Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеОще един факт е много показателен за вируса.Заболелите в Русия.Русия и Китай имат дълга сухоземна обща граница.В Сибир е пълно с китайци-поне няколко милиона-които постоянно щъкат между двете държави.Вярно е че руснаците затвориха границата.Но това стана поне 10 дена след блокирането на Ухан и 1 месец след избухването на епидемията.И официалните случаи са ТРИ.Да оставиме руснаците......В България от Китай в края на януари и началото на февруари са се приблали няколко хиляди китайци......Преди 1 месец...Ами Турция?Истанбул с неговото летище е център за пътуване до Китай за поне 20 съседни държави.........там трябваше да има вече хиляди болни и стотици умрели............Няма регистриран случай.
чиста ралта
ако усетиш че опозицията ти диша във врата... аа първи случай и медиите си имат работа месеци наредтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Хиляди болни и десетки умиращи не може да се скрият.Вирус има.За да е реална паниката и смъртни случаи ще има.Но за мен цифрите които качих са показателни че място за паника няма.Ако утре цифрите се променят драстично и по улиците почнат да падат хора ще променя мнението си.То се диктува от известните към момента факти.Място за голяма паника няма.Ще има болни и в България.Ще умрат и хора.Но не масово.....................В България всеки ден умират средно 300 човека...Статистиката на умрелите за година дава тази цифра..........Е ще станат 301 или 302........за деня.Средно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеПосети ме в съня ми, здрависа се с мен и после си изми ръцете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Много си напрегнат, ще си докараш нещо от този стрес. Като не вярваш на статистиката, което е неизменно твое право, направи си твое проучване. Проучи колко от познатите ти са болни, колко са се излекували и т.н. Ще се изненадаш от резултатите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнениеКак е вироза днес, деца?
Не спете! Покажете, колко е страшен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Така е, и примери десетки, поне в този форум или в тази страна.
Грип било, щяло да отмине, не закача младите, бог е българин, имам жегосана ваксина на рамото, ще инвестирам в нов Айфон и анциг вместо във книги и курсове, няма да подкрепям протеста - нищо, че го гледам през прозореца, аз съм прав-другия никога не е, и т..нСамо две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеТи верно ли би вярвал на данните от Русия, Украйна, Турция и България ?Last edited by Hermes73; 05.03.2020, 03:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеТи да видиш.
Верно, едно нещо трябва да стане, да завърши, да го видиш, да го пипнеш, за да знаеш че истина ?
Жабата май не усеща водата на котлона, че се повишава температурата в тенджерата.
Не, човешкото съзнание може и да бъде много умно и да предвижда процеси, имайки минимални начални данни.
Само един човек се мяркаше там, като един призрак.
Той беше Мунчо.
Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.
Обесиха го на касапницата.
Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.
Може да ни мислите за луди, но не ни заклеймявайте. Паниката и страхът са лоши съветници.
Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеОще един факт е много показателен за вируса.Заболелите в Русия...Ами Турция?Истанбул с неговото летище е център за пътуване до Китай за поне 20 съседни държави.........там трябваше да има вече хиляди болни и стотици умрели............Няма регистриран случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Но може и да не бъде
Грип било, щяло да отмине, не закача младите, бог е българин, имам жегосана ваксина на рамото, ще инвестирам в нов Айфон и анциг вместо във книги и курсове, няма да подкрепям протеста - нищо, че го гледам през прозореца, аз съм прав-другия никога не е, и т..н
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнение
Money, по радито като бях в колата, казаха. че в Англия,вече щели да дават статистика един път седмично, за да не стресират хората. Знаеш ли дали е верно, защото не мога да кажа по коя точно станция беше
Като гледам по интернет, още не са решили окончателно, плюс няма да казват за локациите.
Ще бъдат единствени в света, даже "лощите" Иранци и Китайци имат повече чувство за демокрация.
Де факто, отиваш на работа или на училище и не знаеш дали има заразени там.
Естествено, после цялата фирма е заразена, както и ти.
Макар, че са със 4та най-висока степен на опасност, още нямат контрол по летищата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениечовешкото съзнание може и да бъде много умно
Но може и да не бъде
Коментар
-
Още един факт е много показателен за вируса.Заболелите в Русия.Русия и Китай имат дълга сухоземна обща граница.В Сибир е пълно с китайци-поне няколко милиона-които постоянно щъкат между двете държави.Вярно е че руснаците затвориха границата.Но това стана поне 10 дена след блокирането на Ухан и 1 месец след избухването на епидемията.И официалните случаи са ТРИ.Да оставиме руснаците......В България от Китай в края на януари и началото на февруари са се приблали няколко хиляди китайци......Преди 1 месец...Ами Турция?Истанбул с неговото летище е център за пътуване до Китай за поне 20 съседни държави.........там трябваше да има вече хиляди болни и стотици умрели............Няма регистриран случай.
Last edited by Hermes73; 05.03.2020, 02:47.
Коментар
Коментар