IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

апропо, изядох две чинии свинско шкембе, домашен червен пипер и чесън, удрям трета ракия с баща ми и се чувстваме подготвени за всичко, дори и за шапкарска олигофрения!
    наздраве!
    Явно е доста силна ракията

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

но Германия, която не взима никакви, там не знам на какво разчитат!
      Преди пет фермана страници написах че,
      Меркелица, заедно със Джонсън искат да изковат новите железни нации,
      ше има жертви естествено. но това е начина.
      Last edited by hazard; 14.03.2020, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Икономическите сърца обикновенно са и туристически такива. Гастърбайтерите и туристите разпространяват заразата!
        Испания ще започне да взима някакви мерки, но Германия, която не взима никакви, там не знам на какво разчитат!
        Там ми е тъмна Индия между другото. Как си нямаме някой форумец от там да разказва.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Most coronavirus cases in Spain:

- Madrid: 2,940
          - Basque Country: 521
          - Catalonia: 509

Пак точно в икономическото сърце на страната.
          Икономическите сърца обикновенно са и туристически такива. Гастърбайтерите и туристите разпространяват заразата!
          Испания ще започне да взима някакви мерки, но Германия, която не взима никакви, там не знам на какво разчитат!

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Това е друга малка подробност и за Китай, Иран, Италия ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Мадрид: от понеделник излизане от къщи само по наистина уважителни причини. И така две седмици. Ще видим как ще се отрази. Чака ме един дълъг сериал и работа от дома. Полиция, която следи да не се щъка навсякъде. Бабите вече се прибраха. Малко позакъсняха, но има шанс да се справят.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Спокойно, и при вас ще дойде армията, щото много купонясвахте, и си въртяхте синдижира по фиести допреди няколко седмици, и сега ще стане и при вас Италия, епизод 2.
                Детето ти е в Испания. Успокой се малко.

Коментар

• Браво, браво, господине! Давайте, създавайте повече паника.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Не знам кво има в Бг ама постоянно дават някакъв военен и се чудя във война ли сте ?
                    В Испания по телевизията военни не съм видял!
                    Тук само за болни и смърт се говори !
                    Мда, и аз го гледах Годжи в униформа! Ма как мръсно и подмолно ми говореше на съвест за родителите и старите хора, мизерното му миндилче, как увърташе и искаше да ни даде по два дни непоряд! Мечтата на всеки военен олигофрен се сбъдна, баси, не съм го вярвал, че някога ще го доживея - преживяхме преврата от 89-та и последващите го години без шапкари, сега, в демократичния ЕС, доживяхме да видим почти военно положение - и това за двама-трима умрели ин40-50 заразени. Това наистина е велико - милиони жертви и хиляда години в борба за права и демокрация бяха отнети с усмивка за 2 дни и двама умрели. Да, народът определено е стадо, карани към скотобойната....

апропо, изядох две чинии свинско шкембе, домашен червен пипер и чесън, удрям трета ракия с баща ми и се чувстваме подготвени за всичко, дори и за шапкарска олигофрения!
                    наздраве!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не знам кво има в Бг ама постоянно дават някакъв военен и се чудя във война ли сте ?
                      Добре че засега е в парадна униформа.

Страшно ще стане ако облече камуфлажната. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Да не сме на един и също остров?

Не сме. Аз съм на юг от Селена.

Коментар

Човека с мундира е да сплашва, че ще има тояга и не е майтап.

Коментар

Спокойно, и при вас ще дойде армията, щото много купонясвахте, и си въртяхте синдижира по фиести допреди няколко седмици, и сега ще стане и при вас Италия, епизод 2.

Коментар

• всяка етажна собственост има представител.
                              Отива и купува за ЦЕЛИЯ вход.
                              ДА не говорим че може да се доставят от полюцията до входа според броя хора и управителя ги разпределя чувалчетата.
                              На пенсионерите се забранява да излизат - само на терасата. Че ако им позволят да се разхождат и ще се сберат овцете.
                              Шефовете на фирми организират транспорт - държавата да го поема до раб. място за 20-30% които не могат да отсъстват.
                              Събират ги по домовете, до офиса и обратно. Може да се опише кола на някой която да кара 3-4 човека.
                              Номера е да се ограничи контакта - а сега юруш всички на маркетите, да кибичиш 2-3 часа на опашката че да не пропуснеш да се заразиш
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Не знам кво има в Бг ама постоянно дават някакъв военен и се чудя във война ли сте ?

Коментар

Working...
                                X