IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любими песни, мелодии и танци на бохемите, хипарите и меломаните

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

не бързай да се радваш ... аз съм като оная работа дето ту влиза , ту излиза ...
    Не се радвам ! Съжалявам да ти кажа Както и да е ще пуснем ли любими парчета или ще се жалваме ?
    Моето е това :

Коментар

що бе , за простосмъртни входът забранен ли е ?
      Нещо се обърка Простосмъртните тук сме малцинство . Заформихте "звезден клуб"- всички сте с фенове и фенки . Най - накрая и ти се уреди

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

ОК !
        Ще си отидеш ли ?
        не бързай да се радваш ... аз съм като оная работа дето ту влиза , ту излиза ...

Коментар

"пеенето" е за вас ...
          ОК !
          Ще си отидеш ли ?

Коментар

Не ! Не е ама ще се наложи да пееш с Ванката и с мен
            "пеенето" е за вас ...

Коментар

Не ! Не е ама ще се наложи да "пееш" с Ванката и с мен

Коментар

Не разбирам с какво самочувствие си тук ,но лошо няма Приятна ти вечер !!!

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=LXELFcq5qJE мерси , поздрав за всички , които "разбират" от музика ...

Не разбирам с какво самочувствие си тук ,но лошо няма Приятна ти вечер !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Гепи Майна -за тебе! Никога не е Късно!

[/URL]

https://www.youtube.com/watch?v=LXELFcq5qJE мерси , поздрав за всички , които "разбират" от музика ...

Коментар

всеки има право на мнение ... не съжалявам да ти го кажа .
                      Разбира се Никой не може да съжалява за това какво е
                      Музиката е нещо което е повече от политическите пристрастия Заради това е и толкова хубава

Коментар

просто трябва да бъде своевременно третиран / както колорадския бръмбар / ... щото после става твърде късно.
                        Гепи Майна -за тебе! Никога не е Късно!

https://www.youtube.com/watch?v=zRCPmCq27m0

И за По-здрав фенките Ми - макар че нищо не разбират но поне знаят отде се усилва Радиото на макс:

https://www.youtube.com/watch?v=DBlzn0IkYVQ

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

НЕ !!! Никога не съм си позволила да направя това . Обаче и никога не съм си позволила да пусна музика която не е интересна на никой друг ! Какво да ти напиша ,за да имаш самочувствие в музикалната тема си трябва определено и знание и "топки" ,че Ванката ,те "дебне" хахаха Не се майтапя с твоите "знания" в тази тема си подвоничар
                          Съжалявам да ти го кажа
                          всеки има право на мнение ... не съжалявам да ти го кажа .

Коментар

През далечната 1942 г. на този ден се ражда Рони Джеймс Дио,един много голям мой любимец. При положение,че сте го забравили ето кой е той :

ПП: Само за протокола на 10.07. се ражда и Никола Тесла Раци какво да ни правите такива сме си хахаха
                            Аха ! Адски сте интересни ! И много странни . По- странни дори от ексцентриците на зодиака Ама по различен начин . Готин !

Имах среща с едно раче . На Канале Гранде . Беше несравнимо преживяване . И многооооо странно . И толко готино , че след толко време , усещанията са силни , все едно преди пет минути е било .

пп. Като прегледам печата , изслушам всичко споделено и аз ще пея

Коментар

• Коментар

защо смяташ , че ти разбираш музиката , а аз не ... постването на всякакви изпълнители , гарнирано с клишето "поздрав за фенове и фенки ..." ли дава това самочувствие ...?!
                                НЕ !!! Никога не съм си позволила да направя това . Обаче и никога не съм си позволила да пусна музика която не е интересна на никой друг ! Какво да ти напиша ,за да имаш самочувствие в музикалната тема си трябва определено и знание и "топки" ,че Ванката ,те "дебне" хахаха Не се майтапя с твоите "знания" в тази тема си подвоничар
                                Съжалявам да ти го кажа

Коментар

Working...
                                X