IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    На едно кръстовище се срещат камион, автобус и автомобил. В каква последователност трябва да преминат?

Под всеки знак на кръстовището ИМА Табела 13, която показва НАПРАВЛЕНИЕТО на пътя с предимство за ТОВА кръстовище!!!

За ТОВА кръстовище товарният автомобил БИ имал предимство, САМО АКО завиваше надясно!

Натам сте вие, господа! По горната и единствено правилна логика, ще достигнете до неочакван за всички резултат.... Така бихте получили лайк и от мен!
    Last edited by безимeн; 30.05.2020, 04:35.

Коментар

На едно кръстовище се срещат камион, автобус и автомобил. В каква последователност трябва да преминат?

​​​​​​Връщам нещо, което не СТЕ довършили, дами и господа! Преброих общо около 15-тина отговори и лайкове към отговорите...

За съжаление - не мога да се присъединя към никой от тези отговори. Вземане на решение в случая - не е сложно, но "непознаване правилата води до..." - както писа един от сгрешилите...

Коментар

• Жена се прибира вкъщи с нова шапка. - Новата ти шапка не ми е по вкуса! - казал мъжът й. - Какво искаш да си сложа бутилка бира на главата ли?

Коментар

• Между пенсии пред входа:
          -Тези 360 кила кокаин са подхвърлени, за да не видим, че в Билата кюфтетата са на промоция по 29 стотинки ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
            В джамията върви молитва. Изведнъж на вратата се появява мъж, два метра висок, с ръце до лактите в кръв и с нож:
            -Има ли мюсюлмани тук?
            Всички изплашено мълчат. Най-накрая един се престрашил, отишъл при него и му казал:
            -Аз съм мюсюлманин.
            Мъжът:
            -Брат, помагай! Днес имам празник и се опитах да заколя овена, но от махмурлук ми треперят ръцете и само го резнах, шурна една кръв, овенът хукна из двора-не мога да го хвана. Жена ми вика "Иди в джамията и повикай някой мюсюлманин. Той с два удара и ще гътне добичето."
            Отишли те в двора на мъжа, опитали се да хванат овена, ама оня як коч излязъл-реве с пълно гърло из двора, търчи и не се дава. Изцапал ги още повече с кръв. Тогава мюсюлманинът казва на мъжа "Брат, иди в джамията и повикай още един! Тримата ще го заградим и ще го гътнем."
            Отива пак мъжът в джамията, но вече и лицето му е в кръв от гонката. Изправя се на вратата и ..
            -Има ли мюсюлмани?
            Хората вътре видели, че се връща сам и съвсем се ошашавали, мълчат. Тоя пак:
            -Има ли мюсюлмани?
            Тогава възрастният ходжа се приближил до него и му казал:
            -Няма, сине! Ти взе последния. Ей Богу, на, честен кръст!

Ааааа много готино.
            И това ще мине ...

Коментар

• В джамията върви молитва. Изведнъж на вратата се появява мъж, два метра висок, с ръце до лактите в кръв и с нож:
              -Има ли мюсюлмани тук?
              Всички изплашено мълчат. Най-накрая един се престрашил, отишъл при него и му казал:
              -Аз съм мюсюлманин.
              Мъжът:
              -Брат, помагай! Днес имам празник и се опитах да заколя овена, но от махмурлук ми треперят ръцете и само го резнах, шурна една кръв, овенът хукна из двора-не мога да го хвана. Жена ми вика "Иди в джамията и повикай някой мюсюлманин. Той с два удара и ще гътне добичето."
              Отишли те в двора на мъжа, опитали се да хванат овена, ама оня як коч излязъл-реве с пълно гърло из двора, търчи и не се дава. Изцапал ги още повече с кръв. Тогава мюсюлманинът казва на мъжа "Брат, иди в джамията и повикай още един! Тримата ще го заградим и ще го гътнем."
              Отива пак мъжът в джамията, но вече и лицето му е в кръв от гонката. Изправя се на вратата и ..
              -Има ли мюсюлмани?
              Хората вътре видели, че се връща сам и съвсем се ошашавали, мълчат. Тоя пак:
              -Има ли мюсюлмани?
              Тогава възрастният ходжа се приближил до него и му казал:
              -Няма, сине! Ти взе последния. Ей Богу, на, честен кръст!

Коментар

• На кой ли турчин е тази фабрика. Колко хора в Турция се казват така.

Коментар

• - Абе Гошо, как мислиш т`ва Гугъла жена или мъж е ?
                  - Жена е ! Защото не те оставя да си довършиш изреченията и започва да предлага нейните идеи …

Млад ром на изпит за шофьорска книжка. Полицаят пита:
                  - Какъв е тоя знак ?
                  - Алуминиев ! Три и шейсет килото.

– Извинете, тези маратонки дишащи ли са ?
                  - Да. Дори имат опция – кашлят, когато чорапите са за смяна !

- Как се казва солариум на пернишки ?
                  - Кучкопек.

Шефът фиксира с критичен поглед един свой служител:
                  - Ти днес с какво по-специално се занимаваш ?
                  - С нищо …
                  - По мои наблюдения и вчера правеше същото !?
                  - Не успях да го довърша …

Понеделник сутринта. Началникът пита:
                  - Очите ти са адски червени. Напи ли се снощи ?
                  - Не ! Плаках, защото не съм на работа …

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Значи от Ангелкова да знаете - безплатни чадъри и по-евтини ще има само на 17 от 132 плажа. Но пък за сметка на това на останалите ще намерят начин да ви изсурвакат двойно...
                    Няма проблем, ще сложат такса "дезинфекция", и всичко ще е точно...(както преди)

Коментар

• Тя:
                      – Скъпи, ти изневеряваш ли ми?
                      Мълчание.
                      Тя:
                      – Затруднява ли те въпросът ми?
                      Той:
                      – Не. Затруднява ме отговорът...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                        По въртенето на стрелките в 22:10 краката ще са кръстосани.

Аз ще почакам до 01:50.

Коментар

• Коментар

Деян Неделчев-Икебаната направи песен за Бойко Борисов. Сингълът е озаглавен "Имам си прекрасна държава" и е в типичния за певеца стил. "Слънчицето тука не залязва, Защо ли? Бойко то се казва!", пее Икебаната.

"Песента за Бойко е закачлива и интересна, подобно на повечето ми. Другата такава ще "Старата мома", посветена на старите моми" - разказа в началото на месеца Икебаната, който е прочут с нестандартното си чувство за хумор.

Преди години Неделчев направи песен за Корнелия Нинова. Председателят на БСП и изпълнителят на вечния хит "Съчки събирам" са родени на една и съща дата. По този повод Икебаната изпълни песента "Минавам на червено". Сега направи хит за Бойко.

"Имам си прекрасна държава" до този момент се радва на положителни отзиви, а Неделчев сам призна, че много хора са му писали за да им изпрати текста на песента.

https://www.youtube.com/watch?v=Qtmr...ture=emb_title
                            Страхотен денс хит...! Икебаната ше обере наградите на Евровизия 2030. От сега си запазвам един SMS за вота
                            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Ама па мантинелата ква е права.....
                              И това ще мине ...

Коментар

• Коментар

Working...
                                X