Всяка една жена е длъжна да готви вкусно и да храни мъжа си, защото според Женевската конвенция всеки един пленник има право на топла храна 3 пъти на ден.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Един шотландец бил на смъртно легло. Около него се били скупчили приятели и роднини в очакване на последните му думи. Клетникът изрекъл с треперлив глас:
- Анди има да ми връща сто лири!
Жена му кимнала с възхищение:
- Господи,какъв ум! Ясен и бистър до самия край!
Онзи продължил:
- А аз - дължа хиляда лири на Шон!
Съпругата се разридала неудържимо:
- Бедничкият! Започна вече да бълнува!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
Иванчо казва на Марийка:
- Марийке, да идем в сутерена да ми направиш един м**€т.
- Иванчо, какво е сутерен?
Коментар
-
Разказва доктор от Бърза помощ.
Повикване за родилка. Пристигат на адреса и още от двора чуват виковете на бъдещата майка. Влиза и намират мъж който се мята напред назад и само повтаря:
- Какво ще стане сега? Ох какво ще стане...
Без да му обръща внимание влиза в стаята при родилката. Стаята цялата изцапана разхвърляна, родилката лежи на леглото, раждането започнало. Той помага на майката, поема детето и отрязва пъпната връв. Завива го с някаква дреха поставя го до майката и излиза. Речетатива отвън върви:
- Ах какво ще стане, мале какво ще стане?
- Спокойно човече! Майката и детето са добре. Всичко е наред нищо лошо няма да стане.
Мъжа продължава:
- Леле какво ще стане сега като се прибере жена ми от работа?Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение- Дядо, какво е касета с п*рно?
- Хм, виж ...когато двама души се обичат...
- Аз за п*рното знам... Касета какво е?
- Марийке, да идем в сутерена да ми направиш един м**€т.
- Иванчо, какво е сутерен?Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
какво стана с Бате Пешо? Определено липсва сериозно във форума, за разлика от разни други като менпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар