Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеТая снимка да не е от квартала на шведите в град Левски, Плевенско, там съм виждал такива огромни къщи и замъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
А дали пък не е чувал за Карелин и от там да се бърка
това съм залепил на стената пред бюрото на сина ми ....... ефект никакъв
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПРОТЕСТА НА ГЕРБ ЗАПОЧНА..ТЕ ЗНАЯТ ЛИ КОЙ Е КАРЕНИН..
Или направо от там се включваш...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
бърка го с Каренин защото е с богата обща култура ....... чувал е за Анна Каренина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнениеНека се пиша технически неграмотен.
Как админите на суперкомпютъра могат да познаят, че на него се копаят биткоини, ако компанията, купила изчисленията, си е запазила област на сървъра, която е само с неин достъп и входните данни за изчисления идват от нея и готовите изходни се връщат към нея в криптиран вид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНе смятам да споря с теб.
Ако имаш отговор на въпроса ми можеш да го дадеш. Предполагам, че не само аз се интерсувам.
Коментар
-
Бащата мие чиниите, момченцето ги бърше, а майката играе на карти в другата стая със съседките. По едно време жените се скарват и започват да крещят. Бащата тежко въздиша. Момченцето тихо:
– Трябва да сме благодарни на съдбата, тате. В някои страни мъжете имат по 5-6 жени, че и повече...
- 1 like
Коментар
Коментар