IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля, че след Воля, Възраждане и Величие идват Възвишение, Възкресение и Възнесение ...

Наесен ...

Коментар

• Помолих дъщеря си да ми даде телефония указател. Тя се засмя, нарече ме динозавър и ми подаде Айфона си.....

Сега паяка е мъртъв, Айфона счупен, а дъщеря ми е бясна

Коментар

• На един юбилей дошли внуците при баба си да я почетат и баба им ги пита:
        - Аа, ти бабиното какво записа да учиш?
        - Архитект, бабо уча.
        - Ааа, браво бабиното, ще оправиш къщата на баба значи! Ами ти моето дете какво учиш сега?
        - Аз, бабо, записах медицина.
        - Ааа, браво моето дете, ще лекуваш баба като завършиш! Ами ти Петърчо какво записа?
        - Уча за аптекар, бабо.
        - Ааа, браво, значи от теб ще си купувам хапчета, браво моето дете. А ти Иванчо какво учиш?
        - Аз бабо записах "Дигитален маркетинг в социалните мрежи и мултимедийни технологии и уеб дизайн"
        - Ееее, как не те е срам бе!!! Ти за баба си хич не мислиш начи

Коментар

• Между две блондинки:
          - Муцка, правих си тест за интелигентност.....
          - Е и .....
          - Отрицателен е, слава Богу ...

Коментар

• С цел икономии, банките вече няма да изпращат SMS,a сърбеж по лявата ръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Пиши, Томислав и Анита седят на лумонаденото дърво, пред тях чиния с кюфтета.
              Анита казва:
              - Аз ще ям с вилица.
              Томи казва
              - Аз ще ям с пръсти!
              - А аз, ще ям с уста!- казва Пипи
              АниКа

Коментар

• Борче се напило и дрогирало на парти. Сутринта се събужа в една локва до кофи за смет. Няма му палтото, ланеца, телефона. Докато се чуди какво е станало и какво да прави, минават браточките с джипа.
                - Братчета, пиян, през нощта ме обраха.
                Шефа вика:
                - Няма проблем ще вдигнем бригадата да обикаля ще пипнем крадците.
                След малко им съобщават, местен клошар с ново палто рови по кофите.
                Пресрещат го и го домъкват до джипа.
                - Казвай за палтото за телефона!
                - Абе момчета нощеска гледам някакъв тип мъртво пиян лежи зад кофите. Понеже бях много загорел му смъкнах гащите и го опънах два пъти. После му взех палтенцето и някой дреболийки и го оставих.
                Нашият човек сваля леко джама и им вика:
                - Братлета пуснете го човека. Моя телефон е друг модел, а и палтото беше по-тъмно.
                Last edited by Моабет да става; 04.10.2024, 00:31.
                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  Жена в барче:
                  - Келнер, кафето ми мирише на х*й!
                  Той го помирисал и казал:
                  - Госпожо, пийте го с другата ръка ....
                  Пиши, Томислав и Анита седят на лумонаденото дърво, пред тях чиния с кюфтета.
                  Анита казва:
                  - Аз ще ям с вилица.
                  Томи казва
                  - Аз ще ям с пръсти!
                  - А аз, ще ям с уста!- казва Пипи

Коментар

• Децата играят на "камък, ножица, хартия", а аз на салата, вилица, ракия

Коментар

• Разбрах, че не съм в час, когато с два пръста се опитах да увелича снимка във вестника!?

Коментар

• Знаете ли, че синият кит може да произведе звук със сила 188 децибела. Това го нарежда на второ място след побесняла жена ...

Коментар

• - Жена ми сложи амулет над входната врата, за да не влизат нечисти сили!
                          - И какво?
                          - Днес се прибирам и гледам - седи пред вратата и не може да влезе, защото си е счупила ключа .....

Коментар

• Асан отива войник. Преди да тръгне дава последни съвети на Айшето:
                            - Айше, няма да ме има 2 години! Много да внимаваш с мъжете! Бременна те оставям, бременна искам да те намеря след 2 години ...

Коментар

• Спящата красавица се пробужда и пита:
                              - Какво се е случило?
                              - Една вещица ви прокле преди 100 години и от тогава спите.
                              - Кой ме събуди? Вие принц ли сте?
                              - Не, аз съм Иван Петров от А1 и искам да ви запозная с нашите нови абонаментни планове ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                                - Колега, как ви е фамилията?
                                - Лесно ще я запомниш колежке - нещо което всеки ден слагаш в устата си!
                                - Хуйчев?
                                - Хлебаров ....., колежке, Хлебаров!!!

Изпит по неорганична химия във ВХТИ на времето.
                                - Колежке, дайте пример за продукт на неорганичната химия който се ползва в бита?
                                - Амиии ...
                                Изпитващия се опитва да подскаже:
                                - Колежке, вечер като се усамотите с някой колега на пейка в парка...
                                - Ааа сетих се ебонит.
                                - Колежке аз имах предвид целофан.
                                Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Working...
                                X