If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съвет от най добрата ми приятелка за примамващо женско поведение!
- Мила, те/мъжете/ обичат красиви и недостъпни жени, затова се гримирай и се заключи у вас!!!
Шофьор спира на крайпътна бензиностанция да зареди гориво. Обслужващия му казва:
- Вие сте последният, който ще зареди на старата цена. Всички следващи ще са на новата.
Доволен шофьорът пълни резервоара до дупка. Зарежда и туба с резервно гориво. Плаща и пита:
- А с колко ще се вдига цената на бензина?
- Няма да се вдига - пада с 15%.
Срещнали се три приятелки - немкиня, италианка и българка и започнали да си разказват как се справят с брачния живот. Немкинята:
- Аз като се ожених за моя Ханс, и му казах в прав текст: "Виж какво, от днес нататък ти ще готвиш. Прибирам се първия ден - нищо не виждам.
Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - сготвииил".
После италианката:
- А аз като се ожених за моя Паоло и му казах в прав текст: "Виж какво, от днес нататък ти ще чистиш. Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - изчистииил".
Накрая българката:
- А аз като се ожених за моя Иван, и му викам: "От днес нататък ти ще готвиш и чистиш. Първият ден - нищо не виждам. Вторият ден - нищо не виждам. На третия лееееко прогледнах с едното око...".
Коментар