Първоначално изпратено от пасъм
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
В нашето семейство под карантина всеки се научи да готви, шие, пее. Сякаш сме в шоуто „Коранавирус търси талант”.
След като над 40 дни преживяхме пандемия, вече ми е ясно защо след чумата ренесансовите картини са все с дебели жени, лежащи разпищолени и с извадени цици.
ПП От два дни не дебелея, явно съм достигнал пика ...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Женско разказче.
"Търкам с пясък една тава на мивката в двора и тъй съм я лъснала, че видех като в огледало за задно виждане моя съпруг , с гуменки в ръце, как се измъква по бял чорап навънка.
Викам си , да му врътна ли една тава в тиквата или да го оставя да се измъкне и да тръгна като сянка след него... Ударих го с тавата, тъй реших.
Падна по гръб, врътна бялото на окото и се кротна. Аз измих още пет шест тави, три тигана изтърках, 50 буркана стъклени преплакнах и седнах под асмата малко да почина.
Гледам го тоз лежи в несвяст, па от лявата му страна се търкалят тебеширите на кака Минка на внучката. Станах, взех единия тебешир, та го очертах Митето, както съм гледала в "От Местопрестъплението".
Вземах апарата, нащраках малко снимки, една пинцета зех и найлонови торбички , наскубах му коса и някой друг сопол и ги разпределих чинно с етикети за ДНК проби.
Мале, как съм се залисала, чак нокът му изтръгнах за следствието, па тоя от болка ли що ли взе, че се събуди. Стана, залитна и като виде тебеширената фигура пак падна. Взе да се опипва, търси рана май.
Аз му викам...
-:Мите.... Хорейшио беше тука, прострелян си в далака, не ти дават много живот... Не е там далака бе пиле, то не мое сичко да ти е между краката... Както и да е. Казах му да ляга в очертанието и да не мърда, че екипа скоро пристига, ще го карат в моргата при патолога.
Лежи.
Нека лежи, че имам два тона сливи да закарам с комбито за ракия и дорде наготвя после, дорде се изкъпя, епилация тъй онуй, тоз да кротува.
Бе ще му кажа после, че са сбъркали в лабораторията. Ай, отивам, че да не мръкне."
- 1 like
Коментар
-
Срещнали се Джеймс Бонд и Рамбо.
Агент 007 се похвалил:
- Веднъж ме пратиха на мисия в Сибир!
През нощта,температурата падна до 40 градуса под нулата! Обаче,аз спокойно легнах да спя на голата земя! Ей,така,само по смокинг,без топли дрехи! А за възглавница ми послужи една голяма буца лед!
Ветеранът от Виетнам му казал презрително:
- Аз,тебе - повече не те уважавам,да знаеш!
Бонд се учудил:
- Ама,защо така?!
Рамбо обяснил:
- Само лигльовците спят на възглавници!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Извънземните помагат на Бойко, чакат го светли дни
https://novini.store/%d0%b3%d0%b0%d0...7xv0nSBl1QQNkA
„ЕС ще се разпадне. Не по-рано от 2025 година ще се случи това и ние ще извървим пътя си. Колкото и да е странно, с Русия и Турция най-много ще си взаимодействаме. Евразия ще е най-големият проект, който ще е част от този нов ред.
Тези извънземни да не са Гела, Гергов и Златев- Путин..Last edited by Kiro; 12.05.2020, 13:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BattleRoyal Разгледай мнениеГражданите към Фандъкова: „Няма ли вариант да крадете, без да ремонтирате нищо?“Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Един програмист отишъл на гости на свой приятел - пиaнист. Полафили, попийнали и пиaнистът решил да покаже на приятеля си своето ново пиано. Седнал той и се разсвирил. След около час приключил с репертоара и се обърнал към задрямалия си гост:
- Е, какво ще кажеш?
Програмистът отворил едно око и отговорил:
- Абеее... Малко е тъпо това, че клавишите не са надписани, но от друга страна много ме изкефи, че Shift-a се натиска с крак...
- 1 like
Коментар
Коментар