IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Аз пък се отвращавам от лъжци като теб, дето си съветват съученичките да си похарчат пенсиите за боб, леща, батерии и свещи. Която ти се върже, после мизерства и се ядосва на глупостта си. Не е ясно тези лишения и притеснения на колко от тях ще докарат инфаркти, инсулти, рак и други болести.
    Оооо боже, прибери си вересиите .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Ако се заразиш и предадеш болеста на още няколко човека, няма ли после да те мъчи съвеста, че с твоето лекомислено поведение си станал ПРИЧИНА ЗА НЕЧИЯ СМЪРТ?

Отваращавам се от такива като тебе, които най-нагло демонстрират висша форма на егоизъм и безразличие към съдбата на други хора. Не те ли е срам поне малко от малко .....
      Аз пък се отвращавам от лъжци като теб, дето си съветват съученичките да си похарчат пенсиите за боб, леща, батерии и свещи. Която ти се върже, после мизерства и се ядосва на глупостта си. Не е ясно тези лишения и притеснения на колко от тях ще докарат инфаркти, инсулти, рак и други болести.

Коментар

Ако се заразиш и предадеш болеста на още няколко човека, няма ли после да те мъчи съвеста, че с твоето лекомислено поведение си станал ПРИЧИНА ЗА НЕЧИЯ СМЪРТ?

Отваращавам се от такива като тебе, които най-нагло демонстрират висша форма на егоизъм и безразличие към съдбата на други хора. Не те ли е срам поне малко от малко .....
        ...и не е само той. За жалост.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
          дивотия ти го каза, Единият дядо се мъчеше 6 г след първия инфаркт. Другият - 6г. след първия инсулт, докато го повтори
          Малоумие. Нямам други думи.

Коментар

• А, така. Тази гад, вируса, трябва да се бори със силна имунна система.

Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Възползвайки се от прогнозата за хубаво време днес, някои ще го прекарат с приятна компания сред природата, а вечерта ще завършат на раздумка с по чашка домашна ракия и вино.
            Други, с маска на лицето, ще лежат завити цял ден под юргана в очакване на нападение от коронения гад.
            Всеки сам си избира, но аз ще съм от първите.
            Хубав ден!

Коментар

• Чисто прагматично вчера щях да пиша, че имунната система отслабва ако човек не ляга рано. В мое оправдание, при мене е два часа назад

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              малеее, апокалиптиците цяла нощ не са спали и така са се хванали за животеца, че направо не е истина. Направо ми иде да ви кажа, че явно не го заслужавате и този живот, но ще се въздържа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                малеее, апокалиптиците цяла нощ не са спали и така са се хванали за животеца, че направо не е истина. ......

Едно е да кажеш, че не вярваш, и съвсем друго е да проявиш ВИСША НАГЛОСТ, като ОБИЖДАШ и СЕ ПОДИГРАВАШ на другите, малко по-разумни от тебе хора. Не знам как модераторите допускат този твой просташки език във всеки един твой постинг.
                Last edited by Mateev; 29.02.2020, 11:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Що за дивотия? Изобщо, чуваш ли се? Инфаркт/инсулт, това е бързо. Пневмоеия с полиорганна недостатъчност - къде по-мъчително. Някои сте много далеч от истината.
                  дивотия ти го каза, Единият дядо се мъчеше 6 г след първия инфаркт. Другият - 6г. след първия инсулт, докато го повтори
                  Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    малеее, апокалиптиците цяла нощ не са спали и така са се хванали за животеца, че направо не е истина. Направо ми иде да ви кажа, че явно не го заслужавате и този живот, но ще се въздържа.

Матеев, ти, бате, щото си малко по-млад от баща ми, може и да разбираш от математика (нямам капацитета да те оценя, юото за разлика от теб си знам възможностите), но анализът ти е на ниво шестокласник с болестно разстройство. Взел той някаква статистика за 1 година и екстраполирал по нея - бива елементарност и липса на познание, ма ти нали си уж голямата звезда - а, у и т.н. Пък и какво да си мисля за хуманността на човек, който отглежда зайци, за да може да забавлява кучето си да ги гони и разкъсва - и очакваш от нас човечност към помияролюбец като теб? Ми как да стане бе, бате? Барикадирай се там в Габроския Балкан и бъди спокоен - никой няма да те потърси и на никого няма да липсваш.

Равновеско, за теб поне имах хубаво мнение - уж разумен човек, уж ги разбира нещата, уж с разни прогнози, че и сложни думички употребява понякога, а реално най-обикновен паникьор. Искаш ли бас - предложих го и на великия Матеев, ма той се изсули като екскремент от попикани гащи - до 30.06.2020 в България (кочината, територията, kletamajkabalagaria и както там си избереш) няма да има повече от 200 умрели от коронавируса. Гледаме само и единствено официалната статистика. На 100 кинта (на Матеев му предложих на 200, щото е богаташ, ти си по-средна класа, та затова) или уиски по избор в този диапазон. Може и на продукти за 100 кинта по цени от днес, щото нали дотогава ще сме Зомбиленд и живите мъртви ще властват над нас.

извинявам се за личните нападки, но наистина ми писва от човешката глупост, че и от 20 коментара на страница 18 са помия и заливане с дезинформация как утре сме умрели. Мрете бе, аз няма да умра и една от причините да съм здраве е, че съм ментално здрав, за разлика от много увредени тук!

И да не забравите да пиете - някои хапчетата си, други по едно хубаво уиски, отегчени/развеселени/изнервени от човешката глупост, която за сетен път доказва своята безкрайност!
                    Възползвайки се от прогнозата за хубаво време днес, някои ще го прекарат с приятна компания сред природата, а вечерта ще завършат на раздумка с по чашка домашна ракия и вино.
                    Други, с маска на лицето, ще лежат завити цял ден под юргана в очакване на нападение от коронения гад.
                    Всеки сам си избира, но аз ще съм от първите.
                    Хубав ден!

Коментар

• груйо - ние нямаме 200 теста за тая корона ти искаш 200 починали да има. Е кой ще го установи това? Още повече че 90% ще имат други сериозни заболявания
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• малеее, апокалиптиците цяла нощ не са спали и така са се хванали за животеца, че направо не е истина. Направо ми иде да ви кажа, че явно не го заслужавате и този живот, но ще се въздържа.

Матеев, ти, бате, щото си малко по-млад от баща ми, може и да разбираш от математика (нямам капацитета да те оценя, юото за разлика от теб си знам възможностите), но анализът ти е на ниво шестокласник с болестно разстройство. Взел той някаква статистика за 1 година и екстраполирал по нея - бива елементарност и липса на познание, ма ти нали си уж голямата звезда - а, у и т.н. Пък и какво да си мисля за хуманността на човек, който отглежда зайци, за да може да забавлява кучето си да ги гони и разкъсва - и очакваш от нас човечност към помияролюбец като теб? Ми как да стане бе, бате? Барикадирай се там в Габроския Балкан и бъди спокоен - никой няма да те потърси и на никого няма да липсваш.

Равновеско, за теб поне имах хубаво мнение - уж разумен човек, уж ги разбира нещата, уж с разни прогнози, че и сложни думички употребява понякога, а реално най-обикновен паникьор. Искаш ли бас - предложих го и на великия Матеев, ма той се изсули като екскремент от попикани гащи - до 30.06.2020 в България (кочината, територията, kletamajkabalagaria и както там си избереш) няма да има повече от 200 умрели от коронавируса. Гледаме само и единствено официалната статистика. На 100 кинта (на Матеев му предложих на 200, щото е богаташ, ти си по-средна класа, та затова) или уиски по избор в този диапазон. Може и на продукти за 100 кинта по цени от днес, щото нали дотогава ще сме Зомбиленд и живите мъртви ще властват над нас.

извинявам се за личните нападки, но наистина ми писва от човешката глупост, че и от 20 коментара на страница 18 са помия и заливане с дезинформация как утре сме умрели. Мрете бе, аз няма да умра и една от причините да съм здраве е, че съм ментално здрав, за разлика от много увредени тук!

И да не забравите да пиете - някои хапчетата си, други по едно хубаво уиски, отегчени/развеселени/изнервени от човешката глупост, която за сетен път доказва своята безкрайност!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Училищата се затварят веднага, всички публични учреждения, като музеи, кина, театри се затварят. Цялата им администрация работи от вкъщи, фирмите масово и те преминават към работа от вкъщи. Ако се загледаш в Bloomberg например там дори коресподентите им излъчват от вкъщи. Работят навън само тези които трябва да работят навън. Като махнеш децата от училищата, хората от градския транспорт, от улиците и от масовите събирания и вируса е много по-трудно да се разпространява. Обаче ако изпуснеш нещата и болните станат хиляди и вече това няма да помогне. Ще трябва да се действа като в Китай, с карантини на цели градове. Като се надяваш да има достатъчно населени места без вируси че все пак да има ядене, енергия.

това което правят в Европа е път към разпад на европа. Ако се издънят с тази криза - а нещата вървят натам - никой повече няма да им вярва. Нямат нужда от Путин или Тръмп - никой няма да иска да стои в съюз който не може да се справи с основното си предназначение - да пази хората си.
                          +10

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Що за дивотия? Изобщо, чуваш ли се? Инфаркт/инсулт, това е бързо. Пневмоеия с полиорганна недостатъчност - къде по-мъчително. Някои сте много далеч от истината.
                            Освен, ако не те остави неподвижен на легло да се мъчиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Да се радват, че няма да се мъчат с инфаркти и инсулти, ще се отърват от мъките по-лесно и по-бързо

Коментар

Знаете ли кое е най-тъпото от всичко това. До момента всички възрастни хора си знаеха, че ще умрат от инфарт, инсулт или рак. Това са все причини, за които никой друг няма вина. От сега нататък обаче възрастните трябва да свикнат с мисълта, че причината за смърта им най-вероятно ще бъде грип, който ще им скъси живота средно с 10-15 години, и причината за който ще бъде лекомислието на младежите, които понеже не са застрашени, няма да полагат никакви усилия за предпазване. Тоест ще се смени парадигмата и ще се появи един сериозен конфликт между стари и млади, в който младите ще бъдат основната причина за смърта на старите.
                                Да се радват, че няма да се мъчат с инфаркти и инсулти, ще се отърват от мъките по-лесно и по-бързо
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X