If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Събрание на ТКЗС.
Обсъжда се новата аграрна политика на Партията. Девиза е: " Да превърнем думите в дела" !
Бай Делчо седи и си мисли : Ба, аз колко хора съм напсувал .....
- Свидетелят, потвърждаватели, че сте видели обвиняемия да стреля в жертвата три пъти подред?
- Да.
- Колко далече се намирахте от мястото на нападението?
- При първият или при третият изстрел?
- Каква е разликата?
- Около 500 метра.
Преди повече от 200 години английският доктор D. Hill бил предложен за кандидат в Кралското научно общество. Всеки кандидат трябва да представи интересен случай от практиката си като лекар. Той изпратил следният доклад:
"На кораба на който служех се случи взрив и осколка раздроби крака на един матрос. Аз събрах парчетата. Подредих ги внимателно и ги залях със смола. Скоро парчетата се съединиха и матроса можеше да ходи така като преди."
По това време в Кралското научно общество многократно се обсъждали целебните свойстава на смолата и катрана. Доклада на д-р Hill предизвикал голям интерес и бил прочетен на една от научните сесии.
Доктор Hill бил поканен да даде повече подробности по случая. Той изпратил следното съобщение:
"В своят доклад забравих да спомена, крака на матроса беше дървен."
Некъв седи пред дюнерджийница и чете менюто:
Дюнер - 5 лв.
Пържени картофи – 3 лв.
Фалафел - 4 лв.
Айрян – 2 лв…
Чекия – 10 лв.
Влиза вътре, а зад щанда стои знойна красавица с тежък вечерен грим, двукилограмови екстеншъни и огромно деколте, което разкрива татуировка „Only god can judge me”.
- Коте, ти ли си тази, която прави чекиите?
- Аз съм! - отвръща съблазнително тя, докато прехапвайки сочните си устни го мери с поглед.
- Супер! А да си измиеш ръцете, щото искам един дюнер!?
Коментар