If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На гарата във Враца. Мъж се опитва да качи един овен във влака. Възмутеният кондуктор се развикал:
- Къде си тръгнал с този овен бе селяндур?
- Селяндур си ти. И това не е овен, а рушвет. Овенът учи право в София ...
Карам си колата и гледам - камера. Ограничението - 80. Минавам със 70, но камерата ме снима. Тука има нещо гнило. Върнах се и минах със 60. Пак ме снима. Ядосах се и отново се върнах, но този път минах с 50. Пак ме снима. И така с 40, 30, 20 и 10 - все ме снима.
След 1 месец получих 7 глоби за каране без колан ...
Клуб за запознанстава организира парти където членовете му да се запознаят лично. Танцува една двойка и мъжа пита:
- Извинете, дали е удобно да ви попитам на колко години сте?
- Жена не се пита за годините. Само ще ви подскажа, години те ми отговарят на номера на обувките.
- А вие кой номер обувки носите?
- Тридесет и осми.
- А не ви ли стягат?
Днес Бърза помощ е потърсил младеж с пирон в задника. Когато го попитали какво е станало обяснил, както си драскал с пирона по една луксозна кола ръката му се подхлъзнала...
Казвам се Мария и стоя в чакалнята на зъболекарницата. По едно време виждам цялото имe на зъболекаря си и се сещам за високо красиво момче със същото име, по което е бях залитнала в гимназията. Чудя се дали е същият човек. Но когато виждам оплешивяващият сбръчкан 40-годишен зъболекар, тази мисъл бързо ми излиза от главата - той е прекалено стар, за да ми бъде съученик. След като той ме преглежда, аз все пак го питам дали е учил в 93 ЕСПУ. Той ми отговаря, че наистина е учил там. Аз го питам кога е завършил. "В 1990" - ми отговаря той - "Защо питате?"
"Бил сте в моята гимназия"- му отвръщам. Тогава той почва внимателно да ме оглежда. И тогава този грозен, стар, плешив, сбръчкан, дебелогъз, прошарен кучи син ме пита: "По какво сте преподавала?"
П.П. Взето от нета*
Коментар