IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	278509790_1197174614385477_9182780579631152206_n.jpg
Views:	1
Size:	24.0 КБ
ID:	3910102
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Капан за руски войници

Коментар

• Коментар

• - Сине днес намерих в твоята стая презерватив.
          - Добре дедо.
          - Защо дедо?
          - Защото аз вчера не го намерих.
          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Зайкова с коментар за инфлацията: Няма да е все така, ще става и по-зле. Не се бойте, българи

Коментар

• Споделят си две приятелки:
              - Вчера имах на среща и се напих. Този мръсник веднага се възползва.
              - Какво? Изнасили те?
              - Не, избяга!
              Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Добро е

https://www.facebook.com/radostina.p...23223714410819

Коментар

• Диалог в село известно с хубавата си ракия:
                  - Извинете казаха ни, че вашата ракия е много хубава, от къде може да си купим?
                  - Църквата виждате ли я?
                  - Да?!?!
                  - Навсякъде освен в нея!

Коментар

• Когато кучето започне много да лае му дават хляб, когато човек започне много да лае му взимат хляба.

Коментар

• На лекция в моргата, пред един труп, професорът обяснявал на студентите:
                      - Колеги, има две необходими качества, които трябва да притежава всеки от вас. Първото е, да не сте гнусливи. Ето например, аз прекарвам пръста си по целия труп и го облизвам.
                      Професорът направил казаното и продължил:
                      - Сега нека всеки от вас повтори това, което направих аз.
                      Мръщили се студентите, но всеки минал и направил казаното.
                      - Второто качество, което трябва да притежава всеки от вас - продължил професорът - това е наблюдателността! Ето аз прекарах показалеца си през трупа, но облизах средния си пръст...

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Ще си останеш с чаканетп
                        00 Подождем - увидим! Нямам спешна работа.... Засега поне руският език във Варна, Бургас и Поморие вече звучи доста Приглушенно!

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
                          В Държавната дума е внесен законопроект за национализация на всички видове активи на граждани от „неприятелски“ държави. Над 300.000 са руските частни имоти у нас! От кога го чакаме този закон. Реципрочно би трябвало всички граждани на Русия да загубят своите имоти в неприятелска България. Очаквайте бум на евтини имоти по морето, Банско и Боровец! Плащаш 2, получаваш 3 !
                          Ще си останеш с чаканетп

Коментар

• [QUOTE=Kiro;n3907452]

ВТОРОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ
                            /документален филм/
                            Съветската окупация на България от есента на 1944 до зимата на 1947 предизвиква най-големия политически, финансов и нравствен прелом в новата българска история. Филмът е изграден изцяло от хроники и документи, голяма част от които се показват за пръв път - Горещо препоръчвам!

Коментар

• В Държавната дума е внесен законопроект за национализация на всички видове активи на граждани от „неприятелски“ държави. Над 300.000 са руските частни имоти у нас! От кога го чакаме този закон. Реципрочно би трябвало всички граждани на Русия да загубят своите имоти в неприятелска България. Очаквайте бум на евтини имоти по морето, Банско и Боровец! Плащаш 2, получаваш 3 !

Коментар

Working...
                              X