Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеВидяло кучето за първи път боабаб и възкликнало : Ауу, това опикаване няма!!!
- Ето неописуемо!
На български се губи очарованието от двусмислието на израза
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 4 Харесвания
Коментар
-
С разрешение на админа една обява!!!
Продавам Москвич 408 НОВ внос, от едно село в централна България, от първи собственик. Колата е на 57000 реални км, карала я е баба да ходи до магазина в съседното село. От 15 години не е карана, гаражна е, и трябваше да отрежем дървото за да го изкараме от двора.
Цената е 1500 евро, давам го само на ценители на марката, прекупвачи да не ми пишат.
Нема документи.
ВИЦ Е !!! Добро утро!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Един поп, в душевната си простота залитнал по вярваща, която почти всеки ден била в черквата. Това онова, напред назад, забременил я!!!Съдят отчето!
- Ожени се за нея!
- Не мога, сана не ми позволява!
- А да я забремениш, можеш!?
- Не съм виновен аз, а клисаря! Аз го вкарвах наполовина, а той глупака, удари изведнъж камбаната! Стреснах се, вкарах го целия и свърших вътре!!!
Осъдили клисаря на алименти. Неделя. Църквата. Стои клисаря да камбаните, пуши. по някое време се навежда и вика:
- Някой еВе ли, че камбаната ще удрям, грешка пак да не стане!? Ейиии .....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение- Когато ученици за първи път влязат при мен в клас, първото нещо, което им обяснявам, е, че един добър майстор на банички заслужава по-голямо уважение от един некадърен професор. Правиш една, две, три, пет…, две хиляди банички, докато направиш съвършената и тогава заслужаваш хората да те уважават, да те обичат и да ти плащат. Във всяка област човек може да е нещо голямо. Когато го прави с любов, с настроение и влага много душа.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение-
- Каква е разликата между приятелка и съпруга?
- Двайсетина килограма.
.
- Двайсет минути.
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар