IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Знаете ли, че жена ви е по вярна от парите ви?
    -He! Не знам!
    -Дайте на жена ви пари и ще видите, че парите ще си отидат, а жена ви ще остане!

Коментар

• Проблеми на остров Бали??? И какво от това?
      Ние българските пенсионери не сме потърпевши. Правителството (с тия малки пенсии) ни защитава!!!
      Last edited by sinbad; 14.11.2024, 18:11.

Коментар

• Събрах пари да си купя гараж в София, но не ми стигнаха, и затова си купих къща във Валенсия на брега на океана ...

Коментар

• И тя ми вика:
          - Знаеш ли, че онова огледало в колата, което служи за гримиране, ако го завъртя още малко ... и мога да виждам колите отзад ...

Коментар

• Мъжът има сложен живот - жени се за една, обича друга, чука трета, четвърта и пета .... И през това време трябва да ходи и на работа ...

Коментар

• На пазара:

- Извинете доматите български ли са?
              - Е ти сега ще ги ядеш ли или ще си говориш с тях...

Коментар

• Ако искате да съберете семейството на вечеря в точен час, така че никой да не закъснява, просто изключете Wi-Fi-то за 10 секунди. Моментално всички ще излязат от стаите си.

За повече съвети ме последвайте

Коментар

• За едни, Черен петък е възможност да си напазаруват, за други - да срещнеш две бивши за една вечер в дискотеката!!!

Коментар

• Цял ден дават парламента. Смених на анимал планет. Лъвове ядът елени, хиени ядът мърша, бръмбари ядът лайна...

Коментар

• Коментар

• Върви си арабина през пустинята, а жена му на 10 метра пред него. Вижда го Хюсеин и вика:
                        - Абе Мохамед, в Корана пише, че жените трябва да вървят след мъжете.
                        - Абе Хюсеин, когато са го писали Корана, не е имало противопехотни мини. Върви Айше, върви ...

Коментар

• Прочетох си хороскопа за днес!
                          " Цял преди обяд ще ви се спи, но в ранния следобед ще ви се препие и така до вечерта!"
                          Познават ей, да им се ненадяваш ....

Коментар

• Женска мъдрост:
                            Животът трябва да се живее така, че да те е срам да разказваш, но да ти е приятно да си спомняш ...

Коментар

• Мъжка молитва:
                              - Господи, ти ми даде прекрасно детство ... и после ми го взе. След това ми даде прекрасна младост ... и пак си я взе. После ми даде прекрасна жена ... ама бая време се застоя. Само напомням ...

Коментар

• Пристигат в общежитието родители на гости на сина студент. Рано сутринта чукат на вратата. От вътре се чува сънен глас:
                                - Кой е?
                                - Тук ли живее Петър Стойчев?
                                - Да тук. Подпрете го до вратата. Аз сега ще се облека и ще го домъкна до леглото.
                                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Working...
                                X