само ги сравнете - 4 пъти по-високи нива от което и да е друго място в Китай. Освен това си има ветрец - не е защото се акумулира.
    И не е точно като нашите Марици, защото там, точно в радиуса на града няма такива мощности.
    У един форум един се опита да каже, че било от стомано-преработвателен завод... Не е! Всички работници са си по домовете, повечето са в провинцията по селата си и със сигурност този завод не работи в момента.
    До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Много добре. В Китай само 39 нови случая дават за сега за днес. И само още двама починали.

Search:
      China 37,237 +39 813 +2 2,948 6,188 Asia
      Japan 96 +7 4 Asia
      Singapore 43 +3 6 6 Asia
      Thailand 32 10 1 Asia
      Hong Kong 29 +3 1 Asia
      S. Korea 27 +3 3 Asia
      Taiwan 18 +1 1 Asia
      Malaysia 17 +1 1 Asia
      Australia 15 5 Oceania
      Vietnam 14 +1 3 Asia
      Germany 14 Europe
      USA 12 3 N.America
      France 11 1 Europe
      Macao 10 1 Asia
      Canada 7 N.America
      U.A.E. 7 Asia
      U.K. 4 +1 Europe
      Philippines 3 1 2 Asia
      India 3 Asia
      Italy 3 2 Europe
      Russia 2 Europe
      Spain 2 +1 Europe
      Nepal 1 Asia
      Sri Lanka 1 1 Asia
      Cambodia 1 1 Asia
      Finland 1 1 Europe
      Sweden 1 Europe
      Belgium 1 Europe

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

движение на серен диоксид, но честно казано до колко на това нещо може да му се вярва?
        Е, не е само серен диоксид (модерното зелено плашило), а преди всичко въздушни течения..., та първа спирка е Тайван...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
          Тук това знаете ли какво е ?

https://earth.nullschool.net/#curren...114.380,30.786

ККП може да блокира нета и информацията, може да лъже и да манипулира данните, но някои неща просто се виждат.

ето ти една 'по-яка' визуализация на същите данни

https://www.windy.com/bg/-%D0%9C%D0%...00,6,m:evrajlS

прави впечатление, че в РБ също има зона и мисля, че това е заради мариците.... в нета много се спекулира, че било от кремиране на хора, но това е несериозно... според мен се дължи на факта, че Китаюгите използват масово ТЕЦове и вероятно при горене на въглища се отделя върпосния газ.

ако спестяват (както и нашите енергийни лъвове) от 'сероочистки' - ето ти резултат
          Last edited by bertram; 09.02.2020, 23:46.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тук това знаете ли какво е ?

https://earth.nullschool.net/#curren...114.380,30.786

ККП може да блокира нета и информацията, може да лъже и да манипулира данните, но някои неща просто се виждат.
            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Мен и този патент ми е интересен.
              https://www.fbcoverup.com/docs/libra...ov-20-2018.pdf
              Точно същия скоро и на мен ми попадна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                Абе, някой има ли представа с какво точно са ваксинирали китайците след влизането в сила на новият им закон за задължителна имунизация на населението от 01.12.2019 ?

Интересното е, че това което беше открито в генома на 2019-nCoV за повърхностните S-protein-и се прави или когато се цели свръх реакция при ваксина или когато се търси 100% успеваемост на заразяване - вирусът има свръх силен афинитет благодарение на много копия в генома на свързващите пептиди, което е нещо като допълнителна застраховка, че независимо какви мутации се случат, вирусът пак ще образува достатъчно връзки с рецепторите на гостоприемника... а да, и още нещо - всички тези копия, познайте, са старателно разположени изключително и само в точно определени 2 локуса на генома (това абсолютно няма как да стане при естествено настъпили мутации).

Не знам на коя дата ще настъпва световната рецесия, но мога да ви кажа, че за мен 2 неща са абсолютно извън всякакво съмнение:
                1. Тази high-tech гад не е естествено появил се вирус (за простотията с прескачането му от животно, даже няма смисъл да говорим);
                2. Данните от Китай са многократно занижени.

Тестове за 2019-nCoV се правят САМО на хоспитализирани пациенти !!!

https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo

Мен и този патент ми е интересен.
                https://www.fbcoverup.com/docs/libra...ov-20-2018.pdf

Коментар

• Абе, някой има ли представа с какво точно са ваксинирали китайците след влизането в сила на новият им закон за задължителна имунизация на населението от 01.12.2019 ?

Интересното е, че това което беше открито в генома на 2019-nCoV за повърхностните S-protein-и се прави или когато се цели свръх реакция при ваксина или когато се търси 100% успеваемост на заразяване - вирусът има свръх силен афинитет благодарение на много копия в генома на свързващите пептиди, което е нещо като допълнителна застраховка, че независимо какви мутации се случат, вирусът пак ще образува достатъчно връзки с рецепторите на гостоприемника... а да, и още нещо - всички тези копия, познайте, са старателно разположени изключително и само в точно определени 2 локуса на генома (това абсолютно няма как да стане при естествено настъпили мутации).

Не знам на коя дата ще настъпва световната рецесия, но мога да ви кажа, че за мен 2 неща са абсолютно извън всякакво съмнение:
                  1. Тази high-tech гад не е естествено появил се вирус (за простотията с прескачането му от животно, даже няма смисъл да говорим);
                  2. Данните от Китай са многократно занижени.

Тестове за 2019-nCoV се правят САМО на хоспитализирани пациенти !!!

https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo

Коментар

• analog, той момента за вземане на решенията е сега. Трябва да прекъснат всякакво движение, за икономика да мислят в такъв момент е безсмислено.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• По никакъв начин не мога да си представя че бабичките и алкохолиците ръководещи ЕС взимат адекватни решения срещу разпространението. Че те никога не са взимали важно решение по никакъв повод и избягват всячески да носят отговорност.

Развитието в ЕС със сигурност ще бъде интересно. Отивам да пълня мазето с Русенско варено.

Коментар

• Coronavirus cases traced to a business meeting in Singapore have reached three European countries after causing infections in Asia, raising fears of a so-called super-spreader event.

A cluster of cases of the virus in France, Spain and the U.K. confirmed in the past day all appear to have links to a French ski resort where the infected people had contact with a British man who had just returned from the conference. The meeting was organized by an unidentified company in January and was attended by more than 90 foreigners.

https://www.bloomberg.com/news/artic...-across-europe

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Американец стана първата потвърдена жертва
                          Преди да има публикувано име е трудно да се каже доколко е "американец". Това е положението с новините - без много ровене нищо не им се разбира

Имаше хипотеза че някакви рецептори при азиатците са по-податливи към вируса, но явно нищо подобно няма. Вероятно основно ще бъдат ударени страни с висока концентрация на население върху малка площ, с високоразвит обществен транспорт и силно чувство за лична свобода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Има. А има ли умрели неазиатци? До момента май няма ...
                            Американец стана първата потвърдена жертва на новия коронавирус от Китай с различна от китайска националност, съобщиха американски официални представители, цитирани от Ройтерс.

След като японец също почина от симптоми, отговарящи на заболяването, епидемията е напът да причини повече жертви от вируса ТОРС.

60-годишен американски гражданин е починал на 6 февруари в Ухан, епицентър на епидемията в централната китайска провинция Хъбей, съобщи говорител на американското посолство в Пекин.

Коментар

• nkavrakov1982 , като се вземе съотношението на починалите към оздравелите става ясно колко ще са пораженията и те са прави за да се намалят пораженията друг начин няма освен намаляване на брая на заразените. Природата и мриродата колко са мощни на нас ни е ясно.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Нормално ако всичко е нормално,но при положение че миналата неделя в Китай имаше 17000 заразени а днес една седмица по-късно 38000
                                не е нормално.
                                Виж, пред природата всички сме джуджета. Света, цивилизацията, са супер развити, но един вирус може да изпонатръшка човечеството за отрицателно време. Както има една приказка, никога не знаем от къде ще ни дойде. И всичките тия технологии, изкуствени интелекти, ит решения, и какво ли не, както е видно може и да не ни помогнат.

Коментар

Working...
                                X