Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
На лекция в моргата, пред един труп, професорът обяснявал на студентите:
- Колеги, има две необходими качества, които трябва да притежава всеки от вас. Първото е, да не сте гнусливи. Ето например, аз прекарвам пръста си по целия труп и го облизвам.
Професорът направил казаното и продължил:
- Сега нека всеки от вас повтори това, което направих аз.
Мръщили се студентите, но всеки минал и направил казаното.
- Второто качество, което трябва да притежава всеки от вас - продължил професорът - това е наблюдателността! Ето аз прекарах показалеца си през трупа, но облизах средния си пръст...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Ще си останеш с чаканетп
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеВ Държавната дума е внесен законопроект за национализация на всички видове активи на граждани от „неприятелски“ държави. Над 300.000 са руските частни имоти у нас! От кога го чакаме този закон. Реципрочно би трябвало всички граждани на Русия да загубят своите имоти в неприятелска България. Очаквайте бум на евтини имоти по морето, Банско и Боровец! Плащаш 2, получаваш 3 !
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Kiro;n3907452]
ВТОРОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ
/документален филм/
Съветската окупация на България от есента на 1944 до зимата на 1947 предизвиква най-големия политически, финансов и нравствен прелом в новата българска история. Филмът е изграден изцяло от хроники и документи, голяма част от които се показват за пръв път - Горещо препоръчвам!
- 2 Харесвания
Коментар
-
В Държавната дума е внесен законопроект за национализация на всички видове активи на граждани от „неприятелски“ държави. Над 300.000 са руските частни имоти у нас! От кога го чакаме този закон. Реципрочно би трябвало всички граждани на Русия да загубят своите имоти в неприятелска България. Очаквайте бум на евтини имоти по морето, Банско и Боровец! Плащаш 2, получаваш 3 !
Коментар
Коментар