If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мъж купил на жена си няколко чифта бельо с еднакъв цеят. Жена му се възмутила:
- Защо с еднакъв цвят? Хората ще си помислят, че не си сменям гащите.
- Кои хора?
Седя си на плажа, любувам се на младите момичета с големи цици и оскъден бански и изведнъж БААМ - Слънчев Удар! Бях забравил, че моето слънце яде дюнер зад гърба ми ...
Крадец влиза в чужд дом. От клетката на папагала се чува глас:
- Коко вижда всичко ....
Крадецът покрил клетката с кърпа. Папагалът отново се обадил:
- Аз съм Лори. Коко се казва питбула ...
Разбирам младите рускини, които изпитват неистово влечение да се снимат в огледалата по тоалетните на заведенията.
Обяснението - ами когато до 18-годишна възраст си била с вмирисана външна тоалетна, попадането най-ненадейно в мраморна такава е един неудържим културен шок ..
Между жени:
- Аууу колко много си отслабнала! Каква е диетата?
- Не от диета, а от мъка... Мъжът ми си има любовница и всяка вечер му правя скандали ...
- Ами изритай го, какво чакаш?
- Още 6 килограма ...
-Братчед, как се промениха нещата между теб и жена ти с годините?
-Какво да ти кажа братчед - едно време толкова исках да я прегърна, че ме беше страх да не я удуша. Сега толкова искам да я удуша, че ме е страх да я прегърна...
За съвременната младеж - село е онова място, на което кокошките ходят сурови по улицата ...
...А пък пчелин е онова място, дето медът се намира в ед и дървени сандъци с дупки, от които обаче, не изтича. Оттам, го крадат едни двуноги, които не го правят но, ни лъжат, че го произвеждат и го продават на нас срещу пари, а изтинските производители, залъгват със захарен сироп.
...=> С ОТКАЗ ОТ КО ФРОНТАЦИЯ, понеже има по-важни от нашето самолюбие неща, съдържанието бе ПРЕМЕСТЕНО ОТ МЕН В ТЕМАТА "ПЧЕЛИТЕ - КАК ДА ГИ СПАСИМ?"
Коментар