Интересна е хипотезата за нарастващото либидо преди криза. Дали това съждение може да бъде отнесено към дейността на борсите, следейки внимателно шума в спалнята преди евентуален крах? Ще монтирам едни датчици за тази цел, защото понякога проспивам тези моменти и губя ценни активи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Проблема изобщо не е сега... в момента 95% от хората ни мислят за абсолютно побъркани, защото държавата ги залива с дезинформация и не само нашата държава. Като им се покаже Ухан го игнорират, като им се покаже Южна Корея пак... или казват, че то в Южна Корея не било толкова тежко... е не е толкова тежко но не са го и спрели, в Южна Корея и Италия продължава да настъпва... на другите места е в очакване. Все пак в Ухан е тръгнало някъде през октомври.
И аз това бих казал да покажат складовете и контейнерите които пътуват... има ли информация... не... тогава тия пълни рафтове по магазините нищо не означават. Това все едно на 30-и Декември да ми показват че има маски в аптеките.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Е, те и да го изпразнят той пак ще се напълни на другия ден
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕ, те и да го изпразнят той пак ще се напълни на другия ден
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЩе се напълнят, ако има в складовете. Ами като се изпразнят и складовете? Нови контейнери пътуват ли от някъде? Може би извънземните ни ги спускат от космоса.
И аз това бих казал да покажат складовете и контейнерите които пътуват... има ли информация... не... тогава тия пълни рафтове по магазините нищо не означават. Това все едно на 30-и Декември да ми показват че има маски в аптеките.Last edited by Xman1; 28.02.2020, 19:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Е, те и да го изпразнят той пак ще се напълни на другия ден
Които сме по-възрастни (аз съм 60-ти набор) тази игра вече сме я играли. Нагледахме се на празни рафтове и на купонна система години наред. Сина ми току ще се беше родил и имахме невероятното щастие да имаме правото с купони да получим пакет захар на месец. Другите хора го нямаха това щастие. Хляба също беше с купони, бензина също. А имаше период от време, през който въобще нямаше цигари в магазините. За Кока Кола или за банани да не говорим - веднъж в годината пътувах до Благоевград, за да купя за Нова година една касетка с Пепси кола. Луканка пък човек можеше да си купи само в магазин в Правец.Last edited by Mateev; 28.02.2020, 19:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
При съвсем малка паника 10-20 съседи ще изпразнят магазина за 1 час.....Тези магазинчета имат наличност основно по рафтовете.......Зареждат ден за ден.Нека само да бъде затворен в карантина първия град или област.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Кое мое твърдение бе човек? Няма "твърдения" в последните ми постове. Казвам ти че боба дето го търсиш е на снимката дето си я цитирал.
Всъщност току що видях в новините, че няма нужда да правя снимки. Тя камерата си ги показа полупразните рафтове.Last edited by Mateev; 28.02.2020, 19:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И какво доказва това твое твърдение?
Че няма никаква опасност или че стадото все още не се е осъзнало?
Обясни ми ако обичаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
Не разбрах откъде знаеш какви са очакванията ми и защо смяташ че имам желание да меря ишки сега или преди. Говоря за факти - снимките ясно показват точно стоките за които говориш че ги нямало. За ишки не знам но диоптрите може да си премерим ако искаш.
Че няма никаква опасност или че стадото все още не се е осъзнало?
Обясни ми ако обичаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хер, Начев! Имай милост, бре, човек! Рано ми е още за вечерния аперитив
Наздраве!
Неправилно!
Едно време в соц предприятията имаше едни такива постери. Изобразени Работещи - с ъгловати, силни, волеви и решителни физиономии, изпълняващи видимо разни трудови операции!
При грешно действие - Неправилно!
Сега си представи - засмяно и открито лице, с чаша в ръка:
Правилно !
Коментар
-
В момента сме в преходен период - всеки може да извади всякакви снимки - както на пълни, така и на празни рафтове. Нека да изчакаме деня, в който ще се появи първия доказано болен в България, и тогава пак ще си мерим пи...ките.
Коментар
-
В момента сме в преходен период - всеки може да извади всякакви снимки - както на пълни, така и на празни рафтове. Нека да изчакаме деня, в който ще се появи първия доказано болен в България, и тогава пак ще си мерим пи...ките.
Нали знаеш, че България е по-малка от Ухан. Защо тогава очакваш да се случи нещо по-ралично от там?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Да, колега, много верни съждения.
Изпитвам известен дискомфорт да се отдам на абстрактни наблюдения и разсъждения и то точно в този напрегнат момент. Почти усещам с кожата си едно засилено облъчване, което иде от монитора, но иначе се подхранва от обяснимата омраза, която с бодрите си и фриволни приказки подклаждам в значителен брой колеги.
Доброто настроение е важен фактор за позитивния статус на имунната система на човека.
Колеги, искам да ви подкрепя и ободря!
А иначе, думите ти ми напомнят да акцентирам на една безспорна находка по отношение на човешкия род. Ние сме тленни и емоционални същества, които са резултат на много дълга еволюция, а личността на всеки от нас е покрита с една много тънка, ефирна и сравнително лесно деградираща социална обвивка от модерен тип (чудесен пример е вечният роман на Голдинг - Повелителят на мухите).
Изпитания като тази зараза могат да имат специфичен "позитивен" отпечатък - доколкото биха акуширали процеси на по-вярна подредба на ценностите и стойностите. Отрезвяване и възпитание! Евентуално осмислено озаптяване на подтиците, инстинктите, мераците, които напират от врящия котел на човешкото ни лоно.
Е, като отмине, това моментално ще бъде съгнал за нов рунд на лигавене, мързел, алчност и корист, но мъдрите ще запомнят и знаят!
Поздрави!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТя природата така го е решила и това тяхно желание или инстинкт на жените е по-силно от възпитанието, морала и здравия разум. Предполагам причината е, че преди голяма опасност (напр. война), жените и природата се притесняват, че бройката на мъжете ще намалее. Затова и чукането преди голяма опасност е едва ли не задължителен елемент от процедурата по посрещането на опасноста.
То има и други загадки на природата, като например това, че обикновено след война се раждат доста по-голям процент момчета, отколкото момичета. Откъде природата знае, че популацията се е разбалансирала, за да предприеме веднага коригиращи действия - това е пълна загадка. И последно - колкото по-голямо намаляване на популацията предизвика едно бедствие, толкова по-бързо природата ще се погрижи да я възстанови. Инстинктите както на мъжете, така и на жените ще се активират с пълна сила, и ще настане едно голямо чукане и раждане, че чак да му се завие свят на човек свят. И разума или планирането няма да има нищо общо с това - ще бъдат чиста проба неосъзнати инстинкти.
Изпитвам известен дискомфорт да се отдам на абстрактни наблюдения и разсъждения и то точно в този напрегнат момент. Почти усещам с кожата си едно засилено облъчване, което иде от монитора, но иначе се подхранва от обяснимата омраза, която с бодрите си и фриволни приказки подклаждам в значителен брой колеги.
Доброто настроение е важен фактор за позитивния статус на имунната система на човека.
Колеги, искам да ви подкрепя и ободря!
А иначе, думите ти ми напомнят да акцентирам на една безспорна находка по отношение на човешкия род. Ние сме тленни и емоционални същества, които са резултат на много дълга еволюция, а личността на всеки от нас е покрита с една много тънка, ефирна и сравнително лесно деградираща социална обвивка от модерен тип (чудесен пример е вечният роман на Голдинг - Повелителят на мухите).
Изпитания като тази зараза могат да имат специфичен "позитивен" отпечатък - доколкото биха акуширали процеси на по-вярна подредба на ценностите и стойностите. Отрезвяване и възпитание! Евентуално осмислено озаптяване на подтиците, инстинктите, мераците, които напират от врящия котел на човешкото ни лоно.
Е, като отмине, това моментално ще бъде съгнал за нов рунд на лигавене, мързел, алчност и корист, но мъдрите ще запомнят и знаят!
Поздрави!
Коментар
Коментар