Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
и аз се появих със синузит и кихнах два пъти,духнах си шумно носа. Съответно една кифла в офиса веднага ме докладва в човешки ресурси- от там на тест, естествено отрицателен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеВчера не ми се ходеше на работа и се обадих да кажа, че съм болен.
Днес идвам на работа и трима колеги отсъстват. Обадиха се, заразили се от мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Гигов ,преминаването от "стар стил" към "нов стил" в България се случва в далечната 1916 година...И ти го помниш това събитие?!Човече, на колко години си?!Мясаш Дънкан Маклауд!
Дори началникът на Военното училище обявяваше следобедът на 14 февруари за неработен. Така имахме време да се преоблечем цивилни преди да се нафукаме. Все пак не е приятно да гледаш по улиците пияни военни.
Впрочем, втори февруари беше по-голям празник от първи.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.burgasnews.com/2022/02/0...D%D0%B8%D1%82/
А бе , днес бил денят на влажните зони.....
Дали няма и някакъв скрит подтекст?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ретро, преминаването на Грегорианския към Юлианския (или май беше обратното) календар действително се случва в гражданския ни живот на 31.03.1916 къмто 14.04.1916 (т.е. няма никаква събития в новаата ни история в периода 01.-13.04.1916), но това, за което ти говори Гигов, е смяната на църковния календар, която става през 1968 - не е чак толкова далеч във времето, има доста живи съвременници на това събитие, затова и много хора си празнуват празниците по стар стил. Да знаеш друг път - хем си от малко населено място (поне така си заявявал), трябва да си наясно с тези неща
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Гигов ,преминаването от "стар стил" към "нов стил" в България се случва в далечната 1916 година...И ти го помниш това събитие?!Човече, на колко години си?!Мясаш Дънкан Маклауд!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
На 1 февруари е Трифон Зарезан по НОВ стил. По стария е на 14 ферруари.
Не се заяждам с никого, няма толкоз да те заболи. Вие, младите не помните стария стил....
- 1 like
Коментар
-
Срещат се две приятелки. Едната киха, кашля, а другата си е добре. Първата пита другата:
- Муцка, как се справяш в тези грипави времена?
- А, лесно, вика другата. - Всяка сутрин правя свирка на мъжа си и гълтам. После цял ден гърлото ми е защитено.
- Сериозно ли ма муцка?
- Сериозно, вика тази. -Опитай и ти.
След два три дни се срещат пак. Оная, кашлящата е съвсем добре.
- Браво муцка, как се оправи?
- Ами, вика първата, послушах твоя съвет и резултатите са блестящи. Само дето мъжът ти така и не повярва, че идеята е била твоя....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеЗа вчерашния празник на бай Трифон (по стар стил)
[ATTACH=CONFIG]n3865898[/ATTACH]
Не се заяждам с никого, няма толкоз да те заболи. Вие, младите не помните стария стил....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3865675[/ATTACH]
При първата си командировка/новобранец/ в София, си метнах военната книжка на масичката, в моята стая. Малката ми племенница 3-4 годишна тогава на гости при нашите, я добарала. Прибирам се в казармата, и 2 часа по-късно ме вика ротния. Показа ми същата картинка.И изядох, две банички. Вместо арест.
Та падна една смяна на листове.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар