Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
То е въпроса да го пратят до болниците, общиниите пък и до министерски съвет. От мен реално нищо не зависи. Ако това нещо се появи в България аз .лично мисля да изкарам доста време далеч от всякакви хораЗапасил съм се с компютърни игри и джанк фуд, така че мисля че мога да изкарам до ваксина
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Жалко за рокерския имидж
Точно в болниците го имало. Дофтурката там го била мярнала, но и според нея не било вълнуващо четиво.
Коментар
-
То е въпроса да го пратят до болниците, общиниите пък и до министерски съвет. От мен реално нищо не зависи. Ако това нещо се появи в България аз .лично мисля да изкарам доста време далеч от всякакви хораЗапасил съм се с компютърни игри и джанк фуд, така че мисля че мога да изкарам до ваксина
Точно в болниците го имало. Дофтурката там го била мярнала, но и според нея не било вълнуващо четиво.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
ravnovesie, споделих с лекар притесненията ти подготовката на отговорните лица. Оказа се, че както има план за действие при бедствия и аварии, така има и план за готовност при грипна епидемия. СЗО го е разработила глобално, а всяка държава трябвала да направи свой, в зависимост от специфичните условия и дадености.
Предполагам, че ще някаква бюрократична простотия, също като този за бедствията ..., Аз мразя да ровичкам из нета, но на теб ако ти се търси - сигурно го има на сайта на МЗ или някъде другаде из виртуала.Запасил съм се с компютърни игри и джанк фуд, така че мисля че мога да изкарам до ваксина
- 1 like
Коментар
-
Ами и аз да взимах решение за какво да информирам масово хората бих им спестил всичко това. Повечето хора не могат да променят нищо, реално това което може да се направи е просто да не се притесняват преди нещата вече да са си за притеснение. Хубаво хората от които зависи дадена подготовка за бедствие да са наясно с потенциалния мащаб и възможните мерки, които да предприемат, но за останалите хора тове е в общи линии контрапродуктивно.
Предполагам, че ще някаква бюрократична простотия, също като този за бедствията ..., Аз мразя да ровичкам из нета, но на теб ако ти се търси - сигурно го има на сайта на МЗ или някъде другаде из виртуала.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПишеш в гугъл #coronavirus twitter и започва да те залива информация. Като сложиш и останалите няколко хаштага около това и след това ще ти се иска да не си се информирал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Има се впредвид телевизиите и основните новинарски сайтове.Масата от хора се информират от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПишеш в гугъл #coronavirus twitter и започва да те залива информация. Като сложиш и останалите няколко хаштага около това и след това ще ти се иска да не си се информирал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Освен това до един момент ни информираха доста подробно и винаги имаше поне по една статия за коронавируса, сега като отвориш първата страница на някоя медиа... няма нищо, все едно коронавируса е изчезнал.... а нещата се развиват при това доста страховито. Особено това което се случва в Иран и Южна Корея в момента.
Ако "падне" Южна Корея, това ще е още един огромен производител спрял работа. За сега там само Даегу нещата са много сериозни, но не се знае в бъдеще какво ще стане. Не мисля че ще могат да го спрат, без карантина като в Китай... а ако направят карантина като в Китай, заводите им моменталически спират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВ основните ни медии вируса се отразява като новина от не особено голямо значение .Което ме навежда на мисълта за големината на проблема.............
Ако "падне" Южна Корея, това ще е още един огромен производител спрял работа. За сега там само в Даегу нещата са много сериозни, но не се знае в бъдеще какво ще стане. Не мисля че ще могат да го спрат, без карантина като в Китай... а ако направят карантина като в Китай, заводите им моменталически спират.Last edited by Xman1; 21.02.2020, 15:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Никой няма да си играе да те заравя или опява директно у чувала и на екерисажа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеЩе поскъпнат и погребалните услуги. Да си купим още сега ковчег по джоба ни. Ако не умрем сега, ковчегът ще остане за после. Междувременно може да се ползва за други цели, да кажем в него да си играят внучетата на потоп.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе бива да дърпам дявола за опашката, но нивото на белите ми кръвни телца винаги
Още не ми е отхапал главата и май закъсня за това.
Коментар
Коментар