IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА(Москва)-Спортинг 3:1

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЦСКА(Москва)-Спортинг 3:1

И на БСП също.

Коментар

това е абсолютно вярно. Аз даже предлагам да се прекратят всички спортни прояви и на всеки в червено да му дават златен медал.

Коментар

Банда, видяхте ли какво пише в Днес? Че спортистите, облечени в червено, по-големи шансове за успех имали от тия в синьо (поне синьото цитираха, сигур важи и за другите цветове).
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

s600amg,
          ами МТК като имат КНК, що не ги признавате за велики, а казвате колко били смешни, а??? Така както ви е угодно веднъж да твърдите, че сте отбора на народа, а друг път на буржоазията! ЦСКА София е по-велик, защото никога не е бил слаб и посредствен! Веригата е силна, колкото най-слабото си звено!

Коментар

Да, Раванели... ама след като УЕФА ни откраднаха победата тук и мачът стана безмислен. Но както и да е - там, на теренът, пред очите на милионите, ЦСКА СМАЗА ЮВЕНТУС ЗА ТРЕТИ ПЪТ !!!!!!!

Да не говорим, че Юдата, накиснал ЦСКА пред УыЕФА беше българин и левскар.

На вашето знаме е Юда,
            на нашето грее звезда !!!

Алеаторът, трябва да излизам, човече, друг път, друг път... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Евала!
              Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

eh ubedih se che si glupav. mnogo ste veliki. kakvo ste pechelili shtom ste po veliki ot otbor spechelil UEFA? spri da se napushvash ili drusash malko. narkoman CSKA MOSKVA e na svetlinni godini pred vas i vinagi e bila i shte bude

Коментар

ЦСКА е велик отбор за това съм му фен.

Коментар

И ЦСКА София е много по велик отбор от ЦСКА Москва.Елиминирали са много повече имного по велики отбори от ЦСКА Москва.

Коментар

Тогава може и аз да греша, но Велинов тогава извади топката поне две педи зад голлинията и това се видя добре по телевизията... Това, разбира се не прави успеха на ЦСКА тогава по-малък.

Коментар

Не, абсолютно сигурен съм.

Коментар

Царю, виждам, че си голям фен на ЦСКА, затова ще те питам нещо, но искам да ми отговориш честно. На реванша срещу Ливърпул имаше ли гол на Ръш в третата минута, ако си го гледал този мач...

Коментар

А вие свещени крави помните ли Аякс,Ливърпул,Интер,Нотингам Форест, Байер Мюнхен?ЦСКА ги елиминира всичките и то когато бяха на върха на славата си.Европейски шампиони носители на купи и т.н.А Сините г....а единствената им гордост, е че са били няколко пъти ЦСКА.Като излязат навън ги бият като тупани и то никому неизвестни отбори в Европа.

Коментар

te sofiiskite limoni niama kakvo da se zavrushtat skoro shtoto te oshte ne sa trugvali nikoga na nikude. A za moskovkia original ako shte i v regionalnite da sa bili predi 2 godini, vchera specheliha uefa pichovete a vie? Shampioni na BG hahahaha. Strashen uspeh imate, bravo, super ste, aide shtom shampioni na BG stanahte s 28 kupeni macha se ste minimum na final v champions. Taka che ne mi iziasniavai istoriata na CSKA MOSKVA tia ne e vajna veche. Te vchera ia napisaha. Laite kolkoto iskate ama sorry che triabva da vi go kaja ama ste prosti mnogo prosti naistina. Glupavichki ste mi shtom nishto ne vi popiva glavata. To i akciite ste sigurno taka
                              ae pisna mi veche. Tova e my last posting here!
                              the end
                              kazah kakvoto imah

Коментар

Няма проблем, сега всеки като си вземе базите, ставаме страшилища в Европа... няма кой да ни се опре... това Олимпия, това Зимбру, Беверен, Брюж, наред ще ги мачкаме...

Коментар

Working...
                                X