IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Точно преди една седмица в Разград имаше 500 фенове на Интер от Милано смесени на една трибуна с още 200 българи фенове на Интер. Смятай какъв въздушно - капковв обмен е имало

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Всъщност и аз се учудвам за ЮАР поради огромния брой китайци там.

Maй точно там не е случайно. Имали план и го следвали.

"In South Africa we have been fortunate that we have not received any report of confirmed cases since the outbreak of the NCV, this is due to the high vigilance and measures in place at the ports of entry into South Africa.

Due to the collegial relationship between SA and the People’s Republic of China’s tourism authorities, there was a group en-route to SA from Madagascar who were turned back due to some members of the group having a fever. At the ports of entry at OR Tambo and Cape Town, medical personnel from the communicable disease unit were inspecting and quarantining people who were suspected of carrying the virus. This was due to SA having a comprehensive strategy to deal with the virus by ensuring that 11 hospitals were identified to deal with such cases across the country."

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Търпение. Ще има за всички. И за Индия и за Африка. Вероятно и на двете места ще се усетят чак като забележат че са им привършили ковчезите.

Е нали на топло бацилът мре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Интересно ми е
          Търпение. Ще има за всички. И за Индия и за Африка. Вероятно и на двете места ще се усетят чак като забележат че са им привършили ковчезите.

Коментар

Защо се ограничаваш до милиони, направо милиарди ще са, вярвай ми, даже трилиони - надминаваш Матеев, спри се, интелигентен човек си. Кажи в Индия що няма коронавирус - нямат граница с Китай ли, не ядат каквото им падне ли, хигиената ли им е висока? Интересно ми е
            Точно, защото хигиената им е никаква - организмите им са привикнали непрекъснато да се борят с инфекции и които оцелее, оцелее.Така си вдигат колективния/стаден/ имунитет на популацията. А и много прясно козе мляко с куркума пият.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Защо се ограничаваш до милиони, направо милиарди ще са, вярвай ми, даже трилиони - надминаваш Матеев, спри се, интелигентен човек си. Кажи в Индия що няма коронавирус - нямат граница с Китай ли, не ядат каквото им падне ли, хигиената ли им е висока? Интересно ми е
              Смятай сам, ето сценарии без карантини
              1 милиард човека
              50% заразени - това не е мое число излиза от вирусолози или 500 милиона заразени
              2% смъртност
              10 милиона жертви.
              При R0 от 3 каквото го дават горе долу за тази болест всичко щеше да се случи само за три месеца без пълна карантина.

За Европа
              500 милиона човека
              250 милиона заболели
              дори смъртността в Европа да е само 1% както изглежда при по-развити държави с добра организация на здравеопазването - където за съжаление България например не е, но и при 1% смъртност
              2,5 милиона жертви.

Коментар

• Със суперкомпа в Италия щели да търсят нулевия пациент . Хем им казаха , че цял автобус с китайски туристи , около 27 01 е заразил вероятно няколко десетки , в рамките на дни . Какъв нулев пациент , какви 5 лв ?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не разбирам защо хората в България са такива.Никъде не съм се изказвал че тоя младеж е феномен камо ли невероятен!!!И никъде не съм казвал че каквото е казал ще се случи или пък че има някаква дарба.....Може и измамник да е .Разбирам че за теб е измамник но защо ме наричаш наивен?Никъде не пиша че му вярвам...Не разбирам и защо нямаме култура на общуване а се държим един с друг по този начин..Можеше просто да кажеш за мен това е измамник аз на такива не вярвам и мача свършва.Не бих тръгнал да те убеждавам че грешиш...На мен просто тоя юнак ми направи впечатление че позна някои неща аз и едно няма да позная...
                  Ми естествено че си наивен, как иначе да го кажа по-меко? Това което твърдиш е че "юнака" е "познал" за грипа. Е, той му викал птичи и то грип идва всяка година ама ще му пишем точка. В другия си пост твърдиш че е "познал" за студа през февруари. Февруари, който сигурно беше най-топлия през целия ми живот. Като си готов да изкривиш фактите за да ги нагодиш към прогнозите, кво друго да кажа освен че си наивен.

И не се подценявай толкова. Много лесно и ти можеш да познаваш. Примерно кажи че Бойко ще уволни поне един министър, ще има забавяне при тол системата и балкански поток, Радев ще продължи да е в конфликт с премиера, ще има терористичен акт в Западна Европа и много хора ще умрат от коронавируса. Дотук имаш гарантирани 100% и можеш да вкараш малко по-невероятни събития - примерно война между Индия и Пакистан, Иран взривява Белия Дом...развихри си фантазията.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

80000 заболели при пълна карантина в Китай. Всички хора в Ухан си стоят в жилищата. В голяма част от останалите градове на Китай е същата работа. Забрана за използване на лични автомобили, забрана за излизане от градове, неработещи предприятия и това вече два месеца.
                    Ако не бяха взели тези крути мерки в Китай мъртвите щяха да са милиони
                    Тук в Европа естествено такива ранни и тежки мерки са изключени, така че...
                    Като допълнителен "бонус" при нас, Румъния и няколко други добави и прословутата дисциплинираност и съвестност на индианската популация.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                      https://www.vesti.bg/sviat/v-sasht-s...virusa-6106273

https://www.vesti.bg/sviat/pekin-kor...-kitaj-6106265

Бърза ваксина, липса на нулев пациент. Съдете сами.
                      Стига бе, конспиратор, искам кръъъф, сълзи, сополи, искам апокалипсиииииииисссссс
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

80000 заболели при пълна карантина в Китай. Всички хора в Ухан си стоят в жилищата. В голяма част от останалите градове на Китай е същата работа. Забрана за използване на лични автомобили, забрана за излизане от градове, неработещи предприятия и това вече два месеца.
                        Ако не бяха взели тези крути мерки в Китай мъртвите щяха да са милиони
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Какво да съдим? Бързата ваксина е резултат на новите технологии и изобщо не е изненада. При условие че е безопасна и ефективна, което засега никой не знае, ще в видим след 8-15 месеца.

Коментар

Оф той един доктор я обясни тази "ваксина" направили са я по компютърен модел, (дори не знам дали химическото съединение е готово, това само създателите знаят) ... и по всички медии затръбяха "ваксината е готова народе" дръж се само още малко.... не казват, че ще е година и половина най-малко ето ти новината.

https://www.jpost.com/International/...oncerns-618968

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                              Някой с информация как вървят производството и пратките от Китай?
                              Аз поръчах 11 неща през амазон и ибей преди около 25 дни и вече към 9 дойдоха, включително няколко от Китай през БГ Пощи и няколко през gabco от UK

При вас какви информации има?
                              Китайците започнаха ли да произвеждат?
                              От началото на декември имам десетина пратки . Направи ми впечатление, че забавянето започна още в края на годината. Само две пристигнаха със закъснение - което не ми се беше случвало досега. При направата на всяка втора поръчка получавах съобщение, че пратката може да закъснение поради "усложнената епидемиологична обстановка" ... Но явно имат желязна организация и си работят .
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ако продължават в същия дух европейските правителства, след шест месеца нито едно европейско правителство няма да е на власт. Нито едно. И сигурно поне половината от министрите ще бъдат на съд за небрежност или там каквото друго може да ги съдят.

Коментар

Working...
                                X