If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре е и на запад има хора които се замислят за това какви глупости ни се предлагат напоследък.
Нямам нищо против хора с нестандартна сексуална ориентация. Аз лично не можах да преброя колко вида са точно.
Все пак трябва да има някаква мяра.
Тази снимка беше показана лично на Кирил Петков в предаването на Сашо Диков по Евроком и човека направо се изсмя на това какви снимки се показват и коментират по медиите и обясни, че това е мъжа на министърката !
Продължаваме промяната ама по старому.
В Англия за подобно гушкане на колежка здравния министър си подаде оставката,Ама какви ги говоря,тук не е Англия
В Англия за подобно гушкане на колежка здравния министър си подаде оставката,Ама какви ги говоря,тук не е Англия
Колега, хубаво е да се запознаеш с фактите преди да коментираш ! Това са мъж и жена живеещи заедно отдавна ! Само, че свинските кафяви медии търсят какви ли не измислени сензации !
Млад мъж след бурна нощ се облича и си мисли: "Баси колко добър съм станал. 17 пъти за една нощ. И даже не се чуствам много изморен".
След което се обръща към партньорката и пита:
- Аз съм с колата. Искаш ли да те откарам някъде?
- Да до работата, да не закъснея.
- А кой е адреса?
- Ул. "Никола Габровки" 1. Антидопинговият център...
Журналистка от голяма медия прави репортаж за инфлацията и поскъпването на горивата от голяма бензиностанция и пита клиент:
- Господине, виждам, че зареждате. Как ви се отразява поскъпването на горивата?
- Ааа, за мен няма проблеми, аз винаги зареждам за 20 лв.
Журналистка от голяма медия прави репортаж за инфлацията и поскъпването на горивата от голяма бензиностанция и пита клиент:
- Господине, виждам, че зареждате. Как ви се отразява поскъпването на горивата?
- Ааа, за мен няма проблеми, аз винаги зареждам за 20 лв.
Коментар