123
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Има ново развитие при ЦСКА - тата! Мачовете им нямало да се играят на Герена. Щели да се играят в съдебната палата. За главен съдия е посочен Лозан Панов.....
Що не си смените името да не срамите името на човека и революционер Левски с подлост ,нагаждачество и корупция...
Чиста и свята Кочина....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнениеБФС реши за да няма безредици по време на мачовете между ЦСКА 1948 и ЦСКА 2018 да се играят на Герена!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Няма да си първия с тази идея но и последния нереализирал я. А ние, глупавите трактористи какво ще правим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеХрумна ми страхотна идея - да основа политическа партия на Трактористите Разбира се, аз като Главен Тракторист ще бъда вашия Лидер и политически водач. Майтап, майтап ама нещо наистина почвам да се замислям за тази готина идея. Как един прост тракторист с килийно образование може да основе партия и да поведе тази изстрадала държава към светли бъднини и прогрес
Който желае може да се запише в партията на умните Трактористи и красивите Трактористки
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеХрумна ми страхотна идея - да основа политическа партия на Трактористите Разбира се, аз като Главен Тракторист ще бъда вашия Лидер и политически водач. Майтап, майтап ама нещо наистина почвам да се замислям за тази готина идея. Как един прост тракторист с килийно образование може да основе партия и да поведе тази изстрадала държава към светли бъднини и прогрес
Който желае може да се запише в партията на умните Трактористи и красивите Трактористки
Коментар
-
Хрумна ми страхотна идея - да основа политическа партия на Трактористите Разбира се, аз като Главен Тракторист ще бъда вашия Лидер и политически водач. Майтап, майтап ама нещо наистина почвам да се замислям за тази готина идея. Как един прост тракторист с килийно образование може да основе партия и да поведе тази изстрадала държава към светли бъднини и прогрес
Коментар
-
Първоначално изпратено от irish Разгледай мнение
Не е ли А В С ? В има предимство само за десен завой.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Faith Разгледай мнение
Първо "В", после "А" и последен "С".
- 1 like
Коментар
-
Трима синове напуснали бащиния дом, започнали бизнес и преуспяли. След време се събират и обсъждат кой какво е направил за старата им майка.
Първият син казал: "Аз построих нова, голяма къща на Мама". Вторият казал: "Аз й купих Мерцедес и наех шофьор, за да я вози." Третият син се усмихнал: "И двамата ви надминах! Нали знаете, че Мама обича да чете Библията, обаче вече недовижда. Аз й изпратих един папагал, който знае цялата Библия наизуст. В продължение на 12 години, двайсет монаха са го учили. Съгласих се да правя дарения от по 100000 долара в продължение на 10 години, но си струва: Мама трябва само да му каже главата и стиха и папагалът го изрецитира."
Скоро след това, майката изпратила благодарствени писма на синовете си.
На първия написала: "Къщата, която си ми построил, не е практична. Живея само в една стая,а трябва да топля и чистя цялата къща.".
На втория: "Прекалено стара съм, за да пътувам. Седя си вкъщи и не ползвам мерцедеса. Пък и шофьорът е грубиян."
На третия: "Миличък, ти единствен знаеш как да ме зарадваш и да ми стоплиш сърцето! Пилето беше невероятно вкусно!"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
На западния бряг видях кръстовище, улички с по едно платно в посока, чисти 90 градуса, с четири знака стоп. Обясниха ми - правило на първи пристигнал . нямало произшествия.
Коментар
Коментар