IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Рай уно, новините в 7РМ. Бройката расте, защото се прибавят и наистина умрелите от вируса. Сега нямат загинали от катастрофи и така ги сипват всичките наведнъж. Ами ако прибавим към тази колосална цифра и останалите тежко болни, ще излезе, че в Италия умират по 1 милион човека годишно. Нещо не се връзват нещата. 10 промила са 600 000.
    Според това, в Италия умират средно по 1700 човека на ден:
    https://www.macrotrends.net/countrie...aly/death-rate

Дори и щедро да махнем 100 човека/ден заради липсата на катастрофи, пак днешните 800 са прекалено малко за да бъдат бройката на умрелите въобще.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение

Е, дай някакъв линк. То 800 умрели от коронавирус за ден е подозрително висока цифра но пък сметката нещо не излиза и да са 800 умрели въобще.
      Интересно!!! Ако в Италия наистина има 800 умрели от корона вирус, значи заразените би трябвало да са поне половин милион общо, че и отгоре. Обявяват три пъти повече случаи от немците, със 100 пъти повече умрели... Нещо има гнило!

Коментар

Е, дай някакъв линк. То 800 умрели от коронавирус за ден е подозрително висока цифра но пък сметката нещо не излиза и да са 800 умрели въобще.
        Рай уно, новините в 7РМ. Бройката расте, защото се прибавят и наистина умрелите от вируса. Сега нямат загинали от катастрофи и така ги сипват всичките наведнъж. Ами ако прибавим към тази колосална цифра и останалите тежко болни, ще излезе, че в Италия умират по 1 милион човека годишно. Нещо не се връзват нещата. 10 промила са 600 000.

Коментар

Мога да кажа по този повод и нещо окуражително.
          Много е окуражително 800 на ден. След месец ще си решат всичките проблеми на пенсионната система

Коментар

Мога да кажа по този повод и нещо окуражително. Това е бройката на починалите за цяла Италия, независимо от какво. И вчерашната бройка от 627 човека е същата. Каза го доктор по "Рай уно". Защо подават такава информация по този начин - не е ясно. Явно не знаят и те самите кой от какво е умрял. Кашата е пълна, защото тези цифри плъзват по световната мрежа като умрели от коронавирус, пък те са умрели от макаронавирус.
            Щот за едни пир а за други " чума "...
            Само едно питане - някой правил ли си е сметка какви лекове е пил последната седмица и колко пари е оставил в аптеките...?
            Питах жената - към 40 лв за хапчета....( цените са поне с 50 % нагоре - нооо спекула няма....)
            За храна - около 50 лв ....

Коментар

Мога да кажа по този повод и нещо окуражително. Това е бройката на починалите за цяла Италия, независимо от какво. И вчерашната бройка от 627 човека е същата. Каза го доктор по "Рай уно". Защо подават такава информация по този начин - не е ясно. Явно не знаят и те самите кой от какво е умрял. Кашата е пълна, защото тези цифри плъзват по световната мрежа като умрели от коронавирус, пък те са умрели от макаронавирус.
              Пинокио,хубаво щеше да е вярно ....
              В 7млн.-на България за 2018 година са починали общо 108 000 души,което прави по приблизително 300 души на ден ...Няма как да ме убедиш,че в 60млн.-на Италия,налазени даже и от короната, умират от всичко по 600 човека на ден...Нещо не ми се връзва ....
              Last edited by retro_69; 21.03.2020, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Другите магазини са гостоприемни за такива като мен. В Лидл дори ми дезинфекцираха ръцете. Това ми беше първото им миене от пет години, откак почнах да си кореспондирам с теб и не смея да се измия, че да не ти чара отмия. Наздраве, Съкровища от пластмасови мъниста!
                Не бери грижа. Ако е рекъл Господ, още дълго ще те обливам с очарование.

Единственият магазин с опашка у хабитатя беше Лидл. Дори в аптеките нямаше навалица. Тези, които имат разрешително да изготвят лекарства, вече правят дезинфектанти. Явно има отпуснат спирт от резерва.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Because of the Coronavirus

Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Днес,един месец по-късно, 21.03 в Италия има 793 починали .....Дори и цифрите да не са съвсем точни(съфорумец даде малко по-различни цифри за 21.02),мисля си ,че тенденцията сочи категорично,какво се случва,когото нещата се неглижират и не се приемат на сериозно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Имаш и определен час за пазаруване - около 9.30 ч...
                          По- младите са от 8.30 до 9.30, а след това са изпосталелите, дет едва кретат ..( що не ползваш социалната придобивка на Фандъчка - безплатна доставка на храни и лекарства. за възрастни.....?)
                          Тва в Лидл ми мяза на Ботюво стихотворение - една му ръцете миеше, друга през маска му уста цалуваше, трета кошницата с кисело мляко носеше......
                          А той пита - де е чичо да ме отмени в ......

Наздраве !
                          пп Да се оплача - вече минах 2х25 и не ми стига....( някой бе задал въпроса - кога се става алкохолик....? Чакам отговора...! )
                          Чиче,какво е това 2х25 ....Ако съм те разбрал правилно аз съм с минималните 3х50,от има няма 30 години....За злоупотреби няма да говорим ....Там, допреди 7-8 години нещата бяха потресаващи.....Таааа,кога се става алкохолик?!

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

там са в карантина вече от много време,повече от 2 седмици, но явно мерките не действат. Трябват ни мерки насочени към опазване на рисковите групи а не към всички
                            Без карантина ще е още по-зле. С пъти по-зле. Тогава ще мрат и младите със същите темпове.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Днес,един месец по-късно, 21.03 в Италия има 793 починали .....Дори и цифрите да не са съвсем точни(съфорумец даде малко по-различни цифри за 21.02),мисля си ,че тенденцията сочи категорично,какво се случва,когото нещата се неглижират и не се приемат на сериозно...
                              там са в карантина вече от много време,повече от 2 седмици, но явно мерките не действат. Трябват ни мерки насочени към опазване на рисковите групи а не към всички

Коментар

Аре, капризи, баба ти се с N95 е ходила. Ше сложиш някакъв шал или ше отрежеш едно парче плат, ше му зашиеш две връвчици и няма да стоиш гладен.
                                Шал изглежда не признават. Ще трябва да взема готварските хватки, да ги пришия с телче, слагам връвите отзад на главата над ушите и се блещя на охранителя като да съм Бай Ганя във Виенската опера. Да видим нема ли ме пусне.

Коментар

Working...
                                X