If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На изпит по анатомия професор казва на студентка:
- Колежке, ще ви пиша тройка, ако ми кажете кой човешки орган може да увеличи при възбуда размера си до седем пъти?
Студентката притеснено обяснява, че знае отговора, но не и е удобно да го каже. Професорът и пише двойка и обяснява:
- Верният отговор е "зеницата на окото". Този орган за който си мислите вие, увеличава размера си само три пъти. Останалите четири са празни женски мечти.
На изпит по медицина влиза студентка.
- Какво се вдига за 5 секунди? - пита професорът.
Студентката се изчервява и мълчи. Получава двойка. Влиза втора студентка. Същият въпрос и отново двойка. После влиза студент.
- Какво се вдига за 5 секунди?
- Кръвното налягане.
- Правилно. А на двете си колежки кажете, че това, за което си помислиха, се вдига за 13 секунди...
Една сергия пред РУМ-а на "Младост 2" през 1989 г. Малко преди промените, имаше едно постановление на Министерския съвет, с което се разреши малката частна дейност. Изкарахме разрешително за търговия. В ония години малкият бизнес беше надомна работа и продажба на сергия." В същия разговор уточнява, че не помни кога е направил първия си милион, но смята, че това е станало през 1991 г.
Една сергия пред РУМ-а на "Младост 2" през 1989 г. Малко преди промените, имаше едно постановление на Министерския съвет, с което се разреши малката частна дейност. Изкарахме разрешително за търговия. В ония години малкият бизнес беше надомна работа и продажба на сергия." В същия разговор уточнява, че не помни кога е направил първия си милион, но смята, че това е станало през 1991 г.
Майка към дъщеря си:
- Трябва внимателно да си избереш съпруг. Твоят татко, например, може да поправи каквито си поиска; колата, тока, да смени тръбите. Или мебелите, ако се счупят, също ще поправи... Тъй, че ако си намериш такъв, никога няма да имаш нищо ново.
- Госпожо, моля ви, направете забележка на детето си - постоянно ме имитира.
- Разбира се, господине, извинявам се! Иване, престани да се правиш на идиот!..
Телефонно обаждане в редакцията на в-к "Здраво тяло":
- Вече два месеца ползвам препоръчания и продаван от Вас мехлем " За здрави колена", а ставите продължават да ме болят. Няма никакъв ефект. ВИЕ СТЕ МОШЕННИЦИИИ!!
- Момент! Вашите колене са болни, нали така?
- Да.
- На нашия мехлем, на ясен български език, с главни букви, пише:
"ЗА ЗДРАВИ КОЛЕНА"!!!..
на едно кръстовище се треснали един майхбах и един е такъв... изскочили двама наперени, напудрени, истукани.. тоя от Москвича, извадил телефона си, набрал някого и казал:
- до 10 минути ми докарайте един чисто нов майбах, черен, на кръстовището, еди къде си...
обърнал се към другия с рязък тон!
- а да те видя ся тебе! давам ти 24 часа!
Тайните служби на САЩ, Русия и България се събрали на конференция на тема “Къде е най-секретно”.
Става снажен офицер от ФБР и казва: “При нас всичко е много тайно, съседният отдел не знае какво правим ние”.
Следва млад и напорист руснак от ФСБ. -Това е нищо, колегата на съседното бюро не знае аз с какво се занимавам. Идва ред на нашия представител от ДАНС, който с гордост заявява: -При нас е най-секретно – аз самият не знам какво правя!
Коментар