IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

[2][/SUP][/LIST]Съществуването на „Гладио“, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парламент през 1990 г.
    - Фукушима
    - Пожарите в Калифония

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ц ! Баба и
      Вълчо е 34-та, не е на 34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        В никакъв случай не се съмнявам в душевното ти равновесие!!! Просто серьозен чиляк ако помисли, че след жабуркането давам обратно, да не остане с такова впечатление!!!
        Тук само се забавляваме . Ако си забравил , да подсетя . За това няма сериозни чиляци , още по-малко с такива помисли

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Вълчо видя в теб червената шапчица.
          Ц ! Баба и

Коментар

Не разбрах за какви нерви говориш , но явно не става въпрос за мен
            В никакъв случай не се съмнявам в душевното ти равновесие!!! Просто серьозен чиляк ако помисли, че след жабуркането давам обратно, да не остане с такова впечатление!!!
            И това ще мине ...

Коментар

Вълчо видя в теб червената шапчица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                Ама мола ти са, некакси неудобно ми се вижда, жабуркането със съответстващо лекарство, да се нарича с тази остаряла дума... Но пък тъкмо ме подсети - вече ще влизам в банята с лекарството. Лелче, не се нервирай- след жабуркането "коктейлът" биде усвоен, сиреч пари съм давал, я ...:-)

Коментар

..... и да оправдаят пиянството ни с ваксинация .
                  Ама мола ти са, некакси неудобно ми се вижда, жабуркането със съответстващо лекарство, да се нарича с тази остаряла дума... Но пък тъкмо ме подсети - вече ще влизам в банята с лекарството. Лелче, не се нервирай- след жабуркането "коктейлът" биде усвоен, сиреч пари съм давал, я ...:-)
                  И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                    Няма репетиция, всичко е реално и върви по план. Според мен репетицията са я направили много отдавна в малки мащаби още преди десетилетия.

От това което виждам и имам като информация стигам до извода че:

1. Тази криза е крайно необходима на управляващият елит в сянка!
                    2. Тази криза е перфектното средство за допълнително централизиране на властта и скоростно ликвидиране на демокрацията. Или поне илюзията за демокрация.
                    3. Промените и бързите реформи които ще бъдат направени по време на извънредното положение най после ще стартират и ще изкарат на светло Новият Световен Ред за който се носят слухове от доста години.

Най страшното не е самия вирус. Той ще премине рано или късно, и ще го забравим.
                    Най страшното са решенията и промените които ще последват. Извънредното положение може да се проточи неопределено време и дори след като бъде отменено, много от екшън законите ще си останат и после тези закони ще се ползват за съвсем други цели тъй като те са предварително измилени да се тълкуват по няколко различни начина.

Какво е общото между

Световният икономически форум
                    Световната здравна организация
                    Световната банка
                    Международният валутен фонд
                    Банката за международни разплащания
                    Организацията на обединените нации

Това са част от инструментите на елита. Това е фасадата зад която стоят слугите на дявола!

Пътят към ада е покрит с добри намерения

Северна Корея и те ли участват в "съзаклятието"... и там ли повече "диктатура" им трябва, та играят в "театрото" ?!

Кажи ми логиката, защо най-диктаторския режим в света взе най-драконовските мерки, ако вируса не е опасен и е просто театър за "унищожение" на демокрацията.... нещо не се връзва, не мислиш ли?!

Заради една "обикновена настинка" Северна Корея си затвори границата с Китай. Увеличи граничарите по същата граница... поставя всеки чужденец пристигнал на тяхна територия под 21 дневна карантина (тези под съмнение са под 30 дневна карантина). Постави под засилен контрол пристанищата на които получава провизии, раздаде маски на армията. Увеличи производството на маски... и тн... да не изброявам всичко. (ако се интересуваш потърси из нета какви мерки е взела Северна Корея).

Между другото Северна Корея също си тества населението, тестовете им идват от Русия.

Защото, ако е "театър" няма причина. Северно Корейците каквито са "люти" ще го изкарат на крак, дори с цената на 2 - 3% жертви, тъкмо няма да им се налага да хранят толкова народ. (особено ако жертвите са старите и болните, както тук някои хора твърдят).

Аз мога да кажа причината, Северна Корея са първи приятели с Китай и като такива, получават повече информация от нас, съответно за смъртност и тн.

Аз продължавам да търдя, че Короната има етапи на развитие и на различните етапи се проявява по различен начин, когато е малък броя на болните, няма проблем, когато броят на болните в дадена общност стане средна величина, става като в Ухан, Италия, Иран... когато болните станат много, все още никой не посмял да го види този вариант... но все още има държавници по света, които си мислят да се "пробват". Според мен Короната не трябва да се подценява и поне за този конкретен вирус "стадния имунитет" е мит, всеки който го изпробва този метод е обречен на провал.
                    Last edited by Xman1; 14.03.2020, 17:59.

Коментар

• Тъй като няма какво да се прави едно интересно филмче за Ухан и как направиха карантината. Там се справиха защото докараха медици, военни и ограничиха всичко. За бройката послъгват но все пак взеха драконови мерки.

https://www.youtube.com/watch?v=XU9FVqwO4TM

Ще видим и ние как ще се справим в ЕС с проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Съгласен! Глобалистите са ТОП ЗЛОТО на планетата!
                        Те са много по-голямо зло, от който и да е вирус!

САЩ тихомълком се подготвя за гражданска война! Въпросът е не дали, а кога!
                        Може да е в следващите 5 години или след 30, но не виждам как може да се размине!
                        Много обичам такива постове -прогнози...........
                        Въпросът е не дали, а кога!
                        С диапазон между 5 и 30 години
                        Значи .... все пак трябва да изчакам до 2050 за да те освиркам или да ти стисна виртуално ръката .............
                        ..............Ще се опитам да го направя.....

пп...Дай некоя друга прогнозка...... до към 2065....

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          Каква либерална практика сега са предприели в УК, да пестят от тестове и да не претоварват болниците, незатваряйки нищо и без рестрикции за полети,
                          Ако имаш най-малко средни симптоми и си се обадил на специалния телефон (на който се чакало часове) идват хазматите и преценяват дали си за болница.
                          Чак тогава в болницата се прави тест. Затова и официалната бройка е силно занижена (подобно е и в САЩ).

Проблема е да отмине първоначалния бум, да се анализира ситуацията със повече данни с цел адекватна реакция от правителствата.

Не ги гледай УК, те сега колкото са по-либерални, толкова повече ще плачат после. Явно там още си вярват за митовете на "стадния имунитет", но то има време и на тях да им "уврат главите".

Коментар

• Пък аз , от сигурен източник знам , че короната е създадена специално за нас българите . Да ни научат да се къпем всеки ден , не само в неделя и да оправдаят пиянството ни с ваксинация . Другите огнища по света са прах в очите , а после са се сетили и за останалите "бонуси"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тъййй...А за индустрията за енергоефективни джаджи, забрАви. Бравусъ.
                              Енергийна ефективност има смисъл само ако ползваме обща енергия, която трябва да се икономисва, и освен това трябва да е възобновяема и екологично чиста. Аз обаче нарочно използвах думичката АВТОНОМНИ - тоест ако успееш сам да си произведеш енергията, никой не ти пречи да си я изразходваш дори и по най-неефективния начин. Обществото няма да пострада от собствената ти енергийна неефективност.

Колкото до това енергийните източници да бъдат ВЕИ (възобновяеми енергийни източници), аз гласувам с двете си ръце за това, но кой ли ме слуша. Не и България, не и в този живот. Тъжно ми е да го констатирам този факт, но това е голата действителност.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

Относно отнемането на правата ни от глобалистите

1 .Десните милиции в САЩ се подготвят от години да защитят Конституцията САЩ ако се наложи - която им гарантира основни права и свободи ... САЩ са 5% от населението на света но притежават 44% от оръжията който са в ръце на гражданите ... За да се промени конституцията трябва в 36 щата да гласуват на местно ниво за поправка (а десните са в повече от 15 щата мнозинство и си избират местни хора не пуснати отгоре) Ако има гражданска война в САЩ в която трябва да се защити Конституцията това са прогнозите и аз тази я намирам реална

2. Американската армия обучава в патриотизъм - всеки един военен се е заклел да спазва и защитава Конституцията (не правителството) от всеки един враг външен или вътрешен, ако глобалистите се опитат да превземат САЩ необходимо и достатъчно условие е само един капитан на стратегическа подводница да се окаже патриот защитаващ Конституцията и 30 минути по късно 20 глобалистки столици ще си получат нюка от орбита

==============================

Сега по сериозно за пандемията с китайския вирус - това се случва защото нямаме маски за вскички (защото се правят в китай а те забраниха износа)

Следващия път като има пандемия ако света е подготвен (не всички маски да се правят в китай) просто ще ходим всички с маски навън и на работа и ще е задължително - и случайте ще са като в Тайван и Хонг Конг съответно 50 случая - 1 умрял и 130 случая 4 умрели а те са по на гъсто и повече хора от БГ (още много болести ще бъдат спрени по този начин)
                                Съгласен! Глобалистите са ТОП ЗЛОТО на планетата!
                                Те са много по-голямо зло, от който и да е вирус!

САЩ тихомълком се подготвя за гражданска война! Въпросът е не дали, а кога!
                                Може да е в следващите 5 години или след 30, но не виждам как може да се размине!

Коментар

Working...
                                X