IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нищо,за съжаление,още като бях в Мтел манипулирахме цялата база клиенти с лекота.Всички бяха облъчени че са ловлни клиенти докато сметките им бяха надписвани.После те се връщаха пак и пак като ловлни към бранда.Предварително всичко беше сметнато.Хората са едно стадо и лесно може да си го въртиш.Много лесно.
    А не се притеснявай.В природата има закон за баланса.Всичко което сте надписали ще ви бъде взето и всички дето сте мамили ще си го получите ако досега не сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Странни са...

През лятото ravnovesie казваше, че в България ще има 10 000 умрели. На мене това ми се видя много и съвсем на око сравнявайки с други държави казах, че ще са 5 000 максимум 7 000

Сега сме близо до прогнозата на ravnovesie и както изглежда ще я прехвърлим...

Но само преди два месеца ни наричаха паникьори и "помните ли какви ги говорехте паникьорте". То наистина идиотията у форумо е без граници

Затова предпочитам да мисля, че са тролчета. Някак си не мога да приема, че тия сериозно са чак такива идиоти

Разбира се, че "прогнозата" ще бъде прехвърлена, колкото повече минава времето.

Все още не сме станали безсмъртни същества и едва ли ще станем такива...

Като отчетем горното, като вземем предвид и фактите: всеки сезон ни "изненадва" с нови вируси (и щамове!) - най-вероятно и самата медицина ще бъде облекчена при диагностирането на брой бъдещи заболявания, както и на фаталният край от същите. Те ще бъдат сведени до щам на Ковид.

...............

И всичко това е казано с ясното съзнание за наличието на пандемия, вирус, смъртност.

И какво от това? Нямало ли ги е до сега изброените? Защо сега се фиксирахме (и разтреперихме!) от това?

Умират хора! А кога не са умирали?

И се раждат хора!

И върви една нова индустрия! Ама май ЩЕ познаете колко хиляди!

Сигурен съм, че няма да познаете само, ако кажете, че хората ще станат безсмъртни! (а това никой не е твърдял, нали!)

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Лев кажи каква е вероятността при 30 и 40 за фалшиви положителни... Че си спомням че в началото нашите с 30 тестваха и се чудеха има ли няма ли
        Малка. Вирусът в такива случаи или е с изключотелно малък товар, или е само присъствен в носоглътката но не може да проникне и реплицира. Има хора с естествена невъзприемчивост, с особености на АСЕ рецепторите и особено важно - SR-B1 рецептора. Само в комбинация с него става усилването на сигнала на прикрепване. Ето пример за вариация и оттам по-невъзприемчиви още на входа. Има и други механизми, но горното ти обяснява позитивен резултат без симптоми. И при следващ пср тест вече може и да го няма. Не може дълго да стои по този начин.
        Другото е контаминиране на пробата но това е малко вероятно.
        Знаеш ли защо индивиди с по-добри съойности на HDL и VHDL липопротеини са по-резистентни? Защо тези с наднормено тегло умряха първи? Стига с безплатните лекции.
        Last edited by bulgarian lev; 07.02.2021, 12:57.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Странни са...

През лятото ravnovesie казваше, че в България ще има 10 000 умрели. На мене това ми се видя много и съвсем на око сравнявайки с други държави казах, че ще са 5 000 максимум 7 000

Но само преди два месеца ни наричаха паникьори и "помните ли какви ги говорехте паникьорте". То наистина идиотията у форумо е без граници

Затова предпочитам да мисля, че са тролчета. Някак си не мога да приема, че тия сериозно са чак такива идиоти
          Най-лошото е, че ако влезеш да речем във фейсбук ще видиш същия идиотизъм този път неанонимен. При това положение ... както е казал Дарвин - на ход е естественият подбор.

Коментар

• Странни са...

Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
            Па те умряха милиони, забавни са идиотите де още искат доказательства....

Коментар

Аз им правих списанието и влизам в казармата и опс сметка 200лв както си беше нормално при спрян телефон ... След клетвата им се обаждам и дирекно питам кой ми я надписа - опростиха ми я ама ми искаха 3 месечни такси !?!?!
              Така беше,имаше и варианти да платиш по малко срещу съответната сума.Славни времена бяха.

Коментар

В продължение на почти една година бяхме облъчвани да мислим, че милиони ще умрат, ..
                Па те умряха милиони, забавни са идиотите де още искат доказательства....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Пич, при РНК вируси се откриват транскрипти, това,са фрагменти РНК лесно се изолират. Ако търсиш цялостно РНК което е много лесно разпадащо се в проби ще трябва да платиш 5-орно повече за ПСР тест.
                  Питайте и тогава говорете. Не е като ДНК която и в изровени под снега мамути можеш да докажеш.
                  Лев кажи каква е вероятността при 30 и 40 за фалшиви положителни... Че си спомням че в началото нашите с 30 тестваха и се чудеха има ли няма ли
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

https://www.spisanie8.bg/%D0%B7%D0%B...%B0%D1%82.html

Да се прочете задължително !

Най голямата измама в историята...коронавируса..
                    Пич, при РНК вируси се откриват транскрипти, това,са фрагменти РНК лесно се изолират. Ако търсиш цялостно РНК което е много лесно разпадащо се в проби ще трябва да платиш 5-орно повече за ПСР тест.
                    Питайте и тогава говорете. Не е като ДНК която и в изровени под снега мамути можеш да докажеш.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Нищо,за съжаление,още като бях в Мтел манипулирахме цялата база клиенти с лекота.Всички бяха облъчени че са ловлни клиенти докато сметките им бяха надписвани.После те се връщаха пак и пак като ловлни към бранда.Предварително всичко беше сметнато.Хората са едно стадо и лесно може да си го въртиш.Много лесно.
                      Аз им правих списанието и влизам в казармата и опс сметка 200лв както си беше нормално при спрян телефон ... След клетвата им се обаждам и дирекно питам кой ми я надписа - опростиха ми я ама ми искаха 3 месечни такси !?!?!

Коментар

Каврък кажи какво да направим? Искат да ни избесят всички като Левски и ще го направят. Само война може да ни спаси - контранов световен ред

Коментар

• Каврък кажи какво да направим? Искат да ни избесят всички като Левски и ще го направят. Само война може да ни спаси - контранов световен ред

Коментар

• В продължение на почти една година бяхме облъчвани да мислим, че милиони ще умрат, освен ако не се откажем от всякакво подобие на нормален живот, докато всъщност се въвеждаха дефектни тестове, които просто откриват неактивни вирусни частици, не представляващи заплаха за здравето. Докато собствениците на малък бизнес бяха принудени да жертват всичко, което притежават, богатите погълнаха както пазарния им дял, така и имуществото им, загубено от тях заради затворените им предприятия.

Коментар

• https://www.spisanie8.bg/%D0%B7%D0%B...%B0%D1%82.html

Да се прочете задължително !

Най голямата измама в историята...коронавируса..

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Капризничиш нещо, струва ми се.
                                Наздраве!
                                Щом, едно най-обикновено рязане на салата минава в графата "капризничене" ... нам пък как един мъж може да си поиска нещо друго...

За таратор например ми е думата.... За повече от таратор не може и да помисли човек...

Понякога, самият Евго има толкова добри прозрения..., ако и да е толкова млад... За какво му е да се жени? Таралеж в гащите...

Коментар

Working...
                                X