IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Аз от един ден и ми е ОК. Страхувам се да не ми хареса твърде много.
    А мъжа ти кво ще каже.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А леля в къщи ли е?

П.П. Щот тя не само кръвното, ами и новото на кръвната захар може да ти качи
      Мина 9......

Коментар

Сър Събев, нямам време за по-обстоен отговор, щото ми се налага да прецапам рова с крокодилите откъм северната страна на хабитатя, Затова на бързо ще ти цитирам по памет думите на един съфорумец, който сподели, че нас ни няма на голямата европейска софра от около 1396 година.
        Наздраве!
        Всъщност там където сме били, са се запътили и Британците. Като за начало с едно разпарчетосване. Подобно на България от 13 и до средата на 14 век . В момента светът се намира в периода от средата на 13 век когато завършва първи цикъл на икономическа и демографска експанзия в Европа след колапса на Римската Империя. След което смутни времена и разпадане на йерархични държавни структури дългогодишни войни , големия глад 1315- 1317 и накрая черната смърт, 1346 - 1353 когато населението в ЕВРОПА се редуцира наполвина. Там някъде се заражда Ренесанса докато в същото време ние попадаме под Османско владичество.
        И този път нещата няма да са по различни, с основната разлика че Ренесанс няма да има. Но определено ще има Владичество
        Пък като гледам и епидемиите нещо напъват.

Така че датата, която е дал Тракатрак е доста точна.
        ПП. Ей ще му вземем хлеба.
        Last edited by Todor Sabev; 17.03.2020, 14:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Да де, ама вчера университета във Валенсия проследи целия геном на вируса. А този сайт специално си е с проруска насоченост и си го чета с едно наум. Не са ми безпристрастни. Всеки тегли чергата към себе си.
          Аз на китайците грам не вярвам. Никога не съм ги харесвала, За мен те са империята на злото.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Стресът от затвореното пространство и паниката от евентуалното заразяване, могат да убият всеки, камо ли 80 г старци....
            За съжление чух за възрастен човек, който е починал от стреса...
            Аз съм от 2 дни вкъщи и качих кръвното ....
            Аз от един ден и ми е ОК. Страхувам се да не ми хареса твърде много.

Коментар

Стресът от затвореното пространство и паниката от евентуалното заразяване, могат да убият всеки, камо ли 80 г старци....
              А леля в къщи ли е?

П.П. Щот тя не само кръвното, ами и новото на кръвната захар може да ти качи
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• За първи път можем да кажем че имаме адекватна политическа класа.Аз съм приятно изненадан от реда до момента в държавните органи и готовноста за твърди действия във времена на криза.Силно се надявам да преодолеем с възможно най-малко жертви епидемията.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

И по-зле има - някои са затворени и с тъщите си....
                  Време е испанците да отделят от мама и тате преди 35-40 ...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                    ,Най-добрият начин за предотвратяване на пандемии и избягване на мащабни човешки страдания, които наблюдаваме разгръщащи се по света заради разпространението на един вирус, не е самоизолация, миене на ръцете или маски за лице, а изхвърляне на нашите умиращи икономически, хранителни и транспортни системи и замяната им със структури, които поставят природата и планетата на първо място. Свят, в който интензивното земеделие и търговията с диви животни са забранени. Там, където икономическият растеж не се преследва на всяка цена, където способността ни да се изхранваме е в собствените ни ръце, а не в ръцете на гигантски замърсяващи мултинационални корпорации.,,

http://back2nature.rocks/%d0%bf%d0%b...c%d0%be%d0%b6/
                    Добре дошла при Учителя Дънов

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      И едно друго мнение.
                      И, не, не съм привърженик на конспирациите. Просто знам, че парите и властта са силен мотив.
                      https://thebulgariantimes.com/корона...I7Rccyx1bzrUAw
                      Да де, ама вчера университета във Валенсия проследи целия геном на вируса. А този сайт специално си е с проруска насоченост и си го чета с едно наум. Не са ми безпристрастни. Всеки тегли чергата към себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Поправка: От 1241 г. Но пък Тодораке е прав, че тези, които ни засенчиха от 1241 натам, бяха кутурно инфектирани от гръко-българската културност.
                        Мрънкалото си е Мрънкало!

П.П. Тъй де, ама това е далеч от колонизация, Мрънкало. То по същият начин и китайците могат да се четат колонизатори на голяма част от "дръпнатите очи".
                        Last edited by tnm; 17.03.2020, 12:51.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

И по-зле има - някои са затворени и с тъщите си....
                          Малийййй, мъка, мъка.... режим на Инквизицията.
                          Last edited by Trakatrak; 17.03.2020, 14:37.

Коментар

Сър Събев, нямам време за по-обстоен отговор, щото ми се налага да прецапам рова с крокодилите откъм северната страна на хабитатя, Затова на бързо ще ти цитирам по памет думите на един съфорумец, който сподели, че нас ни няма на голямата европейска софра от около 1396 година.
                            Наздраве!
                            Поправка: От 1241 г. Но пък Тодораке е прав, че тези, които ни засенчиха от 1241 натам, бяха културно инфектирани от гръко-българската културност.
                            Last edited by Trakatrak; 17.03.2020, 14:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

То и Русия е ,,колония,, на България в цивилизационно - културен план. Като голяма част от месните ,,аборигени,, на северната Империя също не го знаят. Нещата са стигнали ли чак до там че и наследниците на най - голямата Империя съществувала на Земята също могат да се сметнат в известна степен ,,колонизирани,,. В Монголия също пишат на Кирилица. Което показва че културния тренд е доминиращ и по устойчив от милитаристично - имперски експанзии.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Вдигнал си кръвното от дезинфектанта, де го поемаш през два часа - 2х30. Пропи се народа!

Коментар

Working...
                                X