IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Кифлата ти е завидяла за това, че има какво да духнеш!
    а бе тя една кифла... трудно мож да й дадеш джендъра ама отнесох седмица хоум

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение

и аз се появих със синузит и кихнах два пъти,духнах си шумно носа. Съответно една кифла в офиса веднага ме докладва в човешки ресурси- от там на тест, естествено отрицателен
      Кифлата ти е завидяла за това, че има какво да духнеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
        Вчера не ми се ходеше на работа и се обадих да кажа, че съм болен.
        Днес идвам на работа и трима колеги отсъстват. Обадиха се, заразили се от мене.
        и аз се появих със синузит и кихнах два пъти,духнах си шумно носа. Съответно една кифла в офиса веднага ме докладва в човешки ресурси- от там на тест, естествено отрицателен

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Гигов ,преминаването от "стар стил" към "нов стил" в България се случва в далечната 1916 година...И ти го помниш това събитие?!Човече, на колко години си?!Мясаш Дънкан Маклауд!
          Не бе! Не помня ТОВА събитие. Помня, че Трифон Зарезан се празнуваше в наше село ЕДИНСТВЕНО на 14ти февруари. Никакъв 1 февруари, никакви "валентинки". Мъжете отиваха по лозята и се понапиваха...
          Дори началникът на Военното училище обявяваше следобедът на 14 февруари за неработен. Така имахме време да се преоблечем цивилни преди да се нафукаме. Все пак не е приятно да гледаш по улиците пияни военни.

Впрочем, втори февруари беше по-голям празник от първи.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.burgasnews.com/2022/02/0...D%D0%B8%D1%82/

А бе , днес бил денят на влажните зони.....

Дали няма и някакъв скрит подтекст?!

Коментар

• Вчера не ми се ходеше на работа и се обадих да кажа, че съм болен.
              Днес идвам на работа и трима колеги отсъстват. Обадиха се, заразили се от мене.
              Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ретро, преминаването на Грегорианския към Юлианския (или май беше обратното) календар действително се случва в гражданския ни живот на 31.03.1916 къмто 14.04.1916 (т.е. няма никаква събития в новаата ни история в периода 01.-13.04.1916), но това, за което ти говори Гигов, е смяната на църковния календар, която става през 1968 - не е чак толкова далеч във времето, има доста живи съвременници на това събитие, затова и много хора си празнуват празниците по стар стил. Да знаеш друг път - хем си от малко населено място (поне така си заявявал), трябва да си наясно с тези неща
                Благодаря ,Груев!Не го знаех...

Коментар

Гигов ,преминаването от "стар стил" към "нов стил" в България се случва в далечната 1916 година...И ти го помниш това събитие?!Човече, на колко години си?!Мясаш Дънкан Маклауд!
                  Ретро, преминаването на Грегорианския към Юлианския (или май беше обратното) календар действително се случва в гражданския ни живот на 31.03.1916 къмто 14.04.1916 (т.е. няма никаква събития в новаата ни история в периода 01.-13.04.1916), но това, за което ти говори Гигов, е смяната на църковния календар, която става през 1968 - не е чак толкова далеч във времето, има доста живи съвременници на това събитие, затова и много хора си празнуват празниците по стар стил. Да знаеш друг път - хем си от малко населено място (поне така си заявявал), трябва да си наясно с тези неща
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

На 1 февруари е Трифон Зарезан по НОВ стил. По стария е на 14 ферруари.

Не се заяждам с никого, няма толкоз да те заболи. Вие, младите не помните стария стил....

Коментар

• Срещат се две приятелки. Едната киха, кашля, а другата си е добре. Първата пита другата:
                      - Муцка, как се справяш в тези грипави времена?
                      - А, лесно, вика другата. - Всяка сутрин правя свирка на мъжа си и гълтам. После цял ден гърлото ми е защитено.
                      - Сериозно ли ма муцка?
                      - Сериозно, вика тази. -Опитай и ти.

След два три дни се срещат пак. Оная, кашлящата е съвсем добре.
                      - Браво муцка, как се оправи?
                      - Ами, вика първата, послушах твоя съвет и резултатите са блестящи. Само дето мъжът ти така и не повярва, че идеята е била твоя....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                        За вчерашния празник на бай Трифон (по стар стил)
                        [ATTACH=CONFIG]n3865898[/ATTACH]
                        На 1 февруари е Трифон Зарезан по НОВ стил. По стария е на 14 ферруари.

Не се заяждам с никого, няма толкоз да те заболи. Вие, младите не помните стария стил....

Коментар

• За вчерашния празник на бай Трифон (по стар стил)
                          Click image for larger version

Name:	trifon-zarezan.jpg
Views:	1
Size:	25.7 КБ
ID:	3865898
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Click image for larger version

Name:	viz1.jpg
Views:	1
Size:	18.8 КБ
ID:	3865791
                            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3865675[/ATTACH]
                              Майтап, майтап, но на гол г.з знаеш какво е.
                              При първата си командировка/новобранец/ в София, си метнах военната книжка на масичката, в моята стая. Малката ми племенница 3-4 годишна тогава на гости при нашите, я добарала. Прибирам се в казармата, и 2 часа по-късно ме вика ротния. Показа ми същата картинка. И изядох, две банички. Вместо арест.
                              Та падна една смяна на листове.

Коментар

• Днешно заглавие: Съкращават 2 члена на КЕВР чрез жребий.

Коментари:

- Тея буквално са изтеглили късата клечка.
                                - Ми правилно, каръци в управлението не ни трябват.

Коментар

Working...
                                X