Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Аз ще ви оставям да си говорите за печатане на пари, нули, алгоси и други подобни. По тези въпроси не съм компетентен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Пазарите винаги падат с причина. Не винаги растят с причина, но при спада винаги има причина - дори и да не е ясна навън.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Страх и Алчност и компютри с много нули където движат пазара.
Коментар
-
Страх и Алчност и компютри с много нули където движат пазара.
Коментар
-
Ами ако Тръмп бъде поразен от корона вируса. Калкулира ли това в цената. Бащата и майката на нацииите по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Ами щом всички ще умрем и няма страшно, защо се всява паника.
- 1 like
Коментар
-
Пазарите винаги падат с причина. Не винаги растят с причина, но при спада винаги има причина - дори и да не е ясна навън.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ аз искам да падат още. После ще има V-shaped възстановяване.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Не се е случвало да падат точно с този процент, но се е случвало да падат. Спокойно, ще го преживеем и това падане и ще оцелеем. Досега не се беше случвало да имаме и отрицателни лихви, но те са факт, така че няма страшно. Ще се приспособим и ще продължим, пак повтарям: Няма нужда от паника и апокалипсис.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТова е за конспираторите, помагам им с теории
Коментар
-
Не, не се е случвало. За последните 20 години, поне откакто аз следя пазарите е имало четири големи епидемии, SARS, Ебола, Зика и свинския грип. Винаги пазарите падаха около 5% - поне американския горе долу толкова падаше. Сега пада с по 5% на ден. И не, твърдо не е имало никога такава реакция на болест
Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Това е за конспираторите, помагам им с теории
Не е ли очевидно кой е пуснал вируса
Хахаха, не мисля че има нужда да правят каквото и да било за да печелят от глупостта на хората. Те хората сами им дават парите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИмах предвид, че те са пуснали вируса
Коментар
-
Имах предвид, че те са пуснали вируса
Ми те са направили същото което и аз направих, като видях че народа е супер глупав и не може да схване каква огромна заплаха е тази епидемия просто се махнах от пазара. Те са решили да играят и на обратно. Бе супер предвидимо че в даден момент пазарите ще се прецакат, просто не се знае с колко. Когато труповете почнат да падат, няма как да има голям оптимизъм. Тъй като все пак са смятали че пазара може да не схване и дълго време какво точно се случва, са го играли през волатилността, за да им излезе по-евтино
Коментар
Коментар