IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между жени:
    - Аз правих секс с моя Гошо 3 пъти, преди да се оженим. А ти?
    - Аз 5 пъти, но не знаех, че ще се жени за тебе ...

Коментар

• Някъде в България......
      Полицай разпитва шофьор:
      - Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца?
      - Господин полицай! Изобщо не съм го удрял!!! Аз спрях, за да му дам предимство, и той припадна от изненада ...

Коментар

• Жена и в мъжки дрехи си е секси ,
        докато обратното си е ... обратно...

Коментар

• Да поръчаш да изпишат на надгробната ти плоча:
          " Цунки на всички. До скоро!".

Коментар

• Много ме дразнят хората, които обсъждат Моцарт, а не са виждали нито една от картините му...

Коментар

• Из ученическо съчинение:
              "Янко музиканта сам си правел свирки..."

Коментар

• С цел реклама и повишаване на интереса на клиентите понякога заведения и магазини слагат обява:
                "Under new management" - Смяна на ръководството. Демек влезте да видите колко по-добре са нещата.

Така и при нас едно заведение което посещавам гледам налепили такива съобщения. Идва познат келнер и питам:
                - Какво става Пешо да не е продал кръчмата?
                - Не ожени се!
                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Седите си спокойно на обществено място и ненадейно без да пита до вас се настанява някакъв тип. Обърнете се към него и прошепнете:
                  - Носиш ли стоката? Боса е бесен когато закъснявате и ще реже пръсти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                    Някои индиански племена вярват, че ако ядеш мечка, ще бъдеш силен и смел. А ако ядеш пума, ще бъдеш хитър и бърз. Какво да кажем ние, които наблягаме на агешкото и свинското ...
                    ...Друго нещо са пчелите: Съвсем маломерен "мозък", във вид на ганглий...

Коментар

• Кучето е пълна противоположност на жената - всичко разбира, но мълчи ...

Коментар

• - Как разбираш коя жена е добра?
                        - По говора и ... !
                        - Ами ако не говори?
                        - Толкова добра не съм срещал ...

Коментар

• Между две жени:
                          - Снощи съседа ме черпи с една много яка ракия!
                          - И как беше?
                          - Ами ... супер! Сякаш вятър отвя бикините ми ...

Коментар

• Коментар

• Запознах се с едно момиче в мрежата. Млада неангажирана търси си работа, приятел. След срещи на кафе, кино и ресторант ме кани да я посетя.
                              Направи ми кафе и докато го пиех се мушна в банята. След малко извика да извадя от гардероба и да и подам хавлията.
                              Отварям и гледам. Бяла престилка на медицинска сестра, униформа на камериерка, полицейска униформа даже с белезниците, униформа на стюардеса, някакви оскъдни дрешки певица ли танцьорка ли, костюм за езда с камшик и ботуши.
                              Мисля си тя толкова професии е сменила и за има няма 2-3 години откакто е завършила. Никъде не се е задържала. Не е за мене, определено не!

Коментар

• Някои индиански племена вярват, че ако ядеш мечка, ще бъдеш силен и смел. А ако ядеш пума, ще бъдеш хитър и бърз. Какво да кажем ние, които наблягаме на агешкото и свинското ...

Коментар

Working...
                                X