IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    ИЛИАН ВАСИЛЕВ

E, не фуболистите на Бистришките тигри били зачислени като експерти във Фонд Земеделие!?! Ашколсун, машаллах.
    ГЕРБ и ДПС форевър.

Е грижили са се за поддръжката на тревното покритие на стадиона ! Можело и да ги назначат и в Напоителни системи !

Коментар

• В час по руски влиза нова, секси учителка и казва:
      - Ученици, днес започваме анализ на шедьовъра на Пушкин "Евгений Онегин". В глава (еди коя си), Онегин страстно целува Татяна с език, в глава (еди коя си), Онегин изненадва Татяна, облечена с ефирна нощница, която не скрива нищо от сексапилното и тяло. Следва подробно описание на женските прелести на Татяна. В глава (еди коя си), Пушкин описва първия див секс между Онегин и Татяна....
      Тук пред описаниието на сцената от учителката, "Кама Сутра" направо бледне. На учениците им падат ченетата.
      На следващия ден учениците посрещат учителката разярени,;
      - Госпожо, прочетохме произведението от кора до кора, но нищо такова не открихме. Вие ни излъгахте!
      -Е, ученици, щом всички сте се запознали с творбата, , вадете тетрадките и пишете съчинение на тема "Проблемът на неосъществената любов между Татяна и Онегин.,,

Коментар

• Христо Комарницки е български аниматор, илюстратор и карикатурист, специализиран в политическата сатира.

Коментар

• ИЛИАН ВАСИЛЕВ

E, не фуболистите на Бистришките тигри били зачислени като експерти във Фонд Земеделие!?! Ашколсун, машаллах.
          ГЕРБ и ДПС форевър.

Коментар

• Завършил е ...Симеоново ...сложил каскет и станал селекционер - кого да опраска ...и кого да чадъроса
            Другото е автоцензура...Понякога и цензура

Коментар

• В последно време, не съм чувал вицове за Иванчо в училище. Явно е завършил завалията...

Коментар

• Петроград. 18-та година. В Путиловския завод идва младеж и моли да го назначат на работа .
                - А, какво умеете? - питат го.
                - Ами, всичко. Мога да работя на струг, на фреза, шлосерска работа....
                - Добре, напишете молба за работа!
                - Ама, аз не умея да пиша!!
                - Е, нищо, тук зад ъгъла имаме училище. Отидете в него, научете се да пишете и тогава елате. Ще ви назначим на работа.
                Минали много години. През 30-те години, в един от щатите на Америка в магазин за бижута, влиза дама придружена от достолепен господин. Тя си избира украшения, продавачът казва цената. Сумата е огромна. Господинът отваря портфейл и започва да вади долари.
                Продавачът:
                - Господине, не е ли по-лесно да напишете чек?
                Джентълменът:
                - Ех, ако можех да пиша, сигурно щях да работя в Путиловския завод.

Коментар

• 4- годишният Митко хакна мрежата на общината и се класира в 5 детски градини директно.

Коментар

• Коментар

• Русия откраднала хиперзвуковите технологии на Щатите.

...Откъде да знае Тръмпоний че, за да ти ги.откраднат, първо, трябва сам да ги имаш?!?

Ама логиката му е желязна: Щатите сега ги нямат, щото Рашките са им ги откраднали.
                      Надъхва ги с "най-бързата ракета и най-мощното оръжие, познато на човечеството... не дай си Боже някога да го използваме"

Коментар

• Коментар

• Сталин и Хитлер пеят в дует:

https://s1.piktv.bg/f/videos/10/pikt...7fc2dc4912.mp4

Коментар

• Баси и фирмата.... Сам останах и пак се краде!!!!
                            Ужас!!!!!

Коментар

• Отива Иванчо при баща си и казва:
                              - Тате, тате, дай 20лв.
                              - За к'во бе Иване? - пита учудено бащата.
                              - За бизнес, тате, за бизнес!
                              Дал му той парите и Иванчо веднага отишъл при леля Мария, мелничарката.
                              - Лельо Мария, ако ти дам 20лв. , ще ми дадеш ли да ти вида едната цица?
                              - Добре, Иванчо, може.
                              дала му я тя. Барал, Иванчо, смукал и си отишъл.
                              На другия ден отива пак при баща си и казва:
                              - Тате, татее, дай 100лв. за бизнес.
                              Бащата пак му дал, ама тоя пат го проследил, та да види к'во ги прави тия пари. Отишъл пак Иванчо при мелничарката и й казал:
                              - Ако ти дам 100лв. ще може ли да те опна тука на пода и да ти ударам един здрав СЕКС?
                              - Може бе, Иванчо! !
                              Е@ал я той, е@ал я и таман и станало ама най-хубаво и Иванчо станал.
                              - Аз си отивам - казал.
                              - Еее, Иванчо, стой дее! ! ! !
                              - Не мога, тате ще ми се кара!
                              - Стой де, ще ти дам 20 лв. !
                              - Нее, тате ще ми се кара!
                              - Ще ти дам 50лв.
                              - Нее, тате ще ми се кара!
                              - 100лв? ?
                              - Не!
                              - 200, 300, 400? А бе давам ти 1000лв. , Иванчо само остани! !
                              - Не мога, тате ще ми се кара!
                              В този момент отнякъде изкочил бащата, който вече не издържал и казал:
                              - Остани бе, Иване, няма да ти се карам! !
                              - А бе, Баща ми, много си прост бееее, още 5 минути и щях да й взема мелницата! ! !

Коментар

• Мъж звъни в Топлофикация:
                                – Не ми пращайте повече заплашителни писма, че ще ви извадя от семейната томбола.
                                – Каква семейна томбола?
                                – Ами пускам всички сметки в един буркан, после разбърквам и която извадя – нея плащам.

Коментар

Working...
                                X