Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Благодарение на факта, че хората ходят навсякъде с телефоните има интересни чатове, като примерно следното обяснение в любов:
- Ако спиш, прати ми от твоите сънищата! Ако плачеш, прати ми сълзите от твоите сълзи! Ако си щастлива, прати ми от твоите усмивки!
- В тоалетната съм, сера, какво да ти пратя?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Разхождаш се с приятелката/жената подръка и на среща върви готина мадама. Твоята казва:
- Тая е наистина красива?
Всички знаят отговора "Да" е грешен, но не всички знаят и отговор "Не е." също е погрешен.
Правилният отговор е "Коя?".Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
-
Стар евреин се моли на Бог:
- Господи, никога нищо не съм молил за мен! Не съм молил здраве за мен, не съм молил огромен и хубав дом за мен, не съм молил за пари и богатство за мен! Сега обаче те моля Господи само за едно - за смърт, - и то не за мен...Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Шефът прави оперативка и обявява:
- Зле са нещата. Ще трябва да съкратя един от вас.
- Ааа, шефе, аз съм жена с три деца. Не може.
- А аз съм от малцинствата, продумал тихо циганина.
- Нали няма мен да съкратите, щото съм мюсюлманин?
- А на мен, шефе, ми остава една година до пенсия...
Тогава всички вперили поглед в последния работник - млад бял християнин, при това ерген. Той се почесал по врата и рекъл:
- Какво ме гледате, бе? В последно време живея с чувството, че съм гей!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВинаги съм се чудил що една жена като си оправя сутиена това се приема за нормално, докато един мъж като си намести топките това се приема за просташко и грубо
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар