IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъж води жена си на пластичен хирург:
    Докторе,какво може да направите за жена ми
    Мога да и забия кол в сърцето.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• На изпит по анатомия професор казва на студентка:
      - Колежке, ще ви пиша тройка, ако ми кажете кой човешки орган може да увеличи при възбуда размера си до седем пъти?
      Студентката притеснено обяснява, че знае отговора, но не и е удобно да го каже. Професорът и пише двойка и обяснява:
      - Верният отговор е "зеницата на окото". Този орган за който си мислите вие, увеличава размера си само три пъти. Останалите четири са празни женски мечти.

Коментар

• На изпит по медицина влиза студентка.
        - Какво се вдига за 5 секунди? - пита професорът.
        Студентката се изчервява и мълчи. Получава двойка. Влиза втора студентка. Същият въпрос и отново двойка. После влиза студент.
        - Какво се вдига за 5 секунди?
        - Кръвното налягане.
        - Правилно. А на двете си колежки кажете, че това, за което си помислиха, се вдига за 13 секунди...

Коментар

• Чукча си купил гардероб,отваря вратите да го разгледа и вътре огледало
          -А,брат ми дошъл!?Зад него заднича жена му
          -И няква курва помъкнал.........

Коментар

• Това домусчиев ли е ?
            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Една сергия пред РУМ-а на "Младост 2" през 1989 г. Малко преди промените, имаше едно постановление на Министерския съвет, с което се разреши малката частна дейност. Изкарахме разрешително за търговия. В ония години малкият бизнес беше надомна работа и продажба на сергия." В същия разговор уточнява, че не помни кога е направил първия си милион, но смята, че това е станало през 1991 г.
              Кой е този юноша бледен

Коментар

• Една сергия пред РУМ-а на "Младост 2" през 1989 г. Малко преди промените, имаше едно постановление на Министерския съвет, с което се разреши малката частна дейност. Изкарахме разрешително за търговия. В ония години малкият бизнес беше надомна работа и продажба на сергия." В същия разговор уточнява, че не помни кога е направил първия си милион, но смята, че това е станало през 1991 г.

Коментар

• Майка към дъщеря си:
                  - Трябва внимателно да си избереш съпруг. Твоят татко, например, може да поправи каквито си поиска; колата, тока, да смени тръбите. Или мебелите, ако се счупят, също ще поправи... Тъй, че ако си намериш такъв, никога няма да имаш нищо ново.

Коментар

• Всички хубави хора умират- ето сталин, хитлер, ленин, мао, рейгън- все умрели. И мен ме боли тук таме, дали не ми е време

Коментар

• - Госпожо, моля ви, направете забележка на детето си - постоянно ме имитира.
                      - Разбира се, господине, извинявам се! Иване, престани да се правиш на идиот!..

Коментар

• Телефонно обаждане в редакцията на в-к "Здраво тяло":
                        - Вече два месеца ползвам препоръчания и продаван от Вас мехлем " За здрави колена", а ставите продължават да ме болят. Няма никакъв ефект. ВИЕ СТЕ МОШЕННИЦИИИ!!
                        - Момент! Вашите колене са болни, нали така?
                        - Да.
                        - На нашия мехлем, на ясен български език, с главни букви, пише:
                        "ЗА ЗДРАВИ КОЛЕНА"!!!..

Коментар

• Коментар

• на едно кръстовище се треснали един майхбах и един е такъв... изскочили двама наперени, напудрени, истукани.. тоя от Москвича, извадил телефона си, набрал някого и казал:
                            - до 10 минути ми докарайте един чисто нов майбах, черен, на кръстовището, еди къде си...
                            обърнал се към другия с рязък тон!
                            - а да те видя ся тебе! давам ти 24 часа!

Коментар

• Тайните служби на САЩ, Русия и България се събрали на конференция на тема “Къде е най-секретно”.

Става снажен офицер от ФБР и казва: “При нас всичко е много тайно, съседният отдел не знае какво правим ние”.

Следва млад и напорист руснак от ФСБ.
                              -Това е нищо, колегата на съседното бюро не знае аз с какво се занимавам.
                              Идва ред на нашия представител от ДАНС, който с гордост заявява:
                              -При нас е най-секретно – аз самият не знам какво правя!

http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Коментар

Working...
                                X