Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Ред в България имаше до 89-та...........След това ДеМоКрАцИя............
Железен ред имаше. За такова фриволно редуване на големи и малки букви пращаха в Белене
- 1 like
Коментар
-
След това не знам.Ред в България имаше до 89-та...........След това ДеМоКрАцИя............
Коментар
-
The coronavirus has mutated into at least two separate strains since the outbreak began in December, according to Chinese scientists.
Knowing that the virus can mutate may make it harder to keep track of or to treat, and raises the prospect that recovered patients could become reinfected.
3-4% процента смъртност, в съчетание на много бърза мутация, което пречи на човек да си изгради траен имунитет и създаване на ваксина, говори за някаква зловеща случайност на майката природа или за някакво ненормално човешко творение!Last edited by hazard; 04.03.2020, 22:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
И след това беше задължителна. Поне до 1998 год. Беше включена в имунизационния календар. Тука не визирам антиваксърите, които не знам от кога са започнали да не се имунизират.
Коментар
-
Възможно е и да е правена.До 89-та е била задължителна.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеПаниката не помага, пийте витамин С и си свиркайте. Животът е красив. Зависи от коя страна гледате. Айде наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
https://www.actualno.com/europe/ukra...ws_662535.html
Според тази статия БЦЖ ваксината се правила до 2017год. Нямам представа колко е достоверен източника. До 1998 год. със сигурност се слагаше. След поставянето децата вдигаха температура. След няколко дена на рамото излизаше огромна гнойна пъпка, която след като отминеше, се появяваше този белег. Това са преки наблюдения на процеса, след като ваксинираха дъщеря ми.
Коментар
-
Сега говорих с майка ми.Ваксината наистина е била тежка и винаги е имало силна реакция към нея-температура обриви и подуване...........Правена е до 89-та година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение51 433 са оздравели
https://www.worldometers.info/coronavirus/
процента на смъртност се задържа на 6%
Коментар
-
Правили са ми като бебе точно тази ваксина с белега на рамото.Няма как да помня.Инак в училище редовно ни ваксинирваха.
Според тази статия БЦЖ ваксината се правила до 2017год. Нямам представа колко е достоверен източника. До 1998 год. със сигурност се слагаше. След поставянето децата вдигаха температура. След няколко дена на рамото излизаше огромна гнойна пъпка, която след като отминеше, се появяваше този белег. Това са преки наблюдения на процеса, след като ваксинираха дъщеря ми.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
51 433 са оздравели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Официялната статистика е 90 хил заболели ,6 000 оздравели и 3000 умрели.Ами тези 81 хил които са все още болни тях в коя графа ще ги пишем за да изчислим процент смъртност?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Официялната статистика е 90 хил заболели ,6 000 оздравели и 3000 умрели.Ами тези 81 хил които са все още болни тях в коя графа ще ги пишем за да изчислим процент смъртност?
Коментар
Коментар