IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BG MAMA: "Моят син се роди на 1 август, когато Меркурий още беше ретрограден. Много се притеснявам. Помогнете моля да разбера как това ще се отрази на съдбата на синът ми?"
    Отговор: "Ретроградният Меркурий в дадената ситуация е доста тревожен факт. Вероятността детето да бъде възпитавано от смахната майка е огромна!"

Коментар

• Селянин отишъл по работа в голям град. Там какво правил, какво струвал, отишъл на баня. Видял той, че повечето господа са си избръснали патките, та и той да се направи на гражданин си обръснал и своята. Върнал се на село. На другия ден една от село казва на мъжът си: – Иваница се хвали из цяло село, че неин Иван си обръснал патката и сега и влизал с 2 см. повече, преди вълната пречела!

- Докат не си обръснеш и ти твоята, няма да ти дам, тъй да знаеш!

Човека се видял в чудо, ама кво да прави, скрил се зад къщата и почнал да си бръсне п*шката. Жена му тааайно се промъкнала да види и извикала:

- Бау!

Мъжът се стреснал и си порязъл инструмента по главата!

Как да е минало му, ама после кат почнал да клати жена си, оная виела, като морска сирена от кеф. Попитала го:

- А бе, човек, какво стана, се едно си с два?

Мъжът и отговорил:

- Аааа като се порязах, кога ме стресна, та сега на срязаното имам гърбица...

Жената се запустосвала:

- ай сиктир , как не викнах тогава "Бау, бау, бау!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
        Отишли двама българи да изкарват пари в Америка. Дълго търсили и обикаляли, докато на попаднали в Дивия Запад. Гледат една обява - Скалп на индианец - 1000 долара! Това е само за нас си казали те. Купили два коня и препуснали през прерията. Привечер до една река видели един индианец, натиснали го и го скалпирали. 1000 долара за днес стигат и опънали палатката да спят. През нощта обаче единият станал и гледа от всякъде обградени от индианци. Влязъл вътре тихичко и побутнал спящия с думите: Брато, ставай, станахме милионери!

ТЕ ТАКА НЯКОИ И НА БФБ С АКЦИИТЕ...
        Като че ли вица ти не е много удачен точно за нашата умряла борса която от години крета по дъното !

Коментар

• Отишли двама българи да изкарват пари в Америка. Дълго търсили и обикаляли, докато на попаднали в Дивия Запад. Гледат една обява - Скалп на индианец - 1000 долара! Това е само за нас си казали те. Купили два коня и препуснали през прерията. Привечер до една река видели един индианец, натиснали го и го скалпирали. 1000 долара за днес стигат и опънали палатката да спят. През нощта обаче единият станал и гледа от всякъде обградени от индианци. Влязъл вътре тихичко и побутнал спящия с думите: Брато, ставай, станахме милионери!

ТЕ ТАКА НЯКОИ И НА БФБ С АКЦИИТЕ...

Коментар

• Жена се приближава до регистратурата в болница.

- Добър ден, Вие за кой кабинет сте?

- За логопед. Понеже ми падна захарта...

- Е, значи Ви трябва ендокринолог!

- ... наведох се да я взема и като се сецнах...

- Аха, добре. Давам Ви направление за невролога.

- ... обадих се на мъжа ми... Абе, накратко - забременях.

- О, трябва Ви гинеколог.

- Не, вече съм родила. Но нямах достатъчно кърма.

- Все пак имате нужда от ендокринолог...

- Препоръчаха ми да ям зелен лук и да пия много течности. Започнах да ям лук, направо се скъсах от киселини...

- Уф, значи търсите гастроентеролог?

- ... но след това киселините изчезнаха, обаче от многото течности глезените ми се подуха...

- И така, пиша Ви за уролога...

- Отокът отшумя, но започнах по цяла нощ да ставам до тоалетната.

- И какво?

- И тогава една нощ в тъмното се препънах в нощното шкафче и паднах.

- Ама какво ви има? Контузия ли имате? За хирург ли да Ви дам час?

- ... и си счупих два предни зъба.

- Значи имате нужда от зъболекар?

- Не, сложих си зъби, ама нещо много фъфля...

- Логопед ли искате?

Коментар

• Кафе в Париж, на масата седи жена, приближава се мъж:
              - Мадам бърза ли?
              - Мадам не бърза...
              - Мадам ще пийне ли чашка кафе?
              - Мадам ще пийне кафе...
              Пият кафе.
              - Мадам семейна ли е?
              - Мадам е семейна...
              - Мадам може ли да звънне на мъжа си и да съобщи, че е изнасилена от непознат мъж?
              - Мадам може да звънне и да съобщи, че е изнасилена от непознат мъж шестнадесет пъти!
              - Шестнадесет пъти!
              - Мосю бърза ли?..

Коментар

• Може да изглеждам старомоден,но все още предпочитам,жената да е без х@Й!!!

Коментар

• Тираджия хванал златната рибка и тя му казала:
                  - Ако ме пуснеш обратно в реката ще ти изпълня едно желание.
                  Тираджията се замислил и й казал:
                  - Искам да ми построиш мост София-Виена и само Аз да си пътувам по него.
                  Пуснал златната рибка и зачакал. След малко рибката се показала и му казала:
                  - Ами намисли си някакво друго желание, защото това е невъзможно да се изпълни.
                  Тираджията пак се замислил и казал:
                  - Добре, искам всеки път докато съм командировка, жена ми да не ми изневерява.
                  Рибката пак се гмурнала във водата, а тираджията търпеливо зачакал......
                  След 30 минути рибката пак се появила и го попитала:
                  - Мостът до Виена с колко платна искаш да бъде?

Коментар

• Всичко, което имам съм го откраднал, купих си само книжката и дипломата.

-- БГ политик

Снощи бях в много добър семеен ресторант. На всяка маса семейни скандали.

Коментар

• При настъпването на кулминацията на семеен скандал,мъжът си посочил рамото и изкрещял:
                      - Повече,кракът ти да не е стъпил,тук!!!

Коментар

• Коментар

• - Какви езици владеете?
                          - Руски с кимане и английски с ръкомахане.

Коментар

• Публикация в група "АЗ ОБИЧАМ КОТКИТЕ":

"ДНЕС КОТЕТО МИ БЕ УХАПАНО ОТ ЗМИЯ. МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ?"
                            И следват коментарите:
                            1.Идиот, защо пускаш котето сред змиите?
                            2. Не е идиот. Идиотите пускат змиите си при котетата.
                            3.Вие и двамата сте идиоти.
                            4.Млъкнете бре, кретени! Човекът иска помощ.
                            5.Каква е змията?
                            6. Предполагам, че не е анаконда. Те направо лапат котетата.
                            7. Жена ти да ми лапа оная работа! Тук не е Амазония, та да има анаконди.
                            8. Сигурно е смок.
                            9. Къв смок бе, малоумник. Смоците пият мляко от козите. Не хапят котки.
                            10. Да не е пепелянка?
                            11. Ако сте близо до река, сигурно змията е водна.
                            12. Абе стига с тия змии? За котето иде реч.
                            13. Какво коте?
                            14. Ухапано.
                            15. Ужас. От какво е ухапано?
                            16. Защо си не учите котките да не хапят?
                            17. Идиот. Котето не хапе. Ухапала го е змия.
                            18. Какво е котето?
                            19. Къде го е ухапала?
                            20. Кой кого е ухапал.
                            21. Мъжът ти ухапа съседката.
                            22. Какви хора сте!!! Взимате катета, а после ги оставяте на змиите.
                            23. Веднага ветеринар!
                            24. Човекът може да няма пари.
                            25. Ми кат нема пари що гледа котета?
                            26. Спокойно! Котките имат девет живота.
                            27. Ама, малоумната, ти знаеш ли това кой живот му е.
                            28. Какво каза ветеринаря?
                            29. Бре ти не разбра ли, че човекът нема пари!
                            30. Ми що тогава зима коте?
                            31. Защото е добър човек.
                            32. Като е добър, що дава котета на змиите?
                            33. Жена ти дано на съседа даде! Не разбра ли, че дава змии на котето.
                            34. Котките не бива да се хранят със змии. Разболяват се от дребна шарка.
                            35. Като малък преболедувах шарка.
                            36. Аз като голяма.
                            37. А аз съм с КОВИ19.
                            38. Няма такава болест.
                            39. Защо не се ваксинирате?
                            40. Никакви ваксини. Гейтс иска да ни чипира.
                            41. Иска да чипира на майка ти тутката.
                            42. Герп ще спечели изборите.
                            43. Никога. Радеф ще вкара Бойко у затвора.
                            44. Абе, да не би некой руски шпионин да е пуснал змиите.
                            45. Сорос ги пуска. Как не разбрахте.
                            46. Абе, малоумници, човекът иска съвет.
                            47. Какъв съвет?
                            48. Май го е ухапала змия.
                            49. Ужас. Защо не е гледал къде ходи?
                            50. Ужас. Дали е ходил по курви и е хванал трипер.
                            51. Абе, вие кретени ли сте. Котето на човека е ухапано от змия. Иска съвет.
                            52. Ужас.
                            53. Дано оцелее.
                            54. Налей на котето 50 грама ракия. На котето, не на теб.
                            55. Колко градуса ти е ракията? И по колко я продаваш?
                            56. Ракията е акцизна стока и трябва да се плаща акциз.
                            57. Ракия с пушена сланина е върхът.
                            58. Кой връх ще качвате. Мусала ли?
                            59. Невестата ти на мен да се качи! Не виждаш ли, че човекът има проблем с данъчни и акцизни.
                            60. Ако си бяхте плащали данъците, немаше да има змии.
                            61. От ракия тръгнахме, до змии стигнахме.
                            62. От коте тръгнахме.
                            63. Какво коте?
                            64. Ухапано от змия.
                            65. Ужас! Веднага го заведете на ветеринар! Дано змията не е била бясна…

Коментар

• Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Катаджията много нервен: скарал се с жена си, дъщеря му закъсняла от дискотеката, не може да хване нарушител, че да се облажи...
                                Вижда мерцедес, спира го и започва:
                                - А бе, идиот, твойта мама, защо караш в насрещното със 140 в час, ела да пишем акт, направо ще те разкатая...
                                Тръгват към полицейската кола и той чак тогава вижда, че това е депутатски мерцедес.
                                Започва да се извинява:
                                - Прощавайте, не видях както трябва, никакъв акт няма да пишем...
                                Депутатът е пребледнял като мъртвец и едва си поема въздух:
                                - Майната му на акта, няма значение... Аз помислих, че властта се е сменила!

Коментар

Working...
                                X