IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златно женско правило:
    Когато не знаеш какво да кажеш, усмихни се и си оправи сутиена (бюста) ...
    Last edited by Mateev; 31.05.2024, 05:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      - Какво е кураж?
      - Да имаш разстройство и да пръднеш ..
      Знаем, смел си.

Коментар

• Из ученическо съчинение:
        "Наоколо беше тихо, като че всички бяха измрели. Каква красота."

Коментар

• - Какво е кураж?
          - Да имаш разстройство и да пръднеш ..

Коментар

• Мъж купил на жена си няколко чифта бельо с еднакъв цеят. Жена му се възмутила:
            - Защо с еднакъв цвят? Хората ще си помислят, че не си сменям гащите.
            - Кои хора?

Коментар

• В целия свят алкохолизма е болест. Само при нас питат:
              - Защо не пиеш? Да не си болен?

Коментар

• Седя си на плажа, любувам се на младите момичета с големи цици и оскъден бански и изведнъж БААМ - Слънчев Удар! Бях забравил, че моето слънце яде дюнер зад гърба ми ...

Коментар

• Крадец влиза в чужд дом. От клетката на папагала се чува глас:
                  - Коко вижда всичко ....
                  Крадецът покрил клетката с кърпа. Папагалът отново се обадил:
                  - Аз съм Лори. Коко се казва питбула ...

Коментар

• Влиза милиционер в библиотека! Библиотекарката съчувствено:
                    - Май заваля .....

Коментар

• Мъж към любовницата:
                      - Скъпа, трябва да ти призная нещо - имам жена и 2 деца ....
                      - Ох бе, изкара ми акъла. Помислих си, че Мерцедеса не е твой ...

Коментар

• Разбирам младите рускини, които изпитват неистово влечение да се снимат в огледалата по тоалетните на заведенията.

Обяснението - ами когато до 18-годишна възраст си била с вмирисана външна тоалетна, попадането най-ненадейно в мраморна такава е един неудържим културен шок ..

Коментар

• Между жени:
                          - Аууу колко много си отслабнала! Каква е диетата?
                          - Не от диета, а от мъка... Мъжът ми си има любовница и всяка вечер му правя скандали ...
                          - Ами изритай го, какво чакаш?
                          - Още 6 килограма ...

Коментар

• -Братчед, как се промениха нещата между теб и жена ти с годините?
                            -Какво да ти кажа братчед - едно време толкова исках да я прегърна, че ме беше страх да не я удуша. Сега толкова искам да я удуша, че ме е страх да я прегърна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              За съвременната младеж - село е онова място, на което кокошките ходят сурови по улицата ...
                              ...А пък пчелин е онова място, дето медът се намира в ед и дървени сандъци с дупки, от които обаче, не изтича. Оттам, го крадат едни двуноги, които не го правят но, ни лъжат, че го произвеждат и го продават на нас срещу пари, а изтинските производители, залъгват със захарен сироп.
                              ...=> С ОТКАЗ ОТ КО ФРОНТАЦИЯ, понеже има по-важни от нашето самолюбие неща, съдържанието бе
                              ПРЕМЕСТЕНО ОТ МЕН В ТЕМАТА "ПЧЕЛИТЕ - КАК ДА ГИ СПАСИМ?"
                              Last edited by Pyramid; 27.05.2024, 08:33.

Коментар

• За съвременната младеж - село е онова място, на което кокошките ходят сурови по улицата ...

Коментар

Working...
                                X