IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Подозирам че е щото хората приемат че ще умрат но като им кажат че може да умрат утре, почват да се дърпат.
    Точно затова призовавам да не им казвате, че утре ще умрат. Просто няма нужда
    Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Аз ще ви оставям да си говорите за печатане на пари, нули, алгоси и други подобни. По тези въпроси не съм компетентен.
      Искам си шишето с уискито ей....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Пазарите винаги падат с причина. Не винаги растят с причина, но при спада винаги има причина - дори и да не е ясна навън.
        Не оспорвам, че има причина (честно казано не ме интересува каква е тя). Призовавам просто да не се всява излишна паника и да не се чертаят апокалиптични сценарии. Това, че някои ще загубят от падането на пазарите, не е чак такава драма, та всички да се панираме.
        Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Страх и Алчност и компютри с много нули където движат пазара.
          Аз ще ви оставям да си говорите за печатане на пари, нули, алгоси и други подобни. По тези въпроси не съм компетентен.

Коментар

Мммм не

Коментар

Ами ако Тръмп бъде поразен от корона вируса. Калкулира ли това в цената. Бащата и майката на нацииите по света.
              А дано го покоси, но не вярвам тази чума да умре

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение

Ами щом всички ще умрем и няма страшно, защо се всява паника.
                Подозирам че е щото хората приемат че ще умрат но като им кажат че може да умрат утре, почват да се дърпат.

Коментар

Пазарите винаги падат с причина. Не винаги растят с причина, но при спада винаги има причина - дори и да не е ясна навън.

Коментар

И аз искам да падат още. После ще има V-shaped възстановяване.
                    Ами ако Тръмп бъде поразен от корона вируса. Калкулира ли това в цената. Бащата и майката на нацииите по света.

Коментар

• Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение

Не се е случвало да падат точно с този процент, но се е случвало да падат. Спокойно, ще го преживеем и това падане и ще оцелеем. Досега не се беше случвало да имаме и отрицателни лихви, но те са факт, така че няма страшно. Ще се приспособим и ще продължим, пак повтарям: Няма нужда от паника и апокалипсис.

Коментар

Това е за конспираторите, помагам им с теории

Разбрах те, но не мисля че нормален конспиратор ще схване какво е залагане на дълга позиция на волатилността. Той ако може да схване това няма да вярва на конспирации

Коментар

Не, не се е случвало. За последните 20 години, поне откакто аз следя пазарите е имало четири големи епидемии, SARS, Ебола, Зика и свинския грип. Винаги пазарите падаха около 5% - поне американския горе долу толкова падаше. Сега пада с по 5% на ден. И не, твърдо не е имало никога такава реакция на болест
                          Не се е случвало да падат точно с този процент, но се е случвало да падат. Спокойно, ще го преживеем и това падане и ще оцелеем. Досега не се беше случвало да имаме и отрицателни лихви, но те са факт, така че няма страшно. Ще се приспособим и ще продължим, пак повтарям: Няма нужда от паника и апокалипсис.

Коментар

• Това е за конспираторите, помагам им с теории

Не е ли очевидно кой е пуснал вируса

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Хахаха, не мисля че има нужда да правят каквото и да било за да печелят от глупостта на хората. Те хората сами им дават парите си

Коментар

Имах предвид, че те са пуснали вируса

Хахаха, не мисля че има нужда да правят каквото и да било за да печелят от глупостта на хората. Те хората сами им дават парите си

Коментар

• Имах предвид, че те са пуснали вируса

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Ми те са направили същото което и аз направих, като видях че народа е супер глупав и не може да схване каква огромна заплаха е тази епидемия просто се махнах от пазара. Те са решили да играят и на обратно. Бе супер предвидимо че в даден момент пазарите ще се прецакат, просто не се знае с колко. Когато труповете почнат да падат, няма как да има голям оптимизъм. Тъй като все пак са смятали че пазара може да не схване и дълго време какво точно се случва, са го играли през волатилността, за да им излезе по-евтино

Коментар

Working...
                                X